Nyomtatás

12+1 felkészülési tipp lányos apáknak

2015. március 03.
Szerző:  vajaskalács
12+1 felkészülési tipp lányos apáknak
Azt gondolod, egy lányos apukának csupa móka és kacagás az élete? Abban a hitben vetted kezedbe a csöpp lánykádat, hogy 12-14 évig nem kell aggódnod a "nőcizkedés" miatt? Komolyan azt hitted, hogy férfiként megérhetsz egy nőt? - bizony már egy másfél éves is nőként fog viselkedni. Készülj fel, mi segítünk!

 {adselite}

1. Ha azt mondja, ülj le teázni, akkor nincs mese, te a műanyag babákkal fogsz társalogni és közben többször hangosan felsóhajtasz, hogy milyen finom teát készített a lányod.

2. Az, hogy rövid a hajad, nem azt jelenti, hogy nem fér el benne megszámlálhatatlan hajcsat és minimum egy hatalmas virággal díszített hajgumi.

3. Készülj fel, hogy oviba készülődve egyáltalán nem lesz mindegy mit vesz fel. Jobb lesz, ha csendben leülsz és megiszol még egy kávét, a végén pedig elámulsz, hogy milyen csinos is lett. Akkor is, ha sose fogod megérteni, miért kell farmerre tüll szoknyát húzni.

4. A rózsaszínből sosem elég, igen, ez a gyerekszobára, a ruháira és az autósülésre is igaz.

lanyos_apak

5. Lehet, hogy te a Bundesliga egyik meccsét néznéd inkább, de akkor is a Jégvarázst fogod... huszadszorra is.

6. Arra, ahogy a kislányok kérnek, egyszerűen képtelenség nemet mondani.

7. A fagyizónál szigorúan a kedvenc színe szerint választ, ami legtöbbször nem is ízlik neki. Így gyakran előfordulhat, hogy míg ő az extra nutellásat eszegeti, te valami világító rózsaszínűt , kis csillag alakú cukorkákkal a tetején.

8. Amikor otthon felkiált, "Körömlakkozás!", jobb ha tudod, ma megint a te lábkörmeid lesznek soron.

9. Amikor egyedül viszed a játszótérre, anyák aggódó, és egyben csodálattal teli pillantásaiban lesz részed.

10. Hidd el, a lányod miatt fogsz a legtöbbször elmenni borotválkozni; "Apa, nem adok puszit, úgy szúrsz!"

11. Anya és lánya félelmetes párost képesek alkotni egy shopping túrán. Jobb, ha egyszerűen mindenre csak bólogatsz, úgy se nyerhetsz.

12. Az, hogy "Gyere apa, táncoljunk!" azt jelenti, hogy te fogod az öledben, ő pedig vezényel; "Forogj, gyorsabban, most hátradőlök.."

+1. Te leszel az első szerelme, számodra ő viszont örökké az marad.