Nyomtatás

11 tipp anyáknak - Légy újra Nő!

2016. február 04.
Szerző:  vajaskalács
11 tipp anyáknak - Légy újra Nő!
Itt van 11 tipp, amit megfogadhatsz, átgondolhatsz. Legyél Nő, törődj magaddal! Legyél magabiztos, szeresd azt, aki vagy, merj változtatni! Gyerünk anyukám, csapj a közepébe, és tedd félre a kifogásokat!1. Hidd el, a reggeli első kávé előtt mindenki épp úgy érzi magát, mint te anyukám. Kicsit gyűrötten, kicsit fáradtan, kicsit azt se tudja hol van... Nem attól leszel szuper anya és szuper nő, ha hajnal 5-kor már talping sminkben nyomod a haspréseket.

2. A mosoly mindenkinek jól áll, a nevetés pedig boldogabbá tesz. Pont.

3. Foglalkozz a testeddel. Nem, nem a tornára és az egészséges táplálkozásra gondolok - bár azok is nagyon fontosak. Találd meg a neked legmegfelelőbb testápolót, haszálj parfümöt, lakkozd ki a körmeidet, kérd ki fodrász segítségét a frizurádat illetően... fedezd fel a benne rejlő lehetőségeket.

4. Sminkelj akkor is, ha aznap csak a közértig fogsz eljutni. Egy laza púder, szempillaspirál, esetleg rúzs sokkal nőcisebb érzést fog kelteni benned, amitől jobban fogod érezi magad.

5. Szabadulj ki a gyereknevelés, a házvezetés, esetleg a munka rutinjából. Tarts csajos estét a barátnőkkel, vagy csak nézz meg egy jó filmet - popcorn, nachos, tökmag le ne maradjon -, kuckózz be este, és olvass valami izgalmas, vagy épp romantikus regényt.

onmegvalositas

6. Ne félj kimondani, amit érzel - csak tudd, hogy mikor kell. Ha azt érzed a párodtól mostanában kevesebb bókot, figyelmességet kapsz, ne zsörtölődj magadban! Főzz neki valami különlegeset vacsorára, masszírozd meg, kényeztesd, és amikor végeztél, és úgy érzi ő a legszerencsésebb pasi a világon, akkor súgd oda neki; "Kicsim, melyik este kapom meg tőled ugyanezt? Csinálhatnánk ezekből rendszert, nem gondolod?"

7. Vegyél magassarkút! Aztán tessék ám hordani is! Egy 5-6 centis cipellőben teljesen másképp fogsz járni, a tartásod és mozgásod szexibb lesz. Nem kell miniszoknya, egy farmerrel is simán felveheted, vagy épp este, mikor a gyerekek már mélyen alszanak...

8. Szervezd meg a napodat. Vezess határidőnaptárt, és írd fel az aznapi terveidet. A rendezettség nem csak a lakásnak, hanem a léleknek is jót tesz. Kövesd a napirendet, de ha elcsúszik valami, vagy épp kimarad, ne parázz! Írd át máshová, és kész.

9. Szeretkezz! Ez az, amivel csak nyerhet az ember. Erősíti a párkapcsolatot - ezáltal a család egységét-, remek program, kikapcsolódás, stresszlevezetés, zsírégetés, fantázia világ, kreatív szellemi és testi elfoglaltság... nem mellesleg pedig szuper érzés...

10. Soha se alkudj meg! A kompromisszum az belefér, de sose tegyél, vagy épp ne tegyél meg valamit csak azért, mert ez az elvárt. Ez igaz a párkapcsolati dolgokra, gyereknevelésre, vagy baráti viszonyokra is. Légy annyira magabiztos, hogy tudd mi jó neked és mire van szükséged.

11. Legyenek céljaid! Ezek nélkül a napok csak telnek, múlnak és egyre inkább magába szippant a "sehová se tartok" érzés. Lehetnek rövidebb és hosszabb távú céljaid is egyszerre, sőt az a legjobb.