Nyomtatás

Húsvéti kedvcsináló cukiságok gyerekeknek

2021. március 24.
Szerző:  Szabó Kitti
Húsvéti kedvcsináló cukiságok gyerekeknek
Idén se lesz igazi a húsvét, de a hangulatát érdemes megteremteni a gyerekeknek. Legyen körülöttük annyi formában nyuszi, meg annyi tojás, amennyi csak az ajtón befér. Ehhez adunk ötleteket ebben a bejegyzésben!

 Első húsvétoló csöppségeknek ajánljuk ezt az pihe-puha szundikendőt!

 


Ha két-három éves korú gyermeknek gondolkozol valami frappáns húsvéti ajándékon, akkor nézd meg ezt a szuper készségfejlesztő logikai fajátékot. Talán még segítség nélkül is elszöszmötöl vele a gyermeked, amíg te szusszansz egyet! ;) 

Megnézem


A következő ajánlásunk egy társasjáték egészen kicsiknek. Néha hallani, hogy nem lehet 2 éves gyermekkel “társasozni”, én viszont saját tapasztalatból mondom, hogy lehet. Élvezik, megértik azt a néhány szabályt, ami szükséges, ráadásul így biztosan megteremtődik számotokra minőségi közös idő is. 

Megnézem


A nyúlsuli remek alapja a szerepjátékozásnak. Fantasztikusan édes, jól kidolgozott, fajátékok, amikhez garantáltan szeretne játszani a gyermeked! Suli előtt állók előnyben, mert a nyuszicsapattal sokkal könnyebb lesz a felkészülés az iskolára!

Megnézem


 Ki ne szeretne nyuszit gyógyítani? 3 éves kortól a te csemetéd is megteheti, ezzel a bájos állatorvosi nyuszimentő táskával! 

Megnézem


Főleg hosszabb autóútakra ajánljuk nektek ezt a mágneses játékot 5 éves kortól. Szuper kis logikai játék, amiben üregeket kell készíteni a nyuszinak, egy borznak és egy rókának földlapkák segítségével. 

Megnézem


Két róka, három nyuszi, három gomba, és indulhat is a játék! Szintén egy egyszemélyes logikai játékról van szó, ahol a nyusziknak be kell jutniuk a nyúlüregbe. A feladatok egy játékfüzetben vannak összegyűjtve, és egyre nehezednek - ahogy ezt a Smart Game játékoktól már megszokhattuk. Ez egy nagyon izgalmas játék, 7 éves kortól.

Megnézem


Ez egy végtelenül kedves, és egyszerű társasjáték 2 éves kortól. A nyuszi habfürdőzik, és a játékai eltűntek a habban. Ezeket a játkokat kell kockadobással, és némi memóriamunkával megtalálni a kicsiknek.

 Megnézem


Egy minden elvárásnak megfelelő pihenőszéket ajánlunk nektek újszülött kortól. A lehajtható fényvédő kupolával, és a praktikus kis etető tálcával szerintem verhetetlen. Ráadásul nyuszis!

Megnézem


 Nem bírtuk ki, hogy ne csempésszünk ide nektek egy kis Kuflis tavaszi vidámságot! Vagány tetkókat találtunk, ami biztosan feldobja a srácokat, az ünnepi készülődéshez pedig imádnivaló Kuflis sütiformákat is be tudtok szerezni.

Megnézem


 Itt egy nagyon édes formafelismerő játék tojásokkal, és kiscsirkékkel a legkisebbeknek. 

Megnézem


 Ezt a készségfejlesztő kockát már nagyon jól ismeritek, ezúttal nyuszis formában lehet beszerezni. Formabedobó, golyóvezető, xilofon egyben. Imádni fogja a babátok!

 

Megnézem


 A Lego Friends nagyon helyes nyuszis kiadásában két kis nyuszi, és nyuszimama kelhet életre egy bájos kertben. Ezzel nem lehet mellélőni! 5 éves kortól ajánlott.

Megnézem


 Szerintem sok gyerkőc most indul neki az idei első bicajozásoknak, néhányan pedig csak most tanulnak majd meg. Abszolút kedvcsináló ez a nyuszis kis kosárka a bringára!


 Nézzétek milyen édes nyuszis szandit vásárolhattok a H&M-ben!

 


 

Ha a húsvéti szokásokról szeretnél mesélni a csöppségednek, akkor ezt a remek kukucs-könyvet nektek ajánljuk. Játékosan mutatja be a könyv az ilyenkor szokásos tojásfestést, sütigyártást, és az ajándék keresést.


Húsvétkor is böngésszetek! A 2-3 éveseknek biztosan nagy kedvenc lesz ez a húsvéti böngészőkönyv, de idősebb gyerekek is imádni fogják keresgélni az elrejtett képeket, és bogarászni a sok felfedezni valót!


 Ha babád van, akkor a címkéből sosem elég! Óriási kedvenc lehet ez a nyuszis címkerongyi!


Ez az összeépíthető fa répa rakéta a benne száguldó nyuszival tuti befutó lesz a kisgyerekeknél. Szerepjáték és ügyességi játék egyben, mágnesezett részekkel, és persze gyönyörű kivitelezéssel.