Pletykafészkek

A LEGO® Csoport bemutatta az új LEGO A Jóbarátok lakásai szettet, amely lehetővé teszi a rajongók számára, hogy megépíthessék kedvenc jeleneteiket az ikonikus Warner Bros. tévésorozatból.
Hatalmas öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy újszülött baba-mama bokszaink legújabb csatlakozó tagjai között tudhatjuk a TritonLife Róbert Magánkórház újszülött osztályát.
Bejegyzésünkben a Pampers újdonságát mutatjuk be. A 99%-ban vízből és organikus pamutból készült Pampers Aqua Pure törlőkendő segít megóvni a babák finom bőrét.
Bejegyzésemet szülőként írom Neked, pedagógus tapasztalattal a hátam mögött.
Nagyon féltem a szüléstől. Leginkább attól, hogy egészséges legyen a gyermekem. Mindennap elképzeltem, hogy a szülés rendben lezajlik, és én egy egészséges gyermeket tartok a kezemben, akire 9 hónapot vártam, hogy megismerhessem, magamhoz öleljem. Így is történt.:) Egy valamiről megfeledkeztem: ARRÓL, HOGY KOMPLIKÁCIÓ LÉPHET FEL,…
A Baby Dove Derma Care termékek úgy lettek kifejlesztetve, hogy ekcémára hajlamos babák számára is megfelelőek legyenek. A bőrben természetesen is megtalálható bőrtápláló anyagokkal készültek, mesterséges színezék- és illatanyagmentesek. A termékek bőrgyógyászok által teszteltek, gyengéden ápolnak, és segítik megőrizni a baba bőrének nedvességtartalmát, így megelőzve…
Egyszerre értünk a bölcsöde ajtajához. A kód pittyegett, az ajtó kitárult, és besétált előttem. BESÉTÁLT ELŐTTEM egy Férfi. vagyis férfi.
Mondhatnánk azt is: Így kell ezt csinálni!:) Mi kell egy sikeres vállalkozáshoz, ha valaki úgy érzi, hogy kisgyermek mellett vállalkozásba kezd? Szerencse, kitartás?...Motiváljon benneteket a következő bejegyés: Sikeres Nő-Vállakozó és Anya. Jól lavíroz a vállalkozás-gyerek-házasélet bűvkörében. Gergely Ágnes, immár 11 évvel ezelőtt építette fel vállalkozását,…
A Cukimamik portál 2012-ben kezdte el működését, amely kismamák és kisgyermekes édesanyák online magazinja.
Bejegyzésemben most szeretnék Nektek bemutatni egy webshopot, ahol gyerekcipők hatalmas választéka található, egy igazi gyerekcipő birodalom.
Bár a játszóházak jelenleg zárva tartanak, az ELEVENPARK csapata most is azon dolgozik, hogy örömöt szerezzen gyerekeknek és családjaiknak, különösen az ünnepek közeledtével.
A Dove hiszi, hogy egy természetes termékcsalád valóban működhet – ezért megalkotta az ÚJ Dove Powered by Plants termékeket.
Multiplatform játékok, videó megosztók és egyre bővülő social media lehetőségek – az online tér mindannyiunk életében meghatározó szerepet tölt be. Az utóbbi időben azonban, az otthonmaradás jegyében is, újra nagyon népszerűek lettek a különböző társasjátékok, legyen szó baráti összejövetelekről vagy családi kikapcsolódásokról. A régi nagy…
Az elmúlt hónapok történései rákényszerítették minket arra, hogy fokozottan figyeljenek mind a kézfertőtlenítésre, mind a minket körülvevő környezet rendszeres fertőtlenítésére. Még a korábban kevésbé gondos típusok is szinte egyik napról a másikra lettek a kézfertőtlenítés hívei, és kezdtek el jobban odafigyelni otthonuk védelmére.
Bejegyzésünkben részletesen és átláthatóan összegyjűjtöttük millyen államit támogatásokat tudunk igénybe venni családosként.
Újdonság!- A Pampers termékkínálatát bővítve 100% növényi eredetű cellulózrostok felhaszánálásáva készített törlőkendőt dobott a piacra: Pampers Coconut Pure.
Ha túljutottunk a púder illatú első éven, a dackorszakkal teli másodikon és átfutottuk, átbeszéltük, /nagyon is szó szerint/a két éves kort és elértük a három évet, akkor jöhet az óvoda. Az első igazi elszakadás, ahol önállósodik a kicsi. Viszont mi van a másik oldallal? Mi…
Amikor egy anyára ránézel, meg sem kell kérdezni tőle, hogy átalussza-e a gyermeke az éjszakát: az arcára van írva.;)
Azon tűnődtem a minap a játszótéren ülve, hogy vannak olyan szavak, és kifejezések, amelyek használata majdhogynem bűn, ha anyaként ki merem ejteni a számon. Azok bizonyos „N....” betűvel kezdődő szavak, és társaik...
 Játszani, megmutatni és újra játszani: az IKEA® és a LEGO Csoport bemutatja a BYGGLEK kollekciót – egy új, kreatív megoldást, mely összeköti a játékot a tárolással.
1. oldal / 10


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram