Hol kaphatunk olcsó babakocsit?

2018. március 13.
Szerző:  Cukimamik Team
Hol kaphatunk olcsó babakocsit?
Olcsó babakocsi beszerzése előtt érdemes az apróhirdetési oldalakat áttekinteni, hiszen itt van a legnagyobb esélye annak, hogy ár és érték arányban megfelelő babakocsihoz jutunk. Ma már számtalan apróhirdetési oldal létezik és ezeken az oldalakon a babakocsik teljes tárháza fellelhető

Olcsó babakocsi vásárlásnál is fontos a minőség.

Babakocsi vásárlásnál van néhány fontos szempont, amelyre nem árt, ha odafigyelünk. A jó babakocsi minőségi és igen tágas, hogy a kicsi kényelmesen elférjen. Olcsó babakocsik között is találhatunk ilyent, de alaposan körbe kell nézni például a maxapro.hu oldalán.

Sok esetben igen gyorsan meg lehet hozni a döntést, de vannak olyan szülők, akik listával állnak neki a babakocsi keresésnek. A stabil babakocsi 4 keréken gurul, de ma már kaphatók a 3 kerekes változatok is. A könnyű kezelhetőség érdekében nem árt, ha könnyedén össze lehet csukni és ki is lehet nyitni.

Gondoljunk csak bele, amikor a közlekedési eszközökre fel szeretnénk szállni a babakocsival. Körülményesen összecsomagolható babakocsit nem érdemes választani, hiszen az autók csomagtartójába is be kell rakni, amikor a család éppen utazásra készülődik. A praktikusságot tovább fokozza, ha a babakocsi megfelelő pakolórekesszel rendelkezik.

Kell a hely az esetleges bevásárlásokhoz, a cumisüvegnek és fontosak a bezippzározható kis zsebek is. A kisgyerekek nagyon gyorsan nőnek, ezért mindig úgy válasszunk babakocsit, hogy még 1 év múlva is használni tudjuk. Senkinek sem előnyös, ha 3 hónap után új babakocsit kell vásárolni a helyszűke miatt.

Milyen babakocsikat lehet manapság vásárolni? Melyik márkák a legfelkapottabbak?

A Pierre Carden márka talán sokak előtt ismert, ilyen babakocsit még a hirdetési oldalakon is találhatunk. Ha nagyon vágyunk erre a márkára, de nem igazán engedhetjük meg magunknak, akkor érdemes használtan megvásárolni. Ez a márka biztosan kiszolgál több gyermeket is és nem megy tönkre az első hónap után. Mindig igyekezzünk megbízható márkájú babakocsit választani, ha már pénzkiadásra szánjuk el magunkat.

Ebben a márkában is kapható olyan változat, ahol a kocsi fogantyú elforgatható, így amikor még nagyon kicsike a gyermek az anyuka akár maga felé is fordíthatja, így kevésbé rémül meg az első séták alkalmával. A forgatható fogantyú segíteni fog a biztonságos érzékelésben, abban, hogy nyugodt körülmények között ismerkedjen meg a világgal, a körülötte lévő dolgokkal. Biztonsági övet is találunk a Pierre Carden babakocsikon, amely szintén elengedhetetlen. Ezek a biztonsági övek ma már a legtöbb esetben ötpontosak, azaz 5 helyen záródnak.

Babakocsi vásárlás előtt mindenképpen mérjük le a kocsi csomagtartóját, hogy beférjen, ellenkező esetben a babakocsi számunkra szállíthatatlanná válik. A babakocsik többsége fékezhető, amely szintén fontos a kicsik biztonsága érdekében. Ha többfunkciós a babakocsi mellett tesszük le a voksunkat, akkor biztosak lehetünk abban, hogy akár 3 éves korig is használhatjuk anélkül, hogy újat kellene vásárolnunk.


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram