A róka az új bagoly! Ravaszdi termékek a gyerekszobába

2016. november 29.
Szerző:  Cukimamik Team
A róka az új bagoly! Ravaszdi termékek a gyerekszobába
Szupercuki rókás dolgok babáknak magyar designerektől! Mert itthon is kitört a rókaláz!

Roka dekoracio

1. Eleged van a szanaszét hagyott játékokból, de nem szeretnéd dobozokkal telepakolni a babád szobáját, mint egy raktárat? Crooocus kézzel horgolt rókás kosara gyönyörű és sok dolog belefér. Ára: 6500 Ft Itt találod: Részletek ITT!

2. Stílusosan mosható pelenkában is!  VictoArt-nál különleges mintájú pelenkakülsőket is találhatsz, van lovacskás, béke-jeles és cuki rókás is. Ára: 5500 Ft-tól.  ITT találod a részleteket!

3. Pillangót csodáló róka csak édes lehet! Joyflower Design egyedi grafikája egy 3 db-os szett része, amely bármelyik gyerekszobai falat feldobja! Ára:  3200 Ft/3 db A/4-es méretű nyomtatott falikép, itt tudod megnézni a teljes kollekciót!

4. Ezt a szuper címkés babahidat a KisTojás babajátékok alkotói fejlesztették ki! Rengeteg szalag és zsinór, sőt farágóka és dudáló róka is van rajta, amit imádnak a babák babrálni, rágcsálni, de az egész picik is imádják nézegetni rajta a cuki állatkákat. Ára: 4490 Ft  Itt találod!

5. Egy róka nemcsak rőtbarna lehet! A Nusky Toys rókás rágcsaláncnak nem csak a színe csodás, hanem a hatása is – ha Ti is szenvedtek a fogzás tünetei miatt, ez remekül enyhíti őket, mivel remekül masszírozza a baba ínyét! Ára: 3600 Ft. Itt találod: ITT találod!

6. Kézzel festett csodaszép rókás falitábla a Dream Decor-tól inspiráló üzenettel. Én már vettem belőle, Ti is vegyetek gyorsan, mert gyorsan fogy! Ára: 2900 Ft-tól.  ITT találod!

 


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram