Termékajánló- Snufflebabe légzéskönnyítő 3 hónapos kortól

2020. február 27.
Szerző:  Cukimamik Team
Termékajánló- Snufflebabe légzéskönnyítő 3 hónapos kortól
Bejegyzésünkben bemutatunk egy olyan „csodaszert”, mellyel a náthás, taknyos időszak könnyebben átvészelhető. Van esély arra, hogy az esték pihentetőek, és nyugodtak legyenek mindenki számára.;)

A Snufflebabe termékei kifejezetten a légzés megkönnyítését szolgálják már 3 hónapos kortól.

A Snufflebabe termékei egészen 3 hónapos kortól használhatóak habfürdő vagy mellkasbedörzsölő kenőcs formában. Kisgyermekes anyaként tudom, milyen érzés, amikor beköszönt a családi életbe a náthás, taknyos időszak, és a kisgyermek nehezen kap levegőt. A Snufflebabe termékei, melyek bőrgyógyászok és orvosok jóváhagyásával készültek, segítenek megkönnyíteni a baba számára a tiszta légzést. Természetesen nagyobb gyerekeknél is alkalmazhatjuk a bedörzsölő kenőcsöt vagy akár a habfürdőt is. A Snufflebabe termékek önmagunkban is alkalmazhatók, de együttesen alkalmazva a habfürdőt és utána a bedörzsölő kenőcsöt elérhetjük, hogy még hatékonyabb legyen a náthából való kilábalás. A termékek hipoallergének, így érzékeny bőrű babáknak is ajánlott a használata.

Snufflebabe légzéskönnyítő habfürdő illóolajokkal: Ennek használata roppant egyszerű, a fürdővízhez egy kevés habfürdőt teszünk. Illata mentolos, így fürdés közben belélegezve fejti ki hatását.

Snufflebabe mellkasbedörzsölő kenőcs: kétféleképpen alkalmazható.

- Ha a gyermeked hagyja, és nem zavarja, akkor a mellkasát és nyakát bekened a kenőccsel fürdetés után, lefekvés előtt. Nem kell dunsztkötést alkalmazni, csak ráadod a ruháját. A jótékony összetevők alvás közben beszívódnak a bőrbe, és kellemes mentolos illatának köszönhetően belélegezve megkönnyítik a légzést.

- Egy zsebkendőre teszel egy kisebb mennyiséget, és olyan távol teszed a babától, hogy az illatát be tudja lélegezni, de kellő távolságba legyen, hogy ne érje el. A termék állaga átlátszó, zsíros és könnyen eloszlatható és beszívódik a bőrben.

Miben segítenek a Snufflebabe termékek?

Amit ígér, hogy a légzés használatával könnyebbé válik. Mentolos illata nem hivalkodó, nem fulladsz bele a mentol illatfelhőbe.

Amit én tapasztaltam: A habfürdőt és a mellkasbedörzsölőt egyszerre használom, amikor szükséges. Éjszakára használom. Este bedörzsölöm a gyerkmekem mellkasát, miután megfürdettem. A gyermekem szabadon lélegzik éjszaka is, így nyugodtabb estéink vannak, ha náthás.

A Snufflebabe termékek megvásárolhatók a nagyobb Rossmann drogériákban, a Rossmann webshopjában ezen a linken érhetők el.

A következő Rossmann drogériákban érhető el: Debrecen I., Szolnok, Veszprém, Ajka, Szolnok Pláza, Komárom, Veszprém Pláza, Kiskőrös, Fehérgyarmat, Győr III., Földes G. út, Bp. Béke tér, Szeged Tiszta I krt., Szeged Árkád, Békéscsaba IV., Bp., Flórián tér, Bp., Corvin Sétány, Veresegyháza, Bp. Savoya Park, Szombathely Pláza, Tatabánya Sztráda, Bp. Csepel Plaza, Balatonalmádi, Csömör, Nyíregyháza, Bp. Városkapu, Bp. Duna Paza, Bp., Sashalom, Kecskemét Centrum, Nyíregyháza Tesco, Budaörs Tesco, Keszthely, Tesco, Kaposvár Pláza, Szada, Győrszentiván, Hajdúszoboszló II.

Figyelmeztetések: Kizárólag külsőleges használatra. Ne használja arcon, szájon, orron és sérült bőrön. 3 hónaposnál fiatalabb gyermekeknél tilos a használata! Használat után mosson kezet. Kiütések megjelenése esetén mossa le a kenőcsöt és függessze fel a használatát. Gyermekektől elzárva tartandó.

Tárolás: 25°C alatt.

CE Orvostechnikai eszköz.

A bejegyzés termékajánlást tartalmaz.


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram