Tippek, ötletek

Létezik egy probléma, amivel sajnos szinte minden ember találkozik élete során legalább egyszer, több-kevesebb időre. Ha nem is magán észleli a panaszokat, a környezetében biztosan talál olyan embert aki küzd ezzel a problémával. Ez pedig nem más, mint a hátfájás!
Ha te is magadba zuhantál, mert véget ért a nyár, és a gesztenyefigurán vagy a tökfaragáson kívül semmi őszi gyerekes program nem jut eszedbe, ne csüggedj!
A kamaszkor testileg és lelkileg is sok változást hoz a tinik életébe, amelyeket nem mindig könnyű elfogadni.
A gyerekszobát izgalmasan is be lehet rendezni a gyermekek kedvenc témáinak megfelelően. A legjobb, ha egyből tudjuk, mi áll a gyerekek szívéhez a legközelebb, de ha nincs róla elképzelésünk sem, akkor bevonhatjuk őket az ötletelésbe, hogy tervezzék meg álmaik szobáját. 7 inspiráló szobát mutatunk be, amelyek segíthetnek a megfelelő irány és a berendezési tárgyak kiválasztásában
Az egy szobában élő testvérek állítólag szorosabb kapcsolatban állnak egymással, mivel toleranciát és kompromisszumot tanulnak ezáltal. De hogyan alakíthatjuk ki a közös életteret számukra úgy, hogy abban mindannyiuk elégedett legyen? Azt tanácsoljuk, hogy a szoba egyes részei aszerint legyenek felosztva, hogy mit csinálnak ott a gyerekek és ezekhez a funkciókhoz válasszuk ki a megfelelő ágyakat, szekrényeket és tárolóhelyeket.
Mielőtt belevágsz, győződj meg arról, hogy az ötletek, amelyeket kitaláltál működőképesek és biztonságosak. Az alábbi tippekből megtudhatod, hogy milyenvilágítást és színeket érdemes választani, hogy hangulatos legyen a szoba. Azt is eláruljuk, hogy milyen biztonsági szempontokat érdemes figyelembe venni és hogyan lehet elkerülni a gyakori átalakítást és az ezzel járó anyagi terheket.
Mi, kisgyermekes szülők pontosan tudjuk, mi az az önkontroll. Hogy hogyan fojtsuk el minden körülmények között azt a bizonyos Bé betűs szót, amit mérgünkben olyan szívesen felkiáltanánk. Tudod mi a leghatékonyabb módja annak, hogy ezt megtanuld? Hagyd, hogy a gyerek szétszórva hagyja a legot egy éjszakára. Megvan? Hajnali 4 körül menj el pisilni és lépj rá. ENNYI. :) Szívesen!
Amikor a lányomnak elteszek valamit emlékbe, akkor mindig az jut eszembe, hogy atyaég, micsoda szerencse, hogy lesz lehetősége ezt felnőtt korában újra elővenni. Amióta ezt megfogalmaztam magamban, azóta tudatosabban készítek kis emlékecskéket számára, amiket féltve fogok őrizni, hogy minél több klassz dolog megmaradjon abból az időből, amire biztosan nem fog emlékezni.
Amikor a biztonsági ellenőrzésre vársz a reptéren, és azt veszed észre, hogy a kétévesed négykézláb tíz métert előremászott, te pedig a csomagokat hátrahagyva próbálod elkapni, természetesen a terelősávon belül haladva. Amikor a bérelt autóba nem fér be a babakocsi, amikor a bérelt apartmanban minden asztalnak éles sarka van. Amikor a tenger túl sós, a fagyi túl hideg, a tesó karja átlóg az autóban a másik térfelére, amikor a nála nagyobb plüss jegesmedve kell a duty free shopból. A kisgyerekes nyaralás csak rémálom lehet? Nem-nem, de kell hozzá egy kis… varázslat!
Kezdjük a legelején, mi is az az X-BoX, amit ha az anyukák körében megemlítünk, bizony mindenkinek lesz róla véleménye. Egy sokadig generációs videojáték konzolról beszélünk, melynek számos alternatívája létezik, illetve magát a játékot is kismillió féleképpen lehet játszani, és rengeteg játékot lehet hozzá kapcsolni legkisebbektől egészen a felnőtteknek való, már-már teljesen élethű virtuális világokig. 
Ha nálatok is ló imádat van, kislányod rajong mindenért ami a pacikkal kapcsolatos, ez a könyv nem hiányozhat a könyv gyűjteményetekből. Ha pedig már a kezdő olvasók táborát népszerűsíti gyermeked, a Szandi meséi telitalálat!
Útnak indulnál a gyermekeddel? Kíváncsi vagy mire van ehhez szükséged? Milyen babaholmik kellhetnek egy hosszú út során? Hogyan utazz úgy egy gyerekkel, hogy mindenki élvezze? Ebben a cikkben megpróbálunk válaszolni minden kérdésre.
Végre itt a nyár, már mindenki a nyaralását tervezgeti, vagy épp a strandra készül. Mutatunk nektek 10 tippet, ami hasznos lehet, ha vízpartra készültök.
Nincs is ennél cukibb, mint amikor az újszülött gyermek pólyája olyan, mint anya köntöse. Elolvadunk tőle.
Gondoskodni jó. Mindig jó. Anyaként a gyerekről gondoskodni természetes, néha nem könnyű, de nagyszerű dolog, ha – immár felnőve – mi is tudunk gondoskodni édesanyánkról.
A tojásvadászat szerintem az egyik legszórakoztatóbb dolog, ezáltal mindenki imádja, kivéve a totyogók… Próbáljuk őket is bevonni, de igazából fogalmuk sincs épp mi történik, és mit kellene csinálniuk. Általában anya és apa próbálja őket rávezetni, merre is keressék is a tojásokat, de minden hiába. Ám erre is van egy szuper ötletünk!
Olcsó babakocsi beszerzése előtt érdemes az apróhirdetési oldalakat áttekinteni, hiszen itt van a legnagyobb esélye annak, hogy ár és érték arányban megfelelő babakocsihoz jutunk. Ma már számtalan apróhirdetési oldal létezik és ezeken az oldalakon a babakocsik teljes tárháza fellelhető
Olyan gyorsan szalad az idő. Még tegnap szültem és az én „pici lányom”már lassan 8 éves. Az első igazi mosoly…az első éjszaka, amit átaludtunk mindketten…az első lépések….ezek azok a pillanatok,amelyet minden szülő hangos tapsolással, végtelen boldogsággal él meg. Évekkel később, amikor már csupán emlék lesz ez a boldog pillanat, a babakártyák és kreatív ötletetek segítségével újra feleleveníthetjük ezeket a csodás mérföldköveket a baba életéből.
Összeszedtünk Nektek néhány könyvet, ami hasznos lehet a bizonytalanabb kezdeti időszakban.
Szuper pihenőszéket tesztelhettem, amiről máris elolvashatod a tapasztalataimat, de előtte általánosságban nézzük meg, hogy miért jó döntés beszerezni egyet!
1. oldal / 6


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram