Nyomtatás

A "rossz anyák" köztünk élnek....

2018. július 13.
Szerző:  Cukimamik Team
A "rossz anyák" köztünk élnek....
A rossz anyák köztünk élnek. Mindenütt ott vannak…a játszótereken, a boltokban, a parkokban. Mindenhol. Ők azok, akik felvállalják magukat, tudják, hogy hibázni ér, és ez nem bűn. Lenyűgöző személyiségük erőt ad, mert nem másokkal foglalkoznak, annál inkább magukkal és gyermekeikkel.

Te is a rossz anyák táborát erősíted? Íme 10 ismérve a rossz anyáknak:

1. Baromi jól néznek ki, mert tudják, hogy az anyaság nem a nőiesség végét jelenti. Ők azok, akikre jó ránézni, akiknek már csak a megjelenése is, feltölt minket, és sárga irigység helyett arra ösztönöznek, hogy anyaként is lehet őrült jól kinézni. Sportos vagy elegáns, laza vagy szexy. Ha kilép az utcára, a tréning ruhát a négy fal között hagyja, ha kell egy napszemüvegben és egy bödön kávé társaságában tolja a babakocsit úgy, hogy észre sem vesszük rajta,hogy kb. egy órát aludt az éjszaka.

2. Mernek hibázni, mert hibázni ér. Kimagasló eredményeket érnek el a felejtésben, a késésben, a szétszórságban. DE mielőtt rágörcsölnének a dologra, és egy megkeseredett kétlábon járó gyerekfelügyelő válna belőlük, elfogadják annak tényét, hogy a hibák korrigálhatók.

3. Bármikor kaphatók egy jó fröccsre vagy kis lazításra: Álszenteskedés helyett megisznak egy jó hideg fröccsöt a barátnőikkel, ha arra van szükségük, vagy egy limonádé társaságában 1-2 órát magukra is szánnak, hogy feltöltődjenek, és kilépjenek a mókuskerékből.

4. Felvállalják magukat: Nem foglalkoznak másokkal, mások hülye véleményével, azt teszik, ami a számukra és a gyerekei számára a legjobb.

5. Őrültek: Minden baromságban benne vannak, gyerekkel vagy gyerek nélkül. Ha kell a csúszda tetején pózol a gyermekével, attól sem félve, mi lesz, ha beszorul a csúszdába lejövetel közben.:) Felszabadultak, boldogok, minden játékban benne vannak.

6. Letojják a dementorok társaságát: Na, ők azok, akik szintén mindenhol felbukkanak. Előszeretettel látogatják a közösségi oldalakat, ahol kiadhatják magukból a rossz indulatukat, és megszólhatnak másokat. Hidd el, a panaszkodás nem old meg semmit, inkább csak igazi dementorrá teszi az embert. Messziről kerülik őket! Ők azok, akiket a dementorok kibeszélnek,megszólnak, mert irigyek rájuk, de Ő akkor sem áll be közéjük. Annál inkább keresi a boldog, és pozitív anyák társaságát, akikkel nemcsak az anyaság köti őket össze.

7. Mindig számíthatsz a társaságukra: Ők azok, akik nem vetnek meg Téged, nem fogják kritizálni a gyereknevelési módszereid, nem fognak összesúgni mögötted, ha nem értenek egyet az elveiddel, ha kimerült vagy bármikor fordulhatsz hozzájuk egy kis támaszért. Egyszerűen jó a társaságukban lenni.

8. Imádja a gyerekeit. Rossz anyáktól függetlenül persze, hogy mindenki imádja a gyerekeit. DE attól, hogy dolgoznak, elfoglaltak, csinálják a saját dolgaikat, és úgy tűnik keveset vannak a gyerekeikkel, nem így van. Sokszor nem ismerjük a másik körülményeit, és nem is látjuk mi zajlik otthon az ajtók mögött, de egy biztos, imádja a gyerekeit és minőségi időt tölt velük.

9. Lazán veszi a dolgokat: Nem csinál belőle problémát, ha épp nincs ideje főzni egy 3 menüs ebédet hétvégén, belefér egy gyorséttermi kaja, vagy egy pizza az egészséges ételek tárházába.

10. Nem akar tökéletes anya lenni: Ennyi. Nem kell mindenben tökéletesnek lenni. Nem akarja megmondani a frankót, tudja, hogy a TV, a laptop, a tablet, vagy az X-boksz nem az ördög műve, de azt is tudja, hogy korlátokat kell szabni, és bizony az elveiből nem enged.

Ha Te is a rossz anyák táborát erősíted, csodálatos anyának tarthatod magad, örömmel megiszok veled egy fröccsöt bármikor! Keresd a rossz anyák társaságát, mert együtt sokkal könnyebb!