Idén a rénszaravasszán helyett online érkezik a Mikulás

2020. november 20.
Szerző:  Cukimamik Team
Idén a rénszaravasszán helyett online érkezik a Mikulás
Te is készülsz már a Mikulásra? Szeretnéd a gyermekedet meglepni valami különleges, személyre szabott ajándékkal? Ezt nézd mire bukkantunk!

Idén a Mikulás rénszarvasszán helyett az interneten érkezik

Ez elég ironikusan hangzik, de így van.:) Az onlinemikulas.hu Magyarország első online Mikulás csapata, ahol a Mikulástól személyre szabott üzenetet rendelhetünk pénztárcánk vastagságának megfelelően.;)

Emlékszem, amikor egyszer Mikulás levelet rendeltem a gyermekeimnek, milyen nagy élményt szereztem nekik ezzel.:) Igen, igen, én is megírhattam volna, mint ahogy ezt minden évben teszem, DE az más, amikor készen kapod  levelet.:) Én úgy voltam vele, egyszer miért is ne…, és nagyon jól döntöttem. A Mikulás aláírt fotója a mai napig ott van az íróasztaluk felett. 

Milyen lehetőségeket kínál az onlinemikulás?

1. Levél a Mikulástól Személyre szóló levél a gyerekeknek, melyet egy adatlap letöltése után el kell juttatni a Mikulás manói részére. A levél stílusosan Mikulás borítékban érkezik egy „Jó gyerek listaigazolás" és matrica kíséretében.

Ára:  3.490 Ft-tól

mikuláslevél

2. Videóüzenet a Mikulástól Ha jól értelmeztem a leírásban, az előre felvett videóban nagyon rugalmasan állnak az igények teljesítéséhez, amit 5 percben felvesznek a gyermeked részére.  A videó szintén személyre szabott, így előtte súgnod kell a Mikulásnak.:) Az előre leforgatott videó 4 K minőségben kerül rögzítésre, amit e-mailben küldenek, sokszori megnézére.:)

mikulás üzenet

3. A Mikulás élő bejelentkezése: Én már semmin nem lepődök meg, ami az online világot illeti, még azon sem, hogy eljött az a világ, hogy a Mikulás online érkezik. A Mikulás bácsi előre egyeztetett időpontban egy zárt felületen bejelentkezik, és 10 percben elrabolhatjuk egy kicsit az otthonunkba.

 

4. Élő Mikulás showműsor: Az ország legvarázslatosabb Mikulás showját ígérik, ami Lui világrekord bűvész interaktív mutatványaival kiegészülve valósul meg. A Mikulás név szerint fogja köszönteni a gyerekeket, amit egy előzetes regisztráció előz meg. Lui bűvész Mikulás interaktív előadásán már volt részem személyesen részt venni a gyerekekkel, így jó szívvel ajánlom Nektek is!

Az előadások időpontja:
december 5. – 10:00
december 6. – 18:00

A produkció időtartama: kb. 50 perc

Az onlniemikulás szolgáltatás tartalmától függően változik az ár. A Mikulás minden gyermekre gondolt, így a szülők pénztárcájuknak megfelelően tudnak csomagot választani.

Én kifejezetten örülnék, ha nem is a Mikulástól, de Jason Momo-ától kapnék egy személyes üzenetet, fotóval mellékelve.:)- Nem is tudom, hogy jutott most ez így eszembe.;)

Az onlinemikulas oldalára kattintva részletes infót találsz a szolgáltatásokról és árakról.

bővebben


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram