Pletykafészkek

Szülés után minden megváltozik egy anya életében, és ez azzal járhat, hogy elveszted az irányérzéked családon belül: hol a Te helyed a családban, és hol van a többieké, kivel, mikor mennyit foglalkozz. Mennyit foglalkozz a pároddal, mennyit a nagyobb gyerekekkel, mennyit a pici babával? És…
Amiről szó lesz: Az anyai kiégés létező dolog! Ha te is épp ezzel küzdesz, tudnod kell, hogy nem vagy egyedül! Íme néhány tipp, amelyek segítenek abban, hogy túljuss az anyai kiégésen, és újra örömödet leld az anyaságban.
Stylisttal vásárolni sznobság vagy kifizetődő hóbort? A HÁDA stylistja segítségével olyan rucikat választhatsz magadnak, amiről senki nem mondja meg, hogy használtruha üzletből öltöznél.
Az okosjatek webáruház tudva a Dixit függőségemről, ismételten meglepett egy társasjátékkal, amely a dixit és az activity keveréke, a legőrültebb és egyben a legszórakoztatóbb játék volt számunkra:
Macis játszótér, fűszerbolt, gyógynövénykert és mesemúzeum is van a top100-ban
Teszteltük a Ziaja arcmaszkjait, melyek végre kaphatóak a Rossmann drogériákban is.
Ez az a játék, amit soha nem lehet megunni. Sokszínű, tetszik benne, hogy nincs két egyforma játékmenet, megmozgatja az agytekervényeket, amit anyaként sokszor nem is bánok.
Hétvégére kell egy jó program. Gyerekprogram. Lehetőleg olyan, ami közel van, ahol 3 gyerek jól érzi magát, ahol...Én magam sem tudom mit akarok. Millió egy oldalt találok, ahol gyerekprogramokat találok, de...nekem olyan kell, ahol le tudom szűrni a programokat, és minőségi programokat hirdet. Röviden ezt…
A gyerekvállalási kedv nem csak a szingliknél, de családon belül is egyre csökken. Mi ennek az oka? Miért nehezebb ma gyereket vállalni, mint 50-80 éve?
Családostul nekivágunk. Elhagyjuk a szeretett országunkat az új élet reményében. Engem most a külföldre költözésben a legjobban a kiszámítható élet, a felfedezés, az újrakezdés, a megküzdés, és a fejlődés lehetősége inspirál a legjobban. Azt hiszem így a legjobb belevágni. Szurkoljatok nekünk :)
A ZEMA porcelán ékszerek magukban hordozzák a nőiességet, a finom eleganciát és az ősi magyar kultúrát. Külföldön már debütált a termék, nagy sikereket ért el a párizsi, bécsi, new yorki fashion streeten. Itt az idő, hogy itthon is ismertté váljon a Márka, ami 2014-ben Nemzeti…
A játszótér az a hely, ahova, ha akarok, ha nem a gyermekem miatt bemegyek. Ha pedig bemegyek, és úgyis ott kell lennem, jól érzem magam. Ha pedig egy jó társaság kialakul, a játszira lejárni öröm.
Bejegyzésünkben minőségi babakonyhákat és kiegészítőket mutatunk be Nektek a vesszoparipa.hu webáruházból.
Legyél freelancer fejvadász, programozz részmunkaidőben, vagy tarts gardróbvásárt – mutatjuk hogyan!
Bejegyzésünkben 4 db cellulit elleni készítményt mutatunk be, melyekkel látványos változást érhetünk el rendszeres használatukkal.
Mindig is kíváncsi voltam arra, hogy az ember miért viszi magánbölcsibe a gyermekét. Mi az a plusz érték, amit egy magánbölcsi adni tud? A kíváncsiság hajtott, így felkerestem egy magánbölcsit, hogy betekintést kapjak a különbségbe és választ kapjak a kérdéseimre.
Az anyatejes táplálás világnapja alkalmából a Fiatal Családosok Klubja szeretné felhívni a figyelmet a szoptatás fontosságára.
 Ragyogó frissesség. Istenien érzéki csábítás. A sörbet, amelynek hatására finoman hűsítő borzongás járja át a testet a tikkasztó nyári hőségben. Mi lenne, ha a Les Belles desszertté változna egy limitált kiadás erejéig? Várjuk hát, hogy beköszöntsön a jó idő, mert idén Nina, Luna és Bella…
Felhívjuk kedves Olvasóink figyelmét, hogy a következő cikk megzavarhatja nyugodt lelki világukat. Íme, 20 bizarr babaváró torta, ami a szülés pillanatát cukorba mártva tárja elénk.
Milyen címeket fedezhetünk fel 2019-ben életmód- vagy gasztronómiai magazinokat olvasva? Könnyű nyári reggeli a jó közérzetért. Hogyan pároljuk a spárgát, hogy a vitaminok még benne maradjanak? Fogyjál velünk 10 kilót 10 hét alatt!
1. oldal / 8


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram