Pletykafészkek

A ZEMA porcelán ékszerek magukban hordozzák a nőiességet, a finom eleganciát és az ősi magyar kultúrát. Külföldön már debütált a termék, nagy sikereket ért el a párizsi, bécsi, new yorki fashion streeten. Itt az idő, hogy itthon is ismertté váljon a Márka, ami 2014-ben Nemzeti…
A játszótér az a hely, ahova, ha akarok, ha nem a gyermekem miatt bemegyek. Ha pedig bemegyek, és úgyis ott kell lennem, jól érzem magam. Ha pedig egy jó társaság kialakul, a játszira lejárni öröm.
Bejegyzésünkben minőségi babakonyhákat és kiegészítőket mutatunk be Nektek a vesszoparipa.hu webáruházból.
Legyél freelancer fejvadász, programozz részmunkaidőben, vagy tarts gardróbvásárt – mutatjuk hogyan!
Bejegyzésünkben 4 db cellulit elleni készítményt mutatunk be, melyekkel látványos változást érhetünk el rendszeres használatukkal.
Mindig is kíváncsi voltam arra, hogy az ember miért viszi magánbölcsibe a gyermekét. Mi az a plusz érték, amit egy magánbölcsi adni tud? A kíváncsiság hajtott, így felkerestem egy magánbölcsit, hogy betekintést kapjak a különbségbe és választ kapjak a kérdéseimre.
Az anyatejes táplálás világnapja alkalmából a Fiatal Családosok Klubja szeretné felhívni a figyelmet a szoptatás fontosságára.
 Ragyogó frissesség. Istenien érzéki csábítás. A sörbet, amelynek hatására finoman hűsítő borzongás járja át a testet a tikkasztó nyári hőségben. Mi lenne, ha a Les Belles desszertté változna egy limitált kiadás erejéig? Várjuk hát, hogy beköszöntsön a jó idő, mert idén Nina, Luna és Bella…
Felhívjuk kedves Olvasóink figyelmét, hogy a következő cikk megzavarhatja nyugodt lelki világukat. Íme, 20 bizarr babaváró torta, ami a szülés pillanatát cukorba mártva tárja elénk.
Milyen címeket fedezhetünk fel 2019-ben életmód- vagy gasztronómiai magazinokat olvasva? Könnyű nyári reggeli a jó közérzetért. Hogyan pároljuk a spárgát, hogy a vitaminok még benne maradjanak? Fogyjál velünk 10 kilót 10 hét alatt!
Naptejekből nincs hiány a piacon, az ember győzzön választani a hatalmas kínálatból. Mindegy, hogy a tengerparton vagy a játszótéren, városban lógunk a napon, az UV- sugárzás mindenhol jelen van. Érdemes körültekintőnek lenni, de leginkább használni a naptejeket főleg a gyerekekre gondolva.
Mindig is lopva irigykedő pillantást vetettem azokra a Nőkre, akik csodálatos szempillákat „növesztettek” mesterségesen. Nem arról a sárga irigységről beszélek, annál inkább csodálattal néztem a tekintetüket, melyekhez a pillák igen sokat hozzátettek.
A hétvégén már kezdtem elhinni, hogy végre itt a nyár, aztán megnéztem az időjárás jelentést! Ez nem igaz, már megint esni fog! Kezdeti bosszúságomat elfeledve próbáltam a szebbik oldalát nézni a dolognak! Lehet pocsolyába ugrálni a gyerekekkel...!:)
A Babycomfort Sajtótájékoztatóján vettem részt, aki a Pingo öko pelenka és a Mommy Care természetes kozmetikumok forgalmazójaként tört be a magyarországi piacra.
Azt gondoltam nincs fárasztóbb annál, mint amikor egy csecsemőhöz felkelek éjszakánként többször, és másnap kimerülten, zombi üzemmódban nyomom a napot. Hülye vagyok. Szeretem a kihívásokat. Bakancslistámon szerepelt az Ultabalaton. Gondoltam, majd egyszer…na ez az egyszer most bekövetkezett. Ezt az élményt egyszer mindenkinek ki kell próbálnia!
Hamarosan vége az ovinak, mi pedig hoztunk néhány ötletet, ami tuti sikert arat majd az óvónéniknél.
Az ALDI immár ötödik alkalommal támogatja a Női Futógálát, az ország legnagyobb női futóünnepét. A tavaly már ALDI Női Futógála néven megrendezett esemény több mint 8500 sportolni vágyót, közülük közel 900 iskolást vonzott a budapesti Népligetbe. A szervező Budapest Sportiroda (BSI) és a főszponzor ALDI…
Az ember ősidők óta vágyik kényelemre, akár ülni, akár feküdni támad kedve. Meg is alkotta magának az ülő és fekvő alkalmatosságok mindenféle fajtáját és típusát az egyszerű fa sámlitól kezdve az ergonomikus kialakítású gázrugós-billenős irodaszékig, és a szalmazsáktól egészen a memóriahabos szuper matracokig. De talán…
Három nagyobb szakaszra szokták osztani a gyermekvárás időszakát, a kismamákra a szó szoros értelmében egyre nagyobb nyomás nehezedik a várandósság utolsó trimeszterében.
Egyre menőbb dolog Magyarországon is a csajok körében a babaváró buli szervezése a pocakos barátnőjük részére. Nagyon klassz és cuki gesztus rittyenteni kedvenc kismamánknak egy bulit, de egy valamit vegyél tudomásul, ha te szervezed a partyt: Közületek a legkevésbé a kismamának van kedve most egy…
1. oldal / 7


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram