Nyomtatás

Láthatatlan biztonság- Ezt tudja a IneTrack GPS-es nyomkövető!

2017. augusztus 25.
Szerző:  Cukimamik Team
Láthatatlan biztonság- Ezt tudja a  IneTrack GPS-es nyomkövető!
Szeretteinket és értékeinket szem előtt tartani és állandóan biztonságban tudni mindennél fontosabb dolog, korunk legmodernebb technológiáinak köszönhetően pedig ez már egyszerűen és hatékonyan megvalósítható. A GPS rendszer lehetővé teszi, hogy akár pár méteres pontossággal meghatározhassuk a helyzetüket, ehhez pedig az IneTrack szolgáltatásai csúcsminőségű megoldást nyújtanak.

Az IneTrack termékcsalád három fő fókuszcsoportja a személykövetés, a járműkövetés és a mobilkövetés.

Személykövetés – hogy biztonságban tudjuk azokat, akik a legfontosabbak nekünk

maitrack mt90

A személykövetés szolgáltatás használatát egy kisméretű, praktikusan és könnyen kezelhető eszköz, a MeiTrack MT90 hordozható nyomkövető segíti.
Súlya mindössze 65g, könnyen magunkkal vihetjük bárhová, akár a zsebünkben is, bedobható a táskába, felszerelhető a biciklire, de akár kedvenc háziállatunk nyakörvére is. Csepp, víz és porálló, jól bírja az extrém igénybevételt, így széles körűen bevethető, a kirándulástól a vizitúráig.
Belső akkumulátora több mint 12 óra folyamatos működést biztosít, NOKIA kompatibilis és cserélhető, egy csereakkumulátorral folyamatosan használható.
Kétirányú kommunikációra alkalmas, a mikrofonnak és a hangszórónak köszönhetően akár mobilként is bevethető, hiszen hívás fogadására alkalmas, hívást kezdeményezni viszont nem lehet vele. Baj esetén SMS küldhető egy előre beprogramozott telefonszámra, és az eszköz visszahívható a szülő mobiljáról. Veszély esetén sms-t, google map linket küld a szülőnek, az egyszerű, ugyanakkor nagyon pontos helymeghatározási rendszer 10 méteres pontossággal adja meg az aktuális pozíciót. Ez mobiltelefonos applikációval, vagy az IneTrack internetes platformján követhető. Az app könnyen konfigurálható, viszont csak Androidos operációs rendszerrel kompatibilis. Dual követési móddal rendelkezik, azaz ha megszűnik a GPS jel, GSM állomásokat használ követésre. Folyamatosan monitorozza és menti a tartózkodási helyet és útvonalat, ami korlátlan időre visszamenőleg megnézhető. A tracker egyhelyben állva alvó üzemmódba kerül, elmozdulás (50m) hatására viszont felébred és becsatlakozik. A személykövető szabadtérben, autóban, tömegközlekedési eszközön egyaránt használható. A MeiTrack MT90 védelmet és biztonságot nyújt a hétköznapok során, és segít abban, hogy családtagjaink pozíciója mindig könnyen beazonosítható legyen.

Járműkövetés – az autónk biztonságáért

inetrack

Nem találni az autónkat azon a helyen, ahol otthagytuk – azt hiszem ez minden autós egyik rémálma. Az IneTrack járműkövető szolgáltatásával online térképes felületen, mobilról, a nap 24 órájában követhető az autónk mozgása és egy SMS küldésével akár blokkolható is az indítása. A szoftver használatával kijelölhetők biztonsági zónák, kerítések, amelyek elhagyásakor azonnal értesítést küld a tulajdonosnak. Az útvonal lekérdezéssel pontos és dekoratív térképen jeleníthető meg a tervezett út, a mentett adatokat korlátlan ideig megtekinthetjük. A céges és a magán utak elkülönítve kezelhetők a rendszerben, céges felhasználásnál pedig praktikus funkció a menetlevél vagy útnyilvántartás generálás, amellyel automatikus riportok hozhatók létre egy kattintással. Az IneTrack nyomkövető emlékeztető kezelésével rögzíthetők az autóval kapcsolatos teendők, figyelmeztet arra is, hogy mikor kell olajcserére vinni az autódat, mikor kell befizetni a biztosítást vagy épp arra, hogy mikor jár le a jogosítványod. A program teljesen testre szabható, számtalan egyedi riasztás és értesítéskezelés állítható be az egyedi igényeknek megfelelően.  A járműkövető trackerek, tehát fizikai eszközök beszerelhető és szerelést nem igénylő kivitelben is elérhetőek.  A fixen rögzített Teltonika eszközök kompakt méretüknek köszönhetően könnyen elhelyezhetők az autóban, beépített GPS antennával, továbbá három digitális és egy analóg bemenettel rendelkeznek. A beszerelést nem igénylő nyomkövető eszköz a jármű OBD-s csatlakozóján keresztül használható, beépített GPS és GSM antennával rendelkezik, praktikusan kisméretű.

Mobilkövetés

inetrack

Az IneTracker alkalmazás letöltése és telepítése után azonnal használható a mobil nyomkövető szolgáltatás. A 0-24 órás valós-idejű helymeghatározással (GPS, Wifi és mobilhálózat alapján) folyamatos kontroll alatt tartható a tartózkodási helyünk, amely azonnal megosztható a barátainkkal, családtagjainkkal. Könnyen áttekinthető, felhasználóbarát kezelőfelületének köszönhetően a használata egyszerű és gyors, rendszerigénye pedig legalább 4.0-s Androidos telefon vagy tablet.  Az adatok folyamatos frissüléséhez szükséges aktív internetkapcsolat, ennek hiányában a gyűjtött adatok wi-fi hálózatra kapcsolódás után szinkronizálnak.

A világ folyamatosan változik, változnak benne az emberek, vállalatok, és módszerek is. A IneTrack célja, hogy a technológia felhasználásával segítsenek a vállalkozásoknak abban, hogy hatékonyabbak és átláthatóbbak legyenek, a magánszemélyeknek pedig abban, hogy biztonságban tudhassák családjukat, értékeiket. Környezetüket és az új kihívásokat figyelve folyamatosan fejlesztik módszereiket, mindeközben emberi és közvetlen kontaktust igyekeznek teremteni a felhasználókkal és vásárlókkal, gondosan ápolva a jó kapcsolatokat. Éppen ezért a telefonos ügyfélszolgálat mellett létrehoztak egy terméktámogatást biztosító portált is, ahol minden felmerülő kérdésre megtalálható a válasz. Ezzel együtt az IneTrack felhasználói felülete is folyamatosan fejlődik, naprakész videókat biztosítva, amelyek egy-egy konkrét funkció használatát mutatják be egy percben, feliratozva, egyszerűen.

Az IneTrack termékeiről és szolgáltatásairól bővebb információkat ITT találtok, a Facebook oldalon pedig folyamatosan értesülgettek a legújabb aktualitásokról, érdekességekről.