Tippek, ötletek

Mi, kisgyermekes szülők pontosan tudjuk, mi az az önkontroll. Hogy hogyan fojtsuk el minden körülmények között azt a bizonyos Bé betűs szót, amit mérgünkben olyan szívesen felkiáltanánk. Tudod mi a leghatékonyabb módja annak, hogy ezt megtanuld? Hagyd, hogy a gyerek szétszórva hagyja a legot egy éjszakára. Megvan? Hajnali 4 körül menj el pisilni és lépj rá. ENNYI. :) Szívesen!
Amikor a lányomnak elteszek valamit emlékbe, akkor mindig az jut eszembe, hogy atyaég, micsoda szerencse, hogy lesz lehetősége ezt felnőtt korában újra elővenni. Amióta ezt megfogalmaztam magamban, azóta tudatosabban készítek kis emlékecskéket számára, amiket féltve fogok őrizni, hogy minél több klassz dolog megmaradjon abból az időből, amire biztosan nem fog emlékezni.
Amikor a biztonsági ellenőrzésre vársz a reptéren, és azt veszed észre, hogy a kétévesed négykézláb tíz métert előremászott, te pedig a csomagokat hátrahagyva próbálod elkapni, természetesen a terelősávon belül haladva. Amikor a bérelt autóba nem fér be a babakocsi, amikor a bérelt apartmanban minden asztalnak éles sarka van. Amikor a tenger túl sós, a fagyi túl hideg, a tesó karja átlóg az autóban a másik térfelére, amikor a nála nagyobb plüss jegesmedve kell a duty free shopból. A kisgyerekes nyaralás csak rémálom lehet? Nem-nem, de kell hozzá egy kis… varázslat!
Kezdjük a legelején, mi is az az X-BoX, amit ha az anyukák körében megemlítünk, bizony mindenkinek lesz róla véleménye. Egy sokadig generációs videojáték konzolról beszélünk, melynek számos alternatívája létezik, illetve magát a játékot is kismillió féleképpen lehet játszani, és rengeteg játékot lehet hozzá kapcsolni legkisebbektől egészen a felnőtteknek való, már-már teljesen élethű virtuális világokig. 
Ha nálatok is ló imádat van, kislányod rajong mindenért ami a pacikkal kapcsolatos, ez a könyv nem hiányozhat a könyv gyűjteményetekből. Ha pedig már a kezdő olvasók táborát népszerűsíti gyermeked, a Szandi meséi telitalálat!
Útnak indulnál a gyermekeddel? Kíváncsi vagy mire van ehhez szükséged? Milyen babaholmik kellhetnek egy hosszú út során? Hogyan utazz úgy egy gyerekkel, hogy mindenki élvezze? Ebben a cikkben megpróbálunk válaszolni minden kérdésre.
Végre itt a nyár, már mindenki a nyaralását tervezgeti, vagy épp a strandra készül. Mutatunk nektek 10 tippet, ami hasznos lehet, ha vízpartra készültök.
Nincs is ennél cukibb, mint amikor az újszülött gyermek pólyája olyan, mint anya köntöse. Elolvadunk tőle.
Gondoskodni jó. Mindig jó. Anyaként a gyerekről gondoskodni természetes, néha nem könnyű, de nagyszerű dolog, ha – immár felnőve – mi is tudunk gondoskodni édesanyánkról.
A tojásvadászat szerintem az egyik legszórakoztatóbb dolog, ezáltal mindenki imádja, kivéve a totyogók… Próbáljuk őket is bevonni, de igazából fogalmuk sincs épp mi történik, és mit kellene csinálniuk. Általában anya és apa próbálja őket rávezetni, merre is keressék is a tojásokat, de minden hiába. Ám erre is van egy szuper ötletünk!
Olcsó babakocsi beszerzése előtt érdemes az apróhirdetési oldalakat áttekinteni, hiszen itt van a legnagyobb esélye annak, hogy ár és érték arányban megfelelő babakocsihoz jutunk. Ma már számtalan apróhirdetési oldal létezik és ezeken az oldalakon a babakocsik teljes tárháza fellelhető
Olyan gyorsan szalad az idő. Még tegnap szültem és az én „pici lányom”már lassan 8 éves. Az első igazi mosoly…az első éjszaka, amit átaludtunk mindketten…az első lépések….ezek azok a pillanatok,amelyet minden szülő hangos tapsolással, végtelen boldogsággal él meg. Évekkel később, amikor már csupán emlék lesz ez a boldog pillanat, a babakártyák és kreatív ötletetek segítségével újra feleleveníthetjük ezeket a csodás mérföldköveket a baba életéből.
Összeszedtünk Nektek néhány könyvet, ami hasznos lehet a bizonytalanabb kezdeti időszakban.
Szuper pihenőszéket tesztelhettem, amiről máris elolvashatod a tapasztalataimat, de előtte általánosságban nézzük meg, hogy miért jó döntés beszerezni egyet!
A La Roche Posay világmárka 3 komplett, kifejezetten ekcémás vagy nagyon száraz bőrre való termékcsomagját teszteltük olvasóinkkal.
Szülőnek lenni óriási kihívás és feladat. Megtanulni hogyan viselkedj a gyermekeddel, hogy cseréld ki a pelenkát, vagy hogy etesd nem könnyű. Rengeteg olvashatsz róla, de igazából amíg nem tapasztalod nem érted igazán.
Karácsonykor összegyűlik a család apraja-nagyja, hogy együtt ünnepeljen. Ilyenkor, a szépen megterített asztalnál közösen elköltött ünnepi vacsora a nap fénypontja, hiszen ilyenkor finom falatok mellett, meghitten tölthetjük együtt az időt. Ahogy minden ünnepnek, úgy a karácsonyi időszaknak is megvannak a jellegzetes ételei, amit ilyenkor mindenki előszeretettel fogyaszt. Van, aki hagyományosan készíti őket, vannak azonban olyanok, akik évről évre szeretnek egy kis csavart belevinni a megszokott menübe. Nézzük, hogy a hagyományoknak megfelelően mi kerül ilyenkor az asztalra, illetve a Vénusz séfjének jóvoltából összegyűjtöttünk néhány tippet, hogy hogyan lehet ezeket új köntösbe bújtatni.
Hogyan induljunk el egy téli sétára? Miket szerezzünk be otthonra, ha jönnek a náthás időszakok? Mi az, ami elengedhetetlen? Segítünk!
Úgy érzed sok a ruhád, de amikor a szekrény előtt állsz úgy érzed nincs mit felvenni? Lehet, hogy a megfelelő ruhadarabok ott hevernek valahol, de a rengeteg ruha között nem találod meg őket.
Előfordult már veled, hogy annyira nem találtál meg valamit a táskádban, hogy megfordítottad, és kiráztad a táskád teljes tartalmát az asztalra? 
1. oldal / 5

Ajándék énidő tervező


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram