Termékajánló- MAM gőzsterilizáló készülék

2020. máj. 06.
Szerző:  Cukimamik Team
Termékajánló- MAM gőzsterilizáló készülék
Termékajánlónkban bemutatjuk a MAM gőzsterilizáló készüléket, amely minden kisbabás háznál praktikus megoldást nyújt a mindennapokban.

A szülők magas követelményeket támasztanak, mert a legfontosabb a baba egészsége és boldogsága. A MAM-nál több, mint 40 éve egészségügyi szakértőkkel együttműködve kifejlesztik a termékeket, melyek egyedülálló funkcióval és dizájnnal rendelkeznek, támogatják a babák fejlődését és a mindennapi babaéletet könnyebbé teszik.

A babák számára nagyon fontos, hogy a cumisüvegek (amelyben tejet vagy tápszert adunk a kicsiknek), az etetőcumik és a cumik fertőtlenítettek legyenek csecsemőkorban, mivel még nem elég erős az immunrendszerük ahhoz, hogy megvédje a baciktól, gombáktól.

Az innovatív MAM gőzsterilizáló segítségévél könnyedén és egyszerűen lehet a cumisüvegeket, etetőcumikat és egyéb babagondozási termékeket fertőtleníteni. A gőzsterilizáló készülék mikrohullámú sütőben való, valamint hideg vizes sterilizáláshoz is kiváló. Nagy kapacitású, kétszintes, így 5 perc alatt egyszerre 6 cumisüveg is fertőtleníthető benne, valamint a termékek akár 48 órán át sterilek maradnak, amennyiben a mellékelt fogóval szerelik össze és zárt sterilizálóban tárolják azokat. Kis méretének köszönhetően bárhol elfér és praktikusan használható, a mikrohullámú sütők többségével kompatibilis.

Ajándék 160ml-es Anti-Colic cumisüveggel kapható a mambaby.com webshopjában.


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram