Top 8 szabadtéri játékötlet gyerekeknek

2021. máj. 24.
Szerző:  Cukimamik Team
Top 8 szabadtéri játékötlet gyerekeknek
Fotó: cnet.com
Bejegyzésünkben 8 szabadtéri játékot gyűjtöttünk össze gyerekeknek, melyek szuper kikapcsolódást nyújtanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt. 

Ajánlónkban igyekeztünk olyan változatos játékokat is belerakni, amelyek nem helyhez kötöttek, így otthon a kertben, vagy bárhol a szabadban örömmel játszhatnak velük a gyerekek.

Navir-bogárvizsgáló

A gyerekek imádnak bogarászni, vizsgálni a rovarokat. A Navir bogárvizsgáló a kis tudósoknak segít tanulmányozni a bogarakat, segítségével 3 nézetből figyelhetők meg a bogarak.

Megnézem


Labdasátor 100db medence labdával

A labdasátor kertben vagy lakásban is könnyen összeállítható, melyben önfeledten játszhatnak a kicsik. A házikó bejáratát tépőzárral tudod becsukni, és már ugrálhat is a gyermeked,  a 100 db kislabda között! A Hatszögletű játszóház labdákkal könnyű szövetből készült, áttetsző hálós ablakokkal, a házban nem kell félned a sötétségtől sem. Felállított méretek: 90 x 90 x 97 cm. 

labdasátor

Megnézem


Mágneses céltábla játék

A mágneses céltábla kis helyen is elfér, nem helyhezkötött, így bárhol játszhatjátok: felakasztva vagy földre leterítve is használható. A mágneses szilikon dobócsillag remekül odatapad a céltáblára. Mivel több ponton is mágneses, a tapadó képessége nagyon erős, nem esik le a tábláról (ellentétben több hasonló, mágneses célbadobó játékkal, melyeknek a dobó része csak egy ponton mágneses).

Megnézem


Óriás markoló

A Lena óriás markoló 25 kg teherbírású, mozgatható, tologatható markológép, mely 360 fokban forgatható markolójával a gyerekek kedvenc kerti játéka lesz. A jármű felső része tud körbefordulni a kerekekkel ellátott karosszérián. A markoló karja is mozgatható és a kar végén lévő lapát is. A kerti homokozóban biztosan nagy hasznát veszi majd a kisgyermek.

lena óriás markoló

Megnézem


Szélforgó készítő szett

Ebben a szettben 4 színpompás szélforgót tudnak elkészíteni a gyerekek. A forgó elkészítését segítik az előre kilyukasztott illesztési pontok és az elkészítési útmutató. Szép dísze lehet a kis kertnek, vagy a terasznak.

szélforgó készítő

Megnézem


Origami repülő készlet

Ezt az origami repülő készletet én magam is nagyon szeretem, ami túlmutat a hagyományos repülő hajtogatáson. A készlet segítségével 20 db színes repülőt tudtok elkészíteni, melynek leírása és elkészítése roppant egyszerű (még én is meg tudtam csinálni), mégis különleges repülők fognak repkedni a kertben. 

Megnézem


Plan Toys homokozó szett

A homokozó készletből soha nem elég. A gyerekek imádnak alkotni a homokozóban, így a szett tutti siker. A szett természetes alternatívája a homokozó készletnek, a formák fából készültek. A szett tartalma 4 db különböző formájú homok formázására alkalmas eszköz. 

 

Megnézem


Fa homokozó 

Csakhogy a homokozó készletet legyen hova pakolni, így egy fából készült homokozót is ajánlunk, mely napfényvédő UV-s tetővel készült, mely egyben homokfedél is egyben. Már csak jó idő kell, és jöhetnek a nagy homokozások.

 

Megnézem


 


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram