Logikoffer- Bérelhető szülinapi játék, ami otthonodba viszi az élményt!

2020. április 29.
Szerző:  Cukimamik Team
Logikoffer- Bérelhető szülinapi játék, ami otthonodba viszi az élményt!
Most egy olyan szülinapi programot fogok ajánlani, amihez ki sem kell mozdulni otthonról, mégis különleges élményt szerezhetünk a szülinaposnak.:) 

Amikor a gyerekeimnek szülinapi bulit szervezek, nagyobb izgalomban vagyok, mint ők. Nem vagyok tökéletes, nem vagyok maximalista, így nem is vágyom a tökéletes szülinapi buli megszervezésére. Inkább legyen hangulatos, és emlékezetes. :) 

Nyári születésű gyerekeim révén, rendszerint a szerencsémre hagyatkozom, mert minden évben kinti szülinapot tartunk. Szeretem, ha a gyerekek egy röpke időre közösen részt vesznek egy vezetett programban, ami összehozza őket. Tavaly nyáron így esett a választásom a Logikoffer bérelhető szülinapi játékra

A szülinapi buli szervezése valljuk be sokkal kényelmesebb és egyszerűbb, ha egy játszóházban vagy trambulinparkban kerül megrendezésre. A gyerekek boldogok, mi pedig megússzuk, hogy még egy terhet a vállunkba vegyünk, ami az anyagit és ami az így is roppant, kínosan kevés szabadidőnket engedi. Azonban, ha te is egy kicsit többre vágysz ennél, mutatunk egy szuper ötletet!

A Lokiffer nem igényel szervezést, nem igényel hosszas előkészületet, annál inkább emlékezetes szülinapot ígér. Közös játékélményt, közös bulit.:) A játékhoz hozzátartozik a dekoráció, jelmezek, sőt még a nyomtatható szülinapi meghívó is!

A játék nem igényel nagy mozgásteret, így nyugodtan otthonotokban is játszhatjátok az udvaron, vagy akár a szobában.

A Logikoffer bérelhető játékokban az a legjobb, hogy bármikor, bárhol, bárkivel játszhatjátok. A szülinapi játékhelyszínt Te választod ki, melyhez az élményt a Logikoffer bőröndben találod. A gurulós bőrönd és a hozzá kapott kézitáska a mozgató rugója a játéknak. Minden játéknak van egy tematikája, egy története, melynek célbaéréséhez egy feladatokkal teli út vezet. A bőröndben található ügyességi, logikai feladatokon kersztül jutunk el a célhoz. Szükségünk lesz a szemfülességünkre, a közös munkára, az eddigi ismereteinkre, és csapatszellemre (ha többen játszuk).  A gyerekek életkorának és érdeklődési körének megfelelően 4 féle téma közül tudunk választani:

Dzsungel kincse

Kalózok kincse

Nemzetek aranya

Varázslók kincse

A játék tematikájukat, feladatok nehézségeinek összeállítását figyelembe véve 7 éves kortól ajánlott.

A Logikoffer játékot annyian játszátok, amennyiben csak szeretnétek. Ha többen játsztátok a csapattagok egymást segítve juthatnak közelebb a megoldáshoz. A játékban van egy rövid útmutató, amely segítségre van, ha elakadnánk a játék menetében. Amolyan súgó verzióként funkcionál. 

A játékos feladványok megoldásának ideje, mire a játék végére értek: 1,5-2 óra.

A Logikoffer megrendelése egyszerűen történik. A weboldukon megrendeled, és kiszállítják otthonodba a játékot.:) A bérlés egy napra szól.

Az aktuális árakról és egyéb információkról a logikoffer weboldalán tudtok infót szerezni.


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram