Imádom a gyerekem. Szeretem a munkám! - Bemutatkozik a VictoArt

2016. szeptember 19.
Szerző:  Cukimamik Team
Imádom a gyerekem. Szeretem a munkám! - Bemutatkozik a VictoArt
Tehetségesek és sikeresek. Egy újabb hazai designer édesanyát mutatunk be nektek, aki gyermeke születése után kezdte el bontogatni a szárnyait a vállalkozók világába. Ha kitűzöl egy célt, és kitartóan dolgozol, megadja neked azt az önállóságot, szabadságot, függetlenséget, kreativitást, amire a legtöbb gyerekes édesanya vágyakozik: a munka szabadságát, gyerek mellett.

 VictoArt- Minden, ami gyerek, minden, ami cuki....

 gyerekszoba design

Az alkotás öröme és egyben a vállalkozás akkor kezdődött, amikkor a lányom megszületett, immár 6 éve. Gyerekágyneműt kerestem, de nem találtam olyat, ami igazán megfogott volna, vagy amit találtam egyedülálló anyaként nem tudtam megfizetni. Elhatároztam varrni fogok! Megvarrtam az elsőt, majd a másodikat....majd egy komlett, és egységes gyerekszoba világot valósítottam meg.  Egyre többen kértek fel, hogy a gyerekszoba designt közös álmodozással valósítsuk meg....és én mindezt gyermeki lelkemnek köszönhetően örömmel teszem.

Gyerekszoba lakberendezés- Te megálmodod, én megvalósítom!

 gyerekágynemű

Elsődlegesen gyerekszoba lakberendezéssel foglalkozom: ágyvédő, falvédő, ágytakaró, mosható dobozok, ágynemű huzat, díszpárák, faliképek.

A szülők és  gyerekek elképzeléseit hozom összhangba a szobával. Úgy gondolom az én különlegességem az, hogy megmaradtam a gyermeki álomvilágban. Pontosan látom, hogy mit szeretnének látni maguk körül a gyerekek, és milyen harmóniára van szüksége esetleg a szülőnek is, hisz már ezt az oldalt is büszkén tudom képviselni a két gyerek mellett."

 Azt készítem el, amire szükséged van!- Egyedi megrendeléseket örömmel várok!

Az egyik ötlet követi a másikat, ezért is szeretem a munkám. Egy ideje gyerekjátékokat is készítek, ami rendkívüli izgalom számomra.:)

gyerekjátékok

 

Nagy gondot fordítok a minőségre, és az elkészítésre. Én magam is anya vagyok, így fontos számomra, hogy jó minőségű, megbízható termék kerüljön a gyermekem kezébe.

A legkeresettebb gyerekeknek készült termékeim:

- rongyik

- lapozgatók

- foglalkoztató könyvek

- memória kártyák...

Saját szemléletem még az inkább legyen kevesebb, de tartósabb mottó is. Mert megvehetünk egy papírmemóriakártyát az áruházban 500 Ft-ért, ha pár nap alatt gyűrött és szakadt lesz, de megvehetjük a kézzel készült, festett, akárhányszor moshatót is ugyan drágábban, de nem egy gyereket fog kiszolgálni.

A termékeimmel igyekszem környezettudatos is lenni, ezért került a palettára a mosható pelenka, amit mi is használunk, a hordozható pelenkázó, illetve sokszor használok már second hand anyagokat, főleg ágyneműket, amik még bőven jó minőségűek egy második életre, egy alapos mosás után. :)

Limitált szériában karácsonyra tervezem  elkészíteni a társasjátékaimat. Erről pontos információt a facebook oldalamon fogsz találni.:)

https://www.2343ec78a04c6ea9d80806345d31fd78-gdprlock/VictoArt-147006848693129/

Design mami, ViktoArt elérhetőségei:

 

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram