Pletykafészkek

Hogy én mennyire utáltam, mikor zéró tapasztalattal rendelkező emberek hozzám vágták ezt bagolyköpetet a költözés előtt! :) Most már elmondhatom, hogy tényleg nem egyszerű külföldön, viszont óriási kaland, és a kerítés eskü tényleg kolbászból van. A mi kalandunk Észtországban zajlik éppen, Tallinnban.
Kik azok a mintaanyák? Léteznek egyáltalán, vagy csak a mi képzeletünk szüleményei? Vajon nem azért leszünk tele rossz érzésekkel, mert mindent annyira jól akarunk csinálni, hogy a végén nem marad más belőlünk csak egy befeszült, diétázó, elgyötört, meglehetősen hangos hamupipőke?
Minden a megszületéssel kezdődik – de hogyan is hat valójában a születés az ember későbbi fejlődésére? És miként befolyásolták a születés folyamatának drámai változásai a Homo Sapiens törzsfejlődését?
Na, most azt gondolhatod megmondjuk a tuttit, és mától édesdeden fogod átaludni az éjszakát. Nem szeretnénk illúziókban ringatni, ami nálam bejött, nálad nem biztos, hogy sikeres lesz, de azt tudnod kell, sokszor nem látjuk a fától az erdőt, és egy jó ötlet, gondolat, másnak bevált…
A látványos kiállításba lépve a látogatók egy képzeletbeli, rejtelmes erdőbe érkeznek, ahol bátorságukat és ügyességüket próbára téve kalandos küldetés részesei lehetnek. A REJTELMES RENGETEG – ERDŐMENTŐ KÜLDETÉS című kiállítás és kalandjáték 2021. szeptember 1-jétől 2022. január 2-ig látogatható a Vajdahunyadvárban.
Megjelent a Gyulladáscsökkentő étrend és életmódkönyv, amely azonnal a bookline sikerlista dobogós helyére került. Rubin Eszter író, gasztronómus csodás fotókkal illusztrált receptjeit Farkas-Boross Zita funkcionális táplálkozási tanácsadó összefoglalója egészíti ki a diéta elméleti alapjairól.
Most Ti is kipróbálhattátok az Immunetec alkoholmentes fertőtlenítő krémet, lássuk mit mondtatok róla!
Az ALDI 100 új munkahelyet hoz még létre az év hátralévő részében a vállalat a kereskedelem területén.
A szülés egy olyan élmény, ami óriási hatást gyakorol az életedre bárhol is élsz a világban. Na de mennyiben más egy szülésélmény külföldön, mint Magyarországon? Az alábbi szüléstörténet ebbe ad egy kis betekintést.
Egyet ígérhetek: ez a bejegyzés, amilyen hosszú, olyan tartalmas is. Nem lehetett lefaragni a hosszából, mert azzal a minőségéből vettem volna el, pedig a téma aktuális előbb- utóbb minden anyuka számára: Hogyan tovább babázás után, avagy a "Nagy visszatérés a melóba."
Nyakunkon a nyár és vele együtt a végtelennek tűnő szünidő. Az alábbi cikkben ehhez szeretnék egy jó tippet adni, amit nem mellesleg lehet, hogy a párunk is értékelni fog.
Az utazás szerelmeseit egészen biztosan lenyűgözi majd ez az új különleges LEGO® Art Világtérkép.
A MAM újdonsága a MAM Supreme cumi, ami extra vékony, nagyon rugalmas, és hozzájárul az egészséges fog- és állkapocs-fejlődéshez.
A LEGO® Csoport bemutatta az új LEGO A Jóbarátok lakásai szettet, amely lehetővé teszi a rajongók számára, hogy megépíthessék kedvenc jeleneteiket az ikonikus Warner Bros. tévésorozatból.
Hatalmas öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy újszülött baba-mama bokszaink legújabb csatlakozó tagjai között tudhatjuk a TritonLife Róbert Magánkórház újszülött osztályát.
Bejegyzésünkben a Pampers újdonságát mutatjuk be. A 99%-ban vízből és organikus pamutból készült Pampers Aqua Pure törlőkendő segít megóvni a babák finom bőrét.
Bejegyzésemet szülőként írom Neked, pedagógus tapasztalattal a hátam mögött.
Nagyon féltem a szüléstől. Leginkább attól, hogy egészséges legyen a gyermekem. Mindennap elképzeltem, hogy a szülés rendben lezajlik, és én egy egészséges gyermeket tartok a kezemben, akire 9 hónapot vártam, hogy megismerhessem, magamhoz öleljem. Így is történt.:) Egy valamiről megfeledkeztem: ARRÓL, HOGY KOMPLIKÁCIÓ LÉPHET FEL,…
A Baby Dove Derma Care termékek úgy lettek kifejlesztetve, hogy ekcémára hajlamos babák számára is megfelelőek legyenek. A bőrben természetesen is megtalálható bőrtápláló anyagokkal készültek, mesterséges színezék- és illatanyagmentesek. A termékek bőrgyógyászok által teszteltek, gyengéden ápolnak, és segítik megőrizni a baba bőrének nedvességtartalmát, így megelőzve…
Egyszerre értünk a bölcsöde ajtajához. A kód pittyegett, az ajtó kitárult, és besétált előttem. BESÉTÁLT ELŐTTEM egy Férfi. vagyis férfi.
1. oldal / 11


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram