10 csodaszép akvarell falmatrica gyerekszobába

2021. április 12.
Szerző:  Cukimamik Team
10 csodaszép akvarell falmatrica gyerekszobába
Bejegyzésünkben 10 akvarell falmatricát mutatunk be Nektek, melyek mutatósak, környezetbarát technológiával készülnek, és magas minőséget képviselnek.
Varázsold te is a gyerekszobát egy meseszerű kis birodalommá, akár egy öntapadós tapétával, falmatricával!

A falmatrica kiváló megoldás azok számára, akik nem akarnak az újratapétázással, festéssel időt tölteni, ellenben szeretnék a gyerekszoba-dekorálást a lehető legegyszerűbben és a legszebben megoldani. Az öntapadós tapéta, avagy falmatrica bizonyos változatai ráadásul nem csak falra, de üvegre, tükörre, ablakra, bútorokra, játékokra is felhelyezhetőek, így még nagyobb kreatív szabadságot adva a szülőknek.

A hagyományos fali matricákkal ellentétben, az akvarell technikának köszönhetően a fali matricák inkább emlékeztetnek egy valódi festményre, mint egy sima matricára. Színeik élénkebbek, az árnyalatok eldolgozása lágyabb. Az akvarell falmatricák sokkal több lehetőséget kínálnak mind a stílus, mind a vizuális megvalósítás tekintetében. Mi az Inspio oldalán szemezgettünk a csodaszép gyerek akvarell fali matricák közül, ahol kislány és kisfiú szobába is egyaránt találhatunk csodaszép akvarell falmatricákat.

Az Inspio már 11 országban nyerte el a szülők bizalmát, termékeik magas minőséget képviselnek: tartósak, színviláguk lenyűgözően élénk, a fali matricák pedig trendi dizájnnal rendelkeznek. Az általuk kínált falmatricák nem csak környezetbarát technikával készülnek, de semmiféle káros anyagot sem tartalmaznak, így nem ártalmasak a gyermekek egészségére. Szerintem nincs olyan szülő, aki ne szépítgetné rendszeresen a gyerekszobát. Jó hír! A textil falmatricák áthelyezhetőek, így a gyerekszoba átrendezés során nem kell attól tartani, hogy a fali dekoráció takarásba kerül. Később pedig átkerülhet egy másik szobába, kombinálhatod új falmatricákkal, vagy a kisebb gyerkőc akár meg is örökölheti a falmatricát. 

Íme 10 csodaszép akvarell falmatrica gyerekszobába

1. Virágba borult gyerekszoba

 

 Ezekkel a bazsarózsákkal nem tudtunk betelni. A virágos akvarell falmatrica kellő lágyságot és pompás színvilágot hoz a baba szobájába. Egyszerűen, felhelyezhető, és szabadon varriálható az elhelyezése.

Megnézem


2. Nyuszis falmatrica

 Ez a környezetbarát nyuszis falmatrica remek hangulatot varázsol a gyerekszobába, natúr színvilága egyszerűséget és nagyszerűséget tükröz.

Megnézem


3. Szerelmes szívek...

Kifejezetten kedvelem a stílusos gyerekszoba dizájnt, ami egyediséget és bájosságot sugall, mint ez a helyes nyuszi párocska. Vidámságot áraszt szét a gyerekszobában.
 

4. Mágikus világ gyerekszoba falmatrica

  
Gyermeked imádni fogja ezt az álomszerű jelenetet, melyet pasztellszínű  ábrák mesebeli találkozása tölt meg. A  mosható falmatricák bármikor egy mozdulattal könnyen leszedhetők, áthelyezhetők egyik helyről a másikra.
 

 5. Hőlégballonok akvarell színekben

 
 Utazás a fantázia világába és még azon is túl a kis kalandorok számára. Ez a vízálló és mosható falmatrica 3 db repülős falmatricát, 4 db hőlégballon falmatricát és 10 db felhő falmatricát tartalmaz, ami a Te képzeletedre van bízva, hogy állítod össze. Ha pedig megunnád, gondold újra, tervezd meg, és állíts össze egy új képzeletbeli világot.
 

 6. Egy képzeletbeli utazás a Föld körül-Repülő, dombok, léggömb

A minap megálltam a gyerekszoba ajtóban, néztem a gyerekeimet és eltűnődtem, hogy milyen a jó gyerekszoba? Pont olyan, amilyen látvány fogadott: élettel teli, játékos, szétszórt játékok látványa a földön, hangos a gyermekkacajtól, és hangulatos. Az inspirációt mi ajduk,  a többi rajtad múlik...;)

7. Rózsaszín házak falmatrica

 
Azonnal beleszerettünk ebbe a gyerekszoba falmatricába, mely egy kisvárosi hangulatot csempész otthonunkba. Egyszerű körvonalait és pasztell színeit a kicsik évekig szeretni fogják.
 

 8. Kék házikó falmatricák

Válassz olyan öntagadós tapétát, ami megdobogtatja a szíved. Első ránézésre beleszeretsz. Ha ránézel, jóleső érzés kerít hatalmába.  Ha megunnád, bármikor átrakhatsz máshová. Könnyen tisztítható, környezetbarát. Egy szelet belőled...

Megnézem


 9. Térkép falmatrica gyerekeknek

Ez a lehengerlő falmatrica nemcsak gazdag színvilágot és hangulatot hoz a gyermekszobába, hanem remek módja annak, hogy bolygónkat megismertesse a kicsikkel. Minden mellette szól: akvarell textil, környezetbarát, könnyedén felhelyezhető, és áthelyezhető.;)

Megnézem


 10. Hold és kislány létrával

 
Ez az akvarell falmatrica a kislányod szobáját egy teljesen más világba varázsolja, és vele együtt Téged is. Tetszik benne, hogy ahogy egy újszülött babaszobában megállja a helyét, éppúgy egy nagyobbacska kislány szobájában is tökéletes gyerekszoba dekoráció. Környezetbarát technikával készül, egyedi stílusban.
 
 
Ugye, milyen lenyűgözőek az Inspio akvarell fali matricái? Mi teljesen oda vagyunk értük!
Mivel minden falmatricát egyedileg gyártanak le, a megrendeléstől számított 8 napon belül készítik el és szállítják INGYEN otthonodba az általad kiválasztott, esetlegesen módosított gyerekszoba falmatricát.
 
Itt még több terméket és részletet találsz róluk:
 
 


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram