Kövessem a divatot vagy maradjak stílusos?

2013. szeptember 18.
Szerző:  Cukimamik Team
Kövessem a divatot vagy maradjak stílusos?
Az ősz beköszöntével próbálunk beszerezni néhány új trendy darabot a ruhatárunkba. Előkerülnek a divatmagazinok, a trendet diktáló boltok kirakataiban szebbnél-szebb ruhácskák kelletik magukat, megbabonázva a járókelőt : „Kérlek, kérlek vegyél meg!" Előfordul, ha nem a Te stílusod, akkor is beleesel a divatvilág manipulálásába.;)

Tziporah Salamon stylist nagyon jól megfogalmazza a divatőrült és a stílusos nő közötti különbséget:

„Nagy nyomás nehezedik a nőkre, hogy lépést tartsanak a trendekkel…..ahelyett, hogy arra törekednének, hogy stílusosak és sikkesek legyenek. A divat pillanatnyi, a stílus örök. A divat arra sarkall, hogy mindig éhes legyél, és többet akarj. A stílus mély kielégülést ad és boldoggá tesz. A „divat áldozata” mindig a többiektől várja az impulzust, hogy hogyan öltözködjön, viselkedjen. Stílusos „Nővére” úgy öltözködik, hogy az megfeleljen saját testének, életmódjának, érzéseinek és fantáziájának. A divat áldozata küzd, hogy mindig a felszínen maradjon, a stílusos nő a saját hangszerén zenélve irányítja életét.”

Hm...hova is tartozol, vagy inkább tartoztál?:)

 

Ajándék énidő tervező


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram