Online otthoni edzések kezdőknek és haladóknak

2020. április 21.
Szerző:  Cukimamik Team
Online otthoni edzések kezdőknek és haladóknak
Szellemileg felfrissít. Szétrobbantja a benned háborgó feszültséget. Feltölt energiával. Könnyeben átvészeled a nehéz helyzeteket. Visszajön a jókedved. Vágj bele az otthoni edzésbe! Csak elkezdeni nehéz, de ígérem belejössz! 

Gyerünk Anyukám!

Nyelv: magyar

Nehézségi fokozat: könnyű, nehéz

Díja: van ingyenes és fizetős változata

Otthoni online torna anyukáknak. Az óratípusok és edzéstervek módszeresen vannak felépítve. Csomagjai elsősorban édesanyákat szólít meg mint pl. a szülés utáni regenerálódó programjuk segíti az újdonsült édesanyákat, hogy formába hozzák magukat szakemberek segítségével. Az aktulális programjuk között szerepel a  gyerektorna, amely meseköré építve segíti a gyerekek átmozgatását, és természetesen az erősítő jellegű torna is helyet kap az oldalon. Az órák csoportos és egyéni ütemben is végezhetőek.

Elérhetősége:https://www.gyerunkanyukam.hu/home

ShaunT 25

Nyelv: angol

Nehézségi fokozat: nehéz

Díja: fizetős

Kép: nyomjadanya.hu

Hatékony edzésprogram, mellyel kitartó edzés esetén látható eredményeket érhetünk el. Az edzésprogram hossza mindössze 25 perc, de ez aktív mozgást igényel. Ez a 25 perc segít formába és kondiba hozni magad, de ezért meg kell dolgozni! A videó lehetőséget ad a könnyített verzióra is (az egyik szereplő a könnyítettben végzi az edzést).

Elérhetősége: https://www.beachbodyondemand.com/programs/focus-t25/workouts

Jógaklikk

Nyelv: magyar

Nehézségi fokozat: kezdőknek és haladóknak

Díja: ingyenes videók mellett fizetős verzió

Kép:jogaklikk.hu

A jógában az a jó, hogy bármikor elkezdheted, fizikai állapodtól függően. Segít a szellemi-lelki egyensúly megteremtésében, miközben a testet kellemesen átmozgatja. A jógaklikket otthon kényelmesen végezheted, amikor időd engedi. Az órák lehetőséget adnak a kezdő és profi jógázóknak, hogy megtalálják a neki való órát, és a hozzájuk illő stílust. 

Torna a csajokkal

Nyelv: magyar (bár nem beszélnek benne:) ), viszont a zene jó

Nehézségi fokozat: közepes

Óra díja: Ingyenesen megnézhető a youtube csatornán

Energikus és tematikusan felépített órasorozatokat követhetünk a lányokkal napról-napra, hétről-hétre. Lendületes óráik és hozzá a jó zene enregiával tölti fel a testet és lelket. Akár a gyerekek bevonásával is végezhetitek.:)

Yogi Nora- Online jóga órák

Nyelv: angol

Nehézségi fokozat: kezdőknek és haladóknak

Díja: ingyenes videók mellett fizetős verzió

Kép: yoginora.com

Yogi Nora stílusát magában is nagyon szeretem, mint magát az óráinak a felépítését. Angol nyelvű az oldal, de ha nem beszélsz jól angolul, akkor is meg fogod érteni a mondanivalóját.:) Angol gyakorlásank is kiváló!:) Az óráit az idődhöz a felkészültségedhez és a stílusodhoz szabhatod. Váltogathatod az órák hosszát, és kedved szerint, épp mihez van kedved: egy kellemes nyútjáshoz vagy éppen egy átmozgató jógaórára. Nagyon sok típusú órái között Yogi Nora hivatalos odalán tudsz válogatni. Jó szórakozást!

Elérhetőség: https://www.yoginora.com/

Rubint Réka gyerektorna

Nyelv: magyar

Nehézségi fokozat: könnyű

Réka egy nagyon kedves és lendületes rövidített tesiórát állított össze a gyerekeknek, melyek átmozgatják a gyerekeket, és szerintem minden gyerek boldogan végig fog csinálni. 

Torna gyerekeknek és felnőtteknek

Nyelv: magyar

Nehézségi fokozat: könnyű

Óra díja: Ingyenesen megnézhető a youtube csatornán

Rubint Réka online alakforeform torna

Nyelv: magyar

Nehézségi fokozat: közepes

Óra díja: Ingyenesen megnézhető a youtube csatornán

Rékát nem kell bemutatnom Nektek.:) Lendületes órái módszeresen felépítettek, átmozgatják az egész testet, miközben kellemesen feltöltenek engergiával.

FitVideo

Nyelv: magyar

Nehézségi fokozat: kezdő, közepes, haladó

Óra díja: fizetős

Kép: fitvideo.hu

 

Az oldalon edzésprogramok mellett étrendtanácsokkal segítik a fogyni vágyókat, illetve azokat, akik formába szeretnék hozni magukat. Az étrendtanácsok mellett receptekkel segítenek a helyes táplálkozásban. Profi edzők által összeállított vezetett programok segítségével kiválaszthatod a céljaidnak megfelelő edzéseket, vagy kedvedre variálhatod a több, mint 170 edzésprogramból álló tréningeket.

Elérhetőség: https://www.fitvideo.hu/


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram