Ingyenes baba-mama ajándékcsomag Kismamáknak/Anyukáknak

 Happy-Cukimamik ajándékcsomagok Kismamáknak és Újdonsült anyukáknak

„Amikor megszületett első gyermekem, azt sem tudtam, mire van igazán szükségem. Ismeretlen volt a terület. Már ott elakadtam, hogy egyáltalán melyik pelenkát vegyem meg és egyáltalán mire van szükségünk, vagy miről érdemes tudni? A baba-mama ajándékcsomagban lévő mintatermékekkel, újdonságokkal és tájékoztatókkal segítünk felfedezni az anyasággal kapcsolatos praktikus dolgokat.”

Karsai Judit, Cukimamik alapító

Happy-Cukimamik baba-mama boksz

A Cukimamik és a Bella Happy Baby együttműködéséből megszületett Baba-Mama Boksz tartalmával segíti az édesanyákat, hogy első kézből próbálhassanak ki a Bella pelenka mellett még számtalan terméket. 

A cukimamik online portálon szeretünk hírt adni az újdonságokról, termékekről, szolgáltatásokról, amit jó szívvel ajánlunk mi magunk is anyukáknak, kismamáknak. A baba-mama csomagban elhelyezett termékmintákkal és termékekkel lehetőséget teremtünk, hogy a mi véleményünket túllépve az édesanyák is kirpóbálhassák őket, és saját maguk is tapasztalatot szerezzenek.

 

Hivatalos átadó: Happy-Cukimamik bokszok a TritonLife Róbert Magánkórház újszülött osztályán

Hogyan juthatnak az újdonsült édesanyák a baba-mama bokszokhoz?

1. Kórházak csecsemőosztályain: Egyre több magán- és állami kórház csatlakozik a Happy- Cukikmamik bokszok osztásához, mely során az újdonsült édesanyák mindenféle kötelezettség nélkül, INGYEN vehetik át a baba-mama csomagot. Nem kell megadni sem e-mail címet, nem kell aláírni semmit, a boksz ajándékba jár! Célunk, hogy minél több anyukát megajándékozzunk kezdő csomagunkkal.

Hivatalos átadó a  Szent Margit Kórház csecsemőosztályán. 

 

2. Minden Kismama Határidőnapló vásárlásakor ajándékba jár.  A napló megvásárolható a cukimamikhataridonaplo.hu oldalon.

Mit tartalmaznak az INGYENES baba-mama csomagok?

A bokszok tartalma folyamatosan változik. A teljes kiszerelésű termékek, termékminták mellett megtalálhatók az újdonságokról, minőségi termékekről/szolgáltatásokról ismertetők, kedvezmény kuponok.

A baba-mama csomagok tartalma kórházanként eltérő. A nemzetközi márkák mellett a hazai kézműves termékek is megtalálhatók a bokszokban.

Miért jó dolog a baba-mama boksz?

- mert jó dolgokat tartalmaz

- mert mielőtt megvásárolnám, lehetőséget ad, hogy kipróbáljam, és meggyőződjek róla, hogy egyáltalán bejön-e a termék.

- mert ajándékot kapni jó

- mert a doboz nagyon cuki és helyes, később felhasználhatom a gyermekem emlékeinek őrzésére.

- mert az ismertetők segítségével nem kell nekem utánajárnom a dolgoknak, hanem elsőkézből értesülök róluk.

Sajtótájékoztató:

 

 

Csatlakozási lehetőség, elérhetőség:

Folyamatosan várjuk cégek, kórházak jelentkezését, akik szívesen csatlakoznának a baba-mama csomagok terjeszétéséhez, és tartalmának bővítéséhez.

Ha kórházként szeretne csatlakozni.

Ha Ön termékkel/szolgáltatással szeretne csatlakozni a baba-mama boksz tartalmához.

Az alábbi űrlapot kitöltve írjon Nekünk, és felvesszük Önnel a kapcsolatot.
Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram