Az első évek emlékezetes pillanatai

2018. március 01.
Szerző:  Karsai Judit
Az első évek emlékezetes pillanatai
Olyan gyorsan szalad az idő. Még tegnap szültem és az én „pici lányom”már lassan 8 éves. Az első igazi mosoly…az első éjszaka, amit átaludtunk mindketten…az első lépések….ezek azok a pillanatok,amelyet minden szülő hangos tapsolással, végtelen boldogsággal él meg. Évekkel később, amikor már csupán emlék lesz ez a boldog pillanat, a babakártyák és kreatív ötletetek segítségével újra feleleveníthetjük ezeket a csodás mérföldköveket a baba életéből.

Először is azt tanácsolom, élj meg minden pillanatot, amit a gyermekeddel tölthetsz, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy „jé…már iskolás”, másrészről tedd különlegessé azokat a csodás pillanatokat, melyet később visszanézve élmény lesz mindkettőtöknek.
Olyan sok mód van erre, hogy megörökítsük milyen gyorsan nő a mi pici gyermekünk. Bejegyzésemben összegyűjtöttem neked egyedülálló babakártyákat és otthon egyszerűben megvalósítható ötleteket, hogy emlékezetessé tedd az első éveket.

Mi a babakártya?

Nagyon cuki, kreatív és emlékezetes fotókat örökíthetsz meg a babakártya segítségével. Nem kell hozzá más csak egy telefon és a babakártya csomag. Emlék a babának, ha már nagyobb lesz, és emlék Nektek. A babakártya segítségével megörökíthetitek a babafejlődésének mérföldköveit.

„Nagy dolgok a kisbabám életében” mérföldkő kártyák

A 20 lapból álló kártyacsomagban mérföldkövek találhatók, valamint alap tulajdonságok a babáról. Amikor elérkezik a „nagynap” a dátumot a kártyára rögzítve a baba mellé teszed, előkapod a telefonod, és megörökíted a pillanatot. Ha előhívtad a képet, a kártya hátuljára rá is ragaszthatod.;) Fiús és lányos színben is kapható a babakártya csomag.

babakártya

Minimemo babakártyák

Letisztult, trendi stílusban a 40 kártyalapból álló csomagból egy komplett kis összeállítást készíthetsz gyermeked első éveiről. 

minimemo

Magnolia babakártyák

Kisfiúknak és kislányoknak külön készültek babakártyák, melyek segítenek végigkísérni a kisbaba első évét. A 20 darabos kártyacsomag egyedi tervezésű papírdobozban található, melynek köszönhetően akár ajándékba is adható.

Fotó:www.ildo.hu

Virágos emlékek

Imádom ezt az ötletet!:) A kisbabádat hónapról- hónapra megörökítheted Te magad által készített kis díszlettel. Amire szükséged lesz virágok- a célnak teljesen megfelel művirág is- és egy nagy méretű pelenka. Na, és persze a csodás kisbabádra. A virágból kirakod az adott hónapot, és már készülhet a portré.:)

A pillanat varázsa

Nagyon szeretem ezt a kis Justine készült képet. Néha mindössze annyit kell tenned, hogy a kanapéból egy jól előkészített díszletet varázsolsz. Ehhez pedig elég egy textilpelus és egy általad készített felirat. Ez igen egyszerű és nem igényel őrült nagy fotós készséget.;)

Fotózz lufikkal!

Fotót készíteni a lufikkal nem csak azért szuper ötlet, mert egyszerű és feldobja a képet, hanem a fotózás után a gyermeked is élvezni fogja vele a játékot.  Minden hónapban eggyel több lufi, másra nincs is szükséged ehhez a cuki ötlethez.

Fotó: https://hu.3e601316a3b09bdfec5049aeb00b5cc0-gdprlock/pin/267612402830927830/

Babamatricák

Ha az egyszerűséget kedveled, vegyél egy csomag babamatricát, amin a hónapok vannak és ragaszd rá egy fehér body-ra. Az elején még olyan nagynak tűnik majd a matrica, aztán ahogy a hónapok telnek, és a gyermeked növekszik egyre inkább eltörpül majd. Ha kész vagy a képpel csak vedd le a matricát a body-ról és mehet is a fotóalbumba a kép.

A kedvenc állat

Egy másik nagyon jó ötlet a fotók elkészítéséhez, ha a gyermeked kedvenc állatát is használod, hiszen úgyis mindig mindenhol vele van. A gyermeked hónapról-hónapra nagyobb lesz, és a kis állata mellett ez a növekedés nyomon követhető. Hát nem cuki?

Fotó: http://lifeasmama.com/8-adorable-ideas-for-monthly-baby-photos/

Babatábla

Ugye nem is gondoltad volna, hogy egy táblával is milyen szuper képeket lehet készíteni? Manapság egyre nagyobb divat, és könnyedén követheted a gyermeked fejlődését. Nagyon kreatív ötlet, azt rajzolhatsz rá, amit csak szeretnél.

Fotó: http://lifeasmama.com/8-adorable-ideas-for-monthly-baby-photos/


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram