Kedvenceink babáknak és mamáknak a hűvös őszi napokra

2016. november 15.
Szerző:  Cukimamik Team
Kedvenceink babáknak és mamáknak a hűvös őszi napokra
Itt a hideg és szeles november, az ember ilyenkor legszívesebben csak fázósan behúzódna a meghitt, meleg szobába, egy kis feltöltődésre. De mi nem hagyjuk, hogy a hideg, borongós időjárás elrontsa a kedveteket, hoztunk nektek 10 inspiráló és vidám novemberi tippet kedvenc designer mamijainktól, ami a legszürkébb hétköznapokat is bearanyozza.

 téli divat

 

  1. Ha megjön a tél, és hideg a padló, akkor jól jön egy cuki szőnyeg, amin játszhattok a picivel. Válasszatok egy bájos, bolyhos darabot a Crooocus-tól! Megrendelésre gyártott termék - ár: kérésre. 
  2. Pihe-puha meleg ruha a babádnak, mellyel ráadásul még a kissé ügyetlen, első babás anyukák is könnyen elboldogulnak. Ez a  Monello Bababmelegítő Kiscsillag© – 5890 Ft-tól

  3. Támad a fagy és kiszárad a babád bőre? Vagy esetleg a tied? Óvd meg a bőrötöket ezzel a kényeztető, körömvirágos babatestápolóval. HerbArting – 1590 Ft/100 ml

  4. Nem szeretnéd, hogy a babád felfázzon a lakásban? Ebben a cuki cipőben meleg gyapjúbelső található! CaracolBaby – 4800 Ft.

  5. Ez a vízlepergetős hátizsák megvédi a kicsik dolgait az esőtől. Cuki süni-mintával is kapható.  Hepphabit – 5161 Ft.

  6. Előzd meg a náthát és az influenzát, csökkentsd a köhögést ezzel a szuper aromaterápiás illóolaj keverékkel. NaturiaMia Immun Manó olaj – 2290 Ft.

  7. Szél? Eső? Megvéd a Pitypang esőkabát! CaracolBaby – 8400 Ft
  8. Ősszel sem kell sötét, unalmas színeket hordani, legyen szó akár ruházatról vagy akár játékokról! Ráadásul ezt még a baba is rághatja, ha épp bújnak elő a fogacskái! Nusky Toys - megrendelésre gyártott termék - ár kérésre. 

  9. Ezzel a csini lábmelegítővel csak ott melegíted a babádat, ahol szükséges. Ráadásul leggings-sel és szoknyával is dögös! PeggyBaby – 1980 Ft

  10. A babád egy örökmozgó, aki folyton ledobja a takaróját és félsz, hogy megfázik? Rögzítsd a takaróját könnyedén egy takarócsipesszel. KreaBaby – 3200 Ft.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram