Tippek, ötletek

Kisgyerekkel csodás az élet, de tény, hogy sokkal több pakkal jár. Váltóruhák, víz, törlőkendő, játék, nagyobb plüss… azt gondolom, hogy nem kell bemutatnom az egynapos lófrálás alapkellékeit, de vannak speciális helyzetek, amik bizony már-már kisbőröndért kiáltanak. Most összegyűjtöttem azokat a dolgokat, amiket semmiképp sem szabad otthon hagynod, ha strandra készültök.
A pancsolós játékok már pár hónapos kortól remek elfoglaltságot jelentenek a gyerekek számára, de emellett tartogatnak még pár fontos dolgot, ami mellettük szól.
Nézz mélyen magadba, és mondd ki, hogy az evésen túl, mi az, ami még a legnagyobb kihívást jelenti szülőként? Ne tagadd, hogy az altatás. Amennyiben Te is abba a csoportba tartozol, akik csak kemény harcok árán tudják véglegesen ágyba dugni gyermeküket, akkor most jól figyelj!
  Ha C vitamint, vagy komplex multivitamint szeretnénk vásárolni, mert álmatlanság gyötör, vagy fáj a térdünk, még gyógyszertárba sem kell bemennünk. A drogériák színes sorokban kínálják a különböző gyártók készítményeit – csak győzd kiválasztani, miközben a gyerek a pólódat rángatja, mert meglátott egy Mekvínes tusfürdőt a túloldalon.
Mielőtt kitárgyalnánk a gyerek, kontra kutyatartás témát, előtte szeretnélek bevezetni Titeket egy picit abba, hogy miről is szól a kutyatartás. Mivel egy fontos döntés, hogy legyen-e a gyereknek – ezáltal az egész családnak - kutyája, így azt gondolom, hogy fontos megismerni pár alapvető dolgot.
Termékajánlónkban bemutatjuk a MAM gőzsterilizáló készüléket, amely minden kisbabás háznál praktikus megoldást nyújt a mindennapokban.
Most egy olyan szülinapi programot fogok ajánlani, amihez ki sem kell mozdulni otthonról, mégis különleges élményt szerezhetünk a szülinaposnak.:) 
Szellemileg felfrissít. Szétrobbantja a benned háborgó feszültséget. Feltölt energiával. Könnyeben átvészeled a nehéz helyzeteket. Visszajön a jókedved. Vágj bele az otthoni edzésbe! Csak elkezdeni nehéz, de ígérem belejössz! 
A MAM új cumija 100%  szilikonból készült, kicsi és könnyű, mely kényelmet nyújt az újszülötteknek.
Bejegyzésemben babáknak szóló kukucskáló könyvet hoztam Nektek, mely 12 hónapos kortól ajánlott.
Legszívesebben csak a tejfölös tésztát és a tejbegrízt enné? Csupán turkál az új ételekben? Nos, egy válogatós gyerekkel nem könnyű az élet, de még így is van pár trükk, amit bevethetsz, hogy változatosabban étkezzen. Mutatjuk miket!
Bejegyzésünkben bemutatunk egy olyan „csodaszert”, mellyel a náthás, taknyos időszak könnyebben átvészelhető. Van esély arra, hogy az esték pihentetőek, és nyugodtak legyenek mindenki számára.;)
A kisgyerekek teljesen más síkon mozognak, mint a felnőttek. Irigykedve nézhetjük, ahogy elmerülnek a fantáziavilágukban, de sok anya képtelen ebben csatlakozni hozzájuk. Te sem tudsz a babákkal szerepjátékozni? Netán a kisautó tologatás gondolatától is kiver a víz? Nem kell aggódnod, most megmutatjuk, hogy miként tudsz igazi játszópajtása lenni gyermekednek anélkül, hogy megjátszanád magad, elveszítve ezzel hitelességedet.
Egy gyermek születésekor csak az apukák lehetnek féltékenyek? Nem feltétlen.. Lindsay Bartis írása az anyai féltékenységről.
Létezik egy probléma, amivel sajnos szinte minden ember találkozik élete során legalább egyszer, több-kevesebb időre. Ha nem is magán észleli a panaszokat, a környezetében biztosan talál olyan embert aki küzd ezzel a problémával. Ez pedig nem más, mint a hátfájás!
Ha te is magadba zuhantál, mert véget ért a nyár, és a gesztenyefigurán vagy a tökfaragáson kívül semmi őszi gyerekes program nem jut eszedbe, ne csüggedj!
A kamaszkor testileg és lelkileg is sok változást hoz a tinik életébe, amelyeket nem mindig könnyű elfogadni.
A gyerekszobát izgalmasan is be lehet rendezni a gyermekek kedvenc témáinak megfelelően. A legjobb, ha egyből tudjuk, mi áll a gyerekek szívéhez a legközelebb, de ha nincs róla elképzelésünk sem, akkor bevonhatjuk őket az ötletelésbe, hogy tervezzék meg álmaik szobáját. 7 inspiráló szobát mutatunk be, amelyek segíthetnek a megfelelő irány és a berendezési tárgyak kiválasztásában
Az egy szobában élő testvérek állítólag szorosabb kapcsolatban állnak egymással, mivel toleranciát és kompromisszumot tanulnak ezáltal. De hogyan alakíthatjuk ki a közös életteret számukra úgy, hogy abban mindannyiuk elégedett legyen? Azt tanácsoljuk, hogy a szoba egyes részei aszerint legyenek felosztva, hogy mit csinálnak ott a gyerekek és ezekhez a funkciókhoz válasszuk ki a megfelelő ágyakat, szekrényeket és tárolóhelyeket.
Mielőtt belevágsz, győződj meg arról, hogy az ötletek, amelyeket kitaláltál működőképesek és biztonságosak. Az alábbi tippekből megtudhatod, hogy milyenvilágítást és színeket érdemes választani, hogy hangulatos legyen a szoba. Azt is eláruljuk, hogy milyen biztonsági szempontokat érdemes figyelembe venni és hogyan lehet elkerülni a gyakori átalakítást és az ezzel járó anyagi terheket.
1. oldal / 6


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram