Ötletes húsvéti tojásvadászat totyogóknak

2018. március 22.
Szerző:  Cukimamik Team
Ötletes húsvéti tojásvadászat totyogóknak
A tojásvadászat szerintem az egyik legszórakoztatóbb dolog, ezáltal mindenki imádja, kivéve a totyogók… Próbáljuk őket is bevonni, de igazából fogalmuk sincs épp mi történik, és mit kellene csinálniuk. Általában anya és apa próbálja őket rávezetni, merre is keressék is a tojásokat, de minden hiába. Ám erre is van egy szuper ötletünk!

A titok a héliumos lufikban rejlik. A tojásokra köss héliumos lufikat, majd így pakold ezeket szét a kertben. Mint ahogy a képeken is látszik, ezzel tuti sikerül felhívni a kisgyermekek figyelmét is.


Amire szükséged lesz:

  • héliumos lufik különböző színekben
  • vékony szalag
  • húsvéti tojások (lehet műanyag, csoki, igazából bármilyen megfelel)
  • cellux

Nincs más dolgod, mint a tojásokhoz rögzíteni a lufikat, és a biztonság kedvéért celluxszal rögzíteni, majd pedig kipakolni ezeket a kertbe. A legjobb, ha körülbelül olyan magasra szállnak a lufik, mint amilyen magas a gyermeked.
Olyan egyszerű ez az ötlet, de mégis nagyszerű mód arra, hogy a kicsiket bevonjuk a játékba. Szuper játék lehet nagyobb csoportok számára is.

Az eredeti cikk itt található. 

Ajándék énidő tervező


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram