Tippek, ötletek

Úgy volt, hogy írok egy posztot arról, mit tehet egy újdonsült apuka a szülés alatt, de úgy véltem, ez túl komplikált lenne, mert annyi minden függ a pasitól. Egyes férfiak csendben és émelyegve hallgatnak, míg mások Steven Spielbergként a kamerával a kezükben azt mondják: "Ez csodálatos! Bébi, nem tudom, hogy csinálod ezt?!"
Bejegyzésünkben 10 akvarell falmatricát mutatunk be Nektek, melyek mutatósak, környezetbarát technológiával készülnek, és magas minőséget képviselnek.
A helyes és gyakori kézmosás a mostani járványhelyzetben még nagyobb figyelmet kapott. Egy felnőtt számára evidens, hogy mikor és hogyan kell megmosnia a kezét, de hogyan lehet erre megtanítani a gyerekeket? Ebben segítünk most, ráadásul hoztunk pár szuper kézfertőtlenítő gélt, szappant és krémet, melyeket bártan használhattok anélkül, hogy féltenetek kellene a kezeteket.
Idén se lesz igazi a húsvét, de a hangulatát érdemes megteremteni a gyerekeknek. Legyen körülöttük annyi formában nyuszi, meg annyi tojás, amennyi csak az ajtón befér. Ehhez adunk ötleteket ebben a bejegyzésben!
Kesztyű, jég, legyen hó, testvéri szeretet… Amennyiben erről egyetlen mese ugrik be, akkor üdvözöllek a „frozenes” szülők csapatában! Be kell vallanom, én is imádom ezt az animációs mesét, még magamnak is vettem egyszer egy Elzás pólót.
Rendszerint, amikor megtudják az emberek, hogy háromgyerekes anya vagyok, a derűs arc másodpercek töredéke alatt gondterhelté válik, nekem szegezik a kérdést: Hogy bírod?
A vitaminok manapság már a hétköznapjaink részét képezik. Mi felnőttek is szedünk, főként a téli időszakban, ám elsősorban gyermekeink miatt álldogálunk hosszú ideig a drogériák vagy a gyógyszertárak polcai előtt, tanakodva magunkkal, hogy melyik is lenne a legjobb számukra.
Kisgyerekkel csodás az élet, de tény, hogy sokkal több pakkal jár. Váltóruhák, víz, törlőkendő, játék, nagyobb plüss… azt gondolom, hogy nem kell bemutatnom az egynapos lófrálás alapkellékeit, de vannak speciális helyzetek, amik bizony már-már kisbőröndért kiáltanak. Most összegyűjtöttem azokat a dolgokat, amiket semmiképp sem szabad otthon hagynod, ha strandra készültök.
A pancsolós játékok már pár hónapos kortól remek elfoglaltságot jelentenek a gyerekek számára, de emellett tartogatnak még pár fontos dolgot, ami mellettük szól.
Nézz mélyen magadba, és mondd ki, hogy az evésen túl, mi az, ami még a legnagyobb kihívást jelenti szülőként? Ne tagadd, hogy az altatás. Amennyiben Te is abba a csoportba tartozol, akik csak kemény harcok árán tudják véglegesen ágyba dugni gyermeküket, akkor most jól figyelj!
  Ha C vitamint, vagy komplex multivitamint szeretnénk vásárolni, mert álmatlanság gyötör, vagy fáj a térdünk, még gyógyszertárba sem kell bemennünk. A drogériák színes sorokban kínálják a különböző gyártók készítményeit – csak győzd kiválasztani, miközben a gyerek a pólódat rángatja, mert meglátott egy Mekvínes tusfürdőt a túloldalon.
Mielőtt kitárgyalnánk a gyerek, kontra kutyatartás témát, előtte szeretnélek bevezetni Titeket egy picit abba, hogy miről is szól a kutyatartás. Mivel egy fontos döntés, hogy legyen-e a gyereknek – ezáltal az egész családnak - kutyája, így azt gondolom, hogy fontos megismerni pár alapvető dolgot.
Termékajánlónkban bemutatjuk a MAM gőzsterilizáló készüléket, amely minden kisbabás háznál praktikus megoldást nyújt a mindennapokban.
Most egy olyan szülinapi programot fogok ajánlani, amihez ki sem kell mozdulni otthonról, mégis különleges élményt szerezhetünk a szülinaposnak.:) 
Szellemileg felfrissít. Szétrobbantja a benned háborgó feszültséget. Feltölt energiával. Könnyeben átvészeled a nehéz helyzeteket. Visszajön a jókedved. Vágj bele az otthoni edzésbe! Csak elkezdeni nehéz, de ígérem belejössz! 
A MAM új cumija 100%  szilikonból készült, kicsi és könnyű, mely kényelmet nyújt az újszülötteknek.
Bejegyzésemben babáknak szóló kukucskáló könyvet hoztam Nektek, mely 12 hónapos kortól ajánlott.
Legszívesebben csak a tejfölös tésztát és a tejbegrízt enné? Csupán turkál az új ételekben? Nos, egy válogatós gyerekkel nem könnyű az élet, de még így is van pár trükk, amit bevethetsz, hogy változatosabban étkezzen. Mutatjuk miket!
Bejegyzésünkben bemutatunk egy olyan „csodaszert”, mellyel a náthás, taknyos időszak könnyebben átvészelhető. Van esély arra, hogy az esték pihentetőek, és nyugodtak legyenek mindenki számára.;)
A kisgyerekek teljesen más síkon mozognak, mint a felnőttek. Irigykedve nézhetjük, ahogy elmerülnek a fantáziavilágukban, de sok anya képtelen ebben csatlakozni hozzájuk. Te sem tudsz a babákkal szerepjátékozni? Netán a kisautó tologatás gondolatától is kiver a víz? Nem kell aggódnod, most megmutatjuk, hogy miként tudsz igazi játszópajtása lenni gyermekednek anélkül, hogy megjátszanád magad, elveszítve ezzel hitelességedet.
1. oldal / 7


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram