Cuki baba hálózsákok hűvösebb napokra

2020. szeptember 25.
Szerző:  Cukimamik Team
Cuki baba hálózsákok hűvösebb napokra
Kipróbáltuk az ágyneműt. Nem vált be. Hol kitakarózott a gyermekem, és fázott éjszaka, de az is előfordult, hogy túlöltöztettem éppen ezért, hogy ne fázzon. A kisgymerkek számára a legjobb megoldás a hálózsák. Bejegyzésünkben csodaszép hálózsákokat gyűjtöttünk össze nektek, melyek megvédik a babát a hidegtől.

 

 

Cseppke I love Nature tipegőhálózsák

A legcukibb kategória győztese a Cseppke hálózsák nálunk. :) Ezek az ökohálózsákok 100%-ig természetes alapanyagokból, környezettudatos szempontok alapján készülnek. A pici a hálózsákból nem tud kitakarózni, így az megóvja őt a hidegtől és a megfázástól. Az alsó nyílásokon a gyermek kidughatja a lábát, így a zsák nem tekeredik meg a testén és nem korlátozza a mozgásban. A kamásli a lábára húzva tökéletesen melegen tartja őt alulról is. A Cseppke hálózsákok 74-134-es méretben kaphatók, fiús, lányos és uniszex színekben. :)

A termék a cseppke webáruházban érhető el.

Tchibo gyerek hálózsák

tchibo baba hálózsák

Ez a bársonyos gyerek hálózsák a legjobb kísérő lehet az álmok birodalmába. Meleg köztes rétegének köszönhetően kiváló védelmet nyújt a lehűlés ellen - kifejezetten télen. Tiszta pamutból álló, kellemesen puha single-jersey anyagból készült külső anyaga lágyan simul az álmos babák bőrére. Közben az ujjkivágásnál található patentgombok megakadályozzák, hogy a kis kezek belecsússzanak. A 90 centiméter hosszú hálózsák az állvédős, végigfutó cipzár segítségével alulról nyitható.

A hálózsák a tchibo webáruházban érhető el.

Kikkaboo nyuszis hálózsák

baba hálózsák

Egészen újszülött kortól védi a babát a hideg éjszakáktól. :)A mintája nagyon cuki, 3D állatfigurával készült. Szuper puha és meleg poliészter anyag kényelmes viseletet biztosít kis viselőjének. A hálózsák a minimanó webáruházban érhető el.

Leopárd mintás hálózsák

babahálózsák

Azt hiszem ez a hálózsák a legtrendibb kategória győztese nálunk.:) A hálózsákok hazaiak,  megálmodoja maga is egy cuki édesanya. Egészen újszülött kortól használható, 100% pamutból készült. Vállán és mellkas alatt is két darab patenttal, oldalán cipzárral záródik.  

A hálózsák a babiesonbord webáruházban érhető el.

FLOO organikus pamut hálózsákok

Ajánlásunkból a prémium kategóriás hálózsákok sem maradhatnak ki. A SOFT&ORGANIC kollekció egyik legnépszerűbb terméke a háromrétegű organikus pamut hálózsák, amely minden évszakban használható. A hálózsák speciális kialakításának köszönhetőn a gyermek szabadon mozoghat alvás közben. A  hálózsák a peekabooshop webáruházban érhető el.

Nobile hálózsákok

Nobile hálózsák

A legpasisabb hálózsák, kiváló minőségben.:) Egyedi kis szériás magyar termék egészen újszülött kortól. A Nobile baba hálózsák 100% pamut vászon anyagból és 100% poliészter töltettel készül. A hálózsák a nobile webáruházban érhető el.

Tipegő hálózsák

tipegő hálózsák

Szeretjük, ami szép és jó. Nem mehettünk el ajánlás nélkül emelett a cuki hálózsák mellett.:)  Pihe-puha tipegő hálózsák, mely kellemes alvást biztosít babának-mamának egyaránt. A  kicsi nem tud kitakarózni, mégis könnyedén mozoghat benne. 3féle méretben 2 féle vastagságban készül.  Egyedi méret, vastagság, színkombináció lehetséges. A hálózsák a harmonystudio webáruházban érhető el.


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram