5 cuki babakönyv a Napraforgó könyvkiadó ajánlásával

2021. október 06.
Szerző:  Cukimamik Team
5 cuki babakönyv a Napraforgó könyvkiadó ajánlásával
Beköszöntött az ősz, egyre kevesebb időt tudunk a kicsikkel a szabadban tölteni. A meleg szobában a gyerekek szívesen játszanak kirakósokkal, lapozgatnak színes mesekönyveket. Számos kötetünk közül most a legkisebbek számára ajánlunk öt aranyos könyvet. A kedves történeteket hallgatva a gyerekek játszva fejleszthetik ügyességüket is.

101 színes kép a vadon élő állatokról

Ez a képes szótár a mindenre kíváncsi kisgyermekek számára készült. A 101 színes kép sorozat három kötetében a tanya, az állatok és a gépek világának képei és szókincse jelenik meg. A bélelt borítónak köszönhetően a könyvek kellemes tapintásúak, a vastag oldalakat könnyen lapozgathatják a kicsi gyerekek is. A könyv lapjain színes fotókon és rajzokon sorakoznak a vadon élő állatok, a tanyasi élet kellékei vagy a gépek. Így a gyerekek megismerkedhetnek a nagytestű állatokkal, a vízi világ élőlényeivel, a ház körül élő állatokkal, rovarokkal, bogarakkal vagy a mindennapjainkat megkönnyítő gépekkel is.

A kicsik játszva tanulhatnak, ezek a kötetek akár otthon, akár útközben jó szórakozást nyújtanak.

2 éves kortól ajánlott

207 x 207 mm, 16 oldal, keménytáblás, 2990 Ft

Megnézem

Kukucs! sorozat

 

Kukucs, találd ki, hogy ki vagyok én? Ezek a könnyedén lapozható, színes, könnyű, kicsi könyvek épp a picik kezébe illenek. Minden oldalon egy állat vagy bogár rejtőzött el a kihajtható formák mögé. A gyerekek a takarásból kilógó rajzrészlet alapján megpróbálhatják kitalálni, ki bújt el, majd beleshetnek a bokrok mögé, a fák lombja, vagy egy levélkupac alá, és megtalálhatják a kis állatkákat.

1 éves kortól ajánlott

165 x 165 mm, keménytáblás, felnyitható ablakokkal, 1990 Ft

Megnézem

Gördülő könyvek – Tomi tűzoltóautója

Játék és mesekönyv egyben. A könyv egy piros tűzoltóautót formáz, igazi, forgó kerekekkel, tökéletesen illik a picik kezébe. Jól megfogható, remek játék, a gyerekek szívesen gurigáznak vele a padlón vagy a szőnyegen. A vastag lapjokat tépőzár fogja össze játék közben, míg a lapokon a tűzoltók kalandjai elevenednek meg.

2 éves kortól ajánlott

190 x 160 mm, 10 oldal, keménytáblás, 1890 Ft

Megnézem

Unikornisok – A rejtély, A nagy út 

Ezekben a könyvekben a kicsik egy-egy kedves mesét olvashatnak az unikornisok országáról, ahol az Arany unikornis uralkodik. A színes rajzokon kedves kis figurák kalandjait ismerhetjük meg. A kötetekben négy puzzle található, melyek négy nagyobb, a gyerekek számára könnyen kezelhető elemből állnak. Ezeket a kicsik könnyedén ki tudják szedni, majd össze is tudják rakni, ezáltal fejlődik a finommotorikus készségük.

2 éves kortól ajánlott

160 x 160 mm, 10 oldal, keménytáblás, 3490 Ft

Megnézem

Hallgasd meg a hangomat sorozat – A tanya hangjai

A könyvet lapozgatva a kisgyermekek megismerkedhetnek a tanyán élő állatokkal. Benézhetünk a baromfiudvarba vagy megleshetjük a mezőn legelésző kecskéket, teheneket. A színes képek mellett a kicsik számára jól értehető rövid kis leírások olvashatók. A lapok jól illeszkednek a gyerekek kezébe, könnyen forgathatóak. A kötet oldalán 10 hangmodul található, melyeket megnyomva meg is hallgathatjuk a fotó látható állat hangját.

1 éves kortól ajánlott

265 x 265 mm, 12 oldal, keménytáblás, hangmodullal, 3990 Ft

Megnézem

www.napraforgokiado.hu


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram