Apa a legjobb fej a világon!

2017. február 05.
Szerző:  Cukimamik Team
Apa a legjobb fej a világon!
Most komolyan… hát ne kapja el az ember lányát a harctéri ideg, amikor az egész napos rohangálás, készenlét, játék, puszi, simogatás és ölelés után este beállít apa… sőt, APA!.. és te onnantól kezdve, mintha nem is léteznél?

Apa a legnagyobb sztár, a szuperhős, az univerzum császára, a te szereped meg arra korlátozódik, hogy a Fenséges Császárnak és az ő hű jobbkezének, az Univerzum Elsőszámú Hercegnőjének/Hercegének megfelelő vacsit rittyents. Feledésbe merül az egész napos társasozás, mert apa hátán lehet lovagolni, sarokba kerül a baba, mert apát lehet fésülni, medencévé változik a fürdőszoba, mert apával lehet tengeralattjárósat játszani a kádban. És mikor az esti meseolvasás után lekapcsolod a lámpát és belesuttogja a sötétbe, hogy "- Apa a legjobb fej a világon!" - legszívesebben a Szuperapukához vágnád a papucsod.

És hogy mit tesznek az apukák, hogy ők legyenek a legjobb fejek a világon?

Anya Apa Ki a legjobb?
9hónapon át hordja a szíve alatt, majd óriási szenvedések árán világra hozza. Szexelt egy jót. APA!
Maximális igyekezettel gondoskodik a gyerek biztonságáról, fejlődéséről és egészségéről. Kétszázzal pörgeti a játszótéri forgóban, majd feldobja 4 méter magasra. APA!
Hosszú és kitartó munkával tanítja a gyereket írni, olvasni, számolni. Anya köntösében énekli Elsa dalát a Jégvarázsból, egy Fred Astaire-t megszégyenítő táncprodukcióval kísérve. APA! APA!
Egészséges és finom ételeket varázsol az asztalra. Chipset és nyalókát töm a gyerek zsebébe az asztal alatt. APA!
Kompromisszumok nélkül szereti. Kompromisszumok nélkül szereti és tökéletes pukihangokat utánoz. APAA!

 

 

Valljuk be, ezekkel mi nem tudunk versenyre kelni. És épp ezért imádjuk az Apukákat!


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram