Csináld magad: Hinta raklapból

2017. július 17.
Szerző:  Cukimamik Team
Csináld magad: Hinta raklapból
A legtöbb gyerek imád hintázni, a legtöbb szülő pedig szereti a kreatív megoldásokat, melyek költségkímélők, és jól mutatnak. A raklapból készült dolgok népszerűek, melyek dizájnosan mutatnak otthonunkban, így a gyerekek szórakozását a szülők kreativitásával ötvözve most egy raklap -hintát mutatunk be lépésről lépésre, melyet a Hellodiy.hu oldalán találtunk. A gyerekek biztosan örülni fognak, ha nemcsak a játszótéren, hanem a kertben is hintázhatnak egyet.

Csináld magad hinta raklapból lépésről-lépésre

A raklapok kreatív újrahasznosításával teljesen egyedi, ízléses bútorokat is készíthetünk. A szomszédok biztosan irigykedni fognak :-)

1. lépés:

Vágj félbe egy raklapot.

2. lépés:

A hinta oldalába külön fakkot hozhatunk létre, egy léccel elkülönítve üdítőnek, mobiltelefonnak, rágcsának vagy aminek szeretnénk. 

3. lépés:

A szükséges mértékben csiszoljuk le a felületet. A minimális szint az, amikor már nem okozhatnak kellemetlen meglepetéseket a szálkák, de ízlés/szorgalom szerint kevésbé rusztikus felületet is létrehozhatunk. Ez után a portalanított léceket lakkozhatjuk, festhetjük.

4. lépés:

Ha a festék megszáradt, egy (két) erős kötéllel rögzíthetjük a hintát a szobában, teraszon, vagy a szabadban.

Jó hintázást!:)

 

Forrás: https://www.hellodiy.hu/projekt/diy/52/raklapbol-hinta

Ajándék énidő tervező


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram