Wellness a fürdőszobában- Termékajánlóval

2021. január 17.
Szerző:  Reni
Wellness a fürdőszobában- Termékajánlóval
Mivel mostanában nem igazán volt lehetőségünk wellness szállodákba menni, vagy bármilyen kényeztető szolgáltatást igénybe venni, elgondolkodtam, hogy miként tudnánk ezt otthon megoldani.

Előre is elnézést kérek azoktól, akiknek zuhanyzójuk van, ők nem mindent tudnak majd érvényesíteni a következő ötletek közül, de lesz pár, ami még számukra is igazi wellness élményt nyújthat a négy fal között.

A wellness nem csak a vízben ázásról szól, ez gyakorlatilag a lélek feltöltése, a test kényeztetésével.

Teremts megfelelő hangulatot a fürdőszobádban

Engedj egy kád meleg vizet, tegyél bele fürdősót vagy épp csinálj hatalmas habot, a lényeg, hogy pár gyertyával is kiegészítsd. Ne a fürdés, hanem a relaxáció legyen a fő szempont. Válassz erre egy nyugodtabb órát, mondjuk, amikor már a gyerekek lefeküdtek és el is aludtak.

Eszedbe se jusson a telefonodat nyomkodni, sorozatot, filmet nézni közben, inkább tegyél fel egy szuper arcmaszkot vagy használj valamilyen arcolajat, hunyd le a szemed és élvezd a feltöltődést.

Akinek nincs kádja, a tus alatt használjon testradírt, és engedje át magát a vízsugár masszírozó hatásának.

Miután kiszálltál, ne rohanj a pizsamáért! Engedd meg magadnak, hogy lassan megtörülközz, és alaposan hidratáld a bőrödet. Használj testápoló balzsamot, testvajat, olajat, legyen ez az alkalom is különleges.

Masszás szalon otthon

A szerencséseket a hálószobában ott várja már a szeretett férfi, aki most lehetőséget kap arra, hogy kifejezze érzéseit.

Terítsetek egy nagy törülközőt az ágyra, gyújtsatok gyertyát, tegyetek be valamilyen halk, lágy zenét és kezdődhet is az olajos masszázs. Ez lehet csak arc, de akár teljes test is.

Nem kell masszőrnek lennie a párodnak ahhoz, hogy el tudj lazulni a kezei alatt. Jelezd, hogy mi és hol esik jól, ennyi az egész. Ami fontos, hogy minden esetben kifejezetten erre a célra ajánlott terméket használjatok.  Ez a fajta kényeztetés lehet kölcsönös is.

Miután mindketten kimasszírozott stressz-pontokkal, olajosan és meztelenül fekszetek az ágyon… nos, azt hiszem, innen már teljesen rátok bízom az este további részét.

Látod, nem is akkora művészet wellness hangulatot varázsolni az otthonodban. Válaszd ki a napot, szerezd be hozzá a kellékeket, és mehet is a feltöltődés!

Meglestük, hogy milyen termékek vannak erre a célra, hogy megkönnyítsük a dolgodat:

1. Avon Planet Spa Radiance Ritual test- és masszázsolaj 150 ml 2500 Ft, 2. Avon Planet Spa Radiance Ritual lehúzható arcmaszk 50 ml 1499 Ft, 3. Avon Planet Spa Radiance Ritual rózsás arcolaj 30 ml, 2500 Ft, 4. Avon Planet Spa Radiance Ritual ragyogást kölcsönző testápoló balzsam 200ml 2500 Ft, 5. Panarom Fehér esszencia 10 ml 5715 Ft, 6. HV SPA Solutions Detox Fürdősó 300 g 2950 Ft, 7. Yankee Candle® Champaca Blossom kis üveggyertya 2490 Ft, 8. Solanie Kaviár exkluzív kéz- és testbalzsam 150ml 3599 Ft, 9. Laponie regeneráló arckrém 40ml 11 000 Ft

 

Kiemelt kép forrása: pixabay.com


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram