Légy ellenálhatatlan egy kis csalással szülés után

2019. március 06.
Szerző:  Lakatos Diána
Légy ellenálhatatlan egy kis csalással szülés után
Kép: Pinterest
Egy kicsit megereszkedett, egy kicsit csüng, és csíkos, egy kicsit táskás! Semmi baj, mutatjuk a megoldást plasztika nélkül!

Friss- vagy már nem is annyira friss anyukaként; szembesülhetsz azzal az érzéssel, hogy a tükörből valaki más néz vissza rád. Nem érzed azt a dögösséget magadon, amit a gyerek(ek) születése előtt éreztél. 

Ha Te azon Nők táborát népszerűsíted, akiknek szülés után forradalmi változásokon ment keresztül a testük, és nem vagy elégedett önmagaddal, az önbizalmad is jócskán megcibálta az anyaság, mutatunk néhány trükköt, mellyel megoldjuk a legfontosabb problémát, hogy ÚJRA JÓL ÉREZD MAGAD A BŐRÖDBEN! Hiszen tudod, ha anya jól érzi magát, a baba is kivirágzik mellette.

Ahhoz, hogy szexinek érezhesd magad, nem feltétlenül kell, hogy plasztika nyoma legyen rajtad. Egy kis optikai tuning és máris nyert ügyed van. Csak kell egy kis csalás, és már ott is a megoldás, melynek következtében bármikor ellenállhatatlannak érezheted magad; akár a munkahelyen, a játszótéren, vagy kettesben a pároddal.

Lássuk mi az ami ronthat a mindennapjainkon!

Az anyák körében az egyik legzavaróbb tényező a plusz kilók felszedése, melyek olyan alattomos módon rakódnak le ránk, hogy zsírpárnáink a ruha mögött is fityegve jelzik, hogy na, hát lenne mit leadni. Most nem szeretnék erre a témára külön kitérni. A Te döntésed, hogy siránkozol, hogy kövér vagy, vagy hamarosan az leszel, vagy elkezdesz odafigyelni magadra. Ha még nem érzed, hogy a mozgás segítene a plusz kilók ellen, és szereted a hasad, vagy a szoptatási időszak szépségeiben habzsidőzsizel, csalj egy kicsit. Tudatosan válogasd össze a ruhatárad. Válassz olyan ruhákat, és színeket, melyek viselése előnyös számodra. Erről bővebben a Stílusteremtés Nőknek 10 lépésben című könyvben olvashatsz.

Megereszkedett mell: A mell veszített a ruganyosságából, tömörségéből, és már nem hetykén áll, hanem a föld felé tekintget. Alapvetően egészségügyi kockázattal nem jár. Van, akit érint a probléma, van, akit nem, van, akinek nagyobb mértékű a változás, van, akinek kisebb. Abban viszont egyet érthetünk, hogy mindenki tudja miről beszélek.

Nézzük milyen megoldás lehet:

Először is, célszerű lehet gyakrabban viselni melltartót.

Vannak már olyan melltartók, amelyek merevítő nélküliek, minimális szivacs betéttel, melyek tudnak annyi tartást biztosítani, hogy jobban érezhessük magunkat (pl.: Sloggi Zero Feel; Sloggi Wow Comfort; Triumph Body Make-Up Soft Tuch), de lassan már szinte az összes fehérnemű üzlet polcain találhatunk a célnak megfelelőt. Ezek a típusú melltartók olyan érzést kölcsönöznek, mintha rajtunk se lennének, és mégis szebb képet tudnak adni még egy sima atléta alatt is.

Nyilvánvalóan van, hogy szeretnénk, hogy a blúz, ruha vagy felső szépen álljon, és benne az cickók is jó formát hozzanak. Erre is kitaláltak már a fehérnemű gyártók sok jó megoldást. Ami a legegyszerűbb igénytől a legvadabb igényekig megoldást nyújthat. Egy megfelelő alátámasztással egy vékony szivaccsal, merevítővel megoldást jelenthet. (pl: Palmers Cheeky Valentines - Balconnet Bügel BH – Rot; Victoria’s Secret DREAM ANGELS Demi Bra)

Vannak már olyan kebel emelő csodák, amelyekkel tuti sikert arathatsz, és akár a peckes ciciket képviselő ifjoncokat is magad mögé utasíthatod.

A push up hatás; ezzel olyan formákat lehet megvalósítani, hogy magad is csak ámulni fogsz, hogy ismét milyen szépen állnak a keblek.

Nézzünk egy – két példát: Palmers dekoltázs emelő, Intimissimi BELLISSIMA JUNGLE GARDEN PUSH-UP; Triumph Tempting Lace WHUM csipkés Push up melltartó – nem csak szépen tart, hanem a csipkével még kifejezetten szexis is; CHIC SHAPER PUSH UP – dekoltázs kiemelő, mellemelő alsónemű. Ez csak pár példa, már sok helyen hozzálehet jutni már egy – egy különleges darabhoz.

Palmers

Fontos, hogy megtaláljuk a megfelelő méretet. Én először azt hittem, hogy a mellem körmérete is megváltozott az állagából adódóan, de nem; az maradt, csak most már sokkal jobban oda kell figyelnem, hogy milyen kialakítású melltartó számomra az ideális.

Mi történik, akkor, amikor nem megy vissza azonnal a poci a szülés után?

hasleszorito

Kép: hasleszorito.hu

Ennek egyik oka lehet, a szétnyílt hasizom:

Amikor nem megy a gyors regeneráció, és elkezdjük keresni a hiba forrását, érdemes lehet megvizsgálni magunkat, hogy nem ez okoz-e problémát. Ahhoz, hogy ez a nehézség megoldódjon speciális tornára van szükség. Például a LoveYourBelly torna erre van specializálódva. Érdemes megvizsgálni magunkat és megnézni, nem innen ered-e a gond.

Amennyiben egy kicsit „siettetni” szeretnénk a folyamatot - legalább látszólag - megoldást nyújthatnak a különféle hasleszorítók.

Hatalmas kínálat van már a piacon, egészen a szülés utáni időszaktól. Például: a www.hasleszorito.hu oldalon  már szoptatás barát hasleszorító övet is találhatunk.

 

A fehérnemű boltok polcain, pedig a hasleszorítós bugyitól (pl.: Anita 1885 Black hasleszorító bugyi; Bellissima 129 Elegance Slip alakformáló Push-up bugyi) kezdve, az alakformáló kombinéig (pl.: Intimissimi Light Shaping Kombiné) szinte minden megtalálható.

Itt el is érkeztünk egy következő pontig, mely az alakformáló body birodalma. Ez nem csak szépen takar, összefog, és kiemeli a cickókat, hanem mutatós is, ezáltal igazán szexinek érezheted magad benne (pl.: Triumph alakformáló body merevítővel Cool Sensation BSWP; H&M Shaping super push-up body).

Jöjjenek – vagy inkább NE JÖJJENEK – azok a fránya szem alatti karikák, és a fáradság jelei…. Amikor életed értelme, nem aludta át az éjszakát, vagy éppen fogzik, beteg, vagy csak befészkelt közétek; és másnap – akarom mondani aznap – reggel felkelsz (miről beszélek, le se feküdtél…) nagyon rossz tud lenni a világítás a fürdőszobában.

Az első és kézenfekvő dolog, nem törődsz vele, és felkapod az első kezedbe érkező napszemüveget -> ápol és eltakar, csak le ne kelljen venni.

Kép: Pinterest

Ha ez már nem segít vannak nagyon hasznos kozmetikumok. Szinte már mindenre kaphatunk megoldást:

  • a szem alatti karikákra lehet rakni koffeineset (krém, vagy szérum formában is); Herbarting, Bodyshpo
  • a korrektor és az alapozó jó barát tud lenni, gyorsan ápol és eltakar;
  • a szemránckrém, kicsit lassabban fejti ki a hatékonyságát, viszont tartósabb is a korrektornál, és a mimikai ráncok ellen is hatásos tud lenni (krém és szérum formátumban is kapható);
  • hidratáló krém használata nem csak a fáradság jeleire alkalmazható, ha fényvédő faktoros krémet használunk mérsékelten csökkenthető a keletkező ráncok kialakulása;
  • szérumok: hatékonyabbak lehetnek a sima krém változatoknál, és mindenféle problémára lehet kapni (pl: C- vitaminos – amiben magas az antioxidáns véd és feszesít; hialuronsavat tartalmazó szérum a bőr egységesítésére hatásos). Csak egy – egy példa, viszont a kozmetikai cégek polcain megtalálhatóak a különféle igényekre szabva a megoldás;
  • arcpakolás, arcmaszk, arc masszázs: ezeket nem is kell napi szinten végezni, ahhoz, hogy látványos eredményt érhessünk el. Mindenre találunk megoldást, de kozmetikus segítségét is igénybe vehetjük, akkor pedig már legalább 1 órás kikapcsolódást is jelenthet, a közel sem szürke hétköznapokba.

Ami nagyon fontos, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, habár már itt – ott nem tökéletes a testünk, de egy vagy több CSODÁVAL gazdagodtunk; és a fenti önbizalom turbóval még magabiztosabban róhatjuk az utakat, és élvezhetjük az elismerő tekinteteket.


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram