Szájápolás – Nem lehet elég korán kezdeni!

2019. október 07.
Szerző:  Cukimamik Team
Szájápolás – Nem lehet elég korán kezdeni!
A szájápolás a születéssel kezdődik, így a szájhigiénia és a rendszeres szájápolás már az első fogacskák kibújása előtt nagyon fontos. Ahhoz, hogy a szájápolás napi rutinná váljon, érdemes mihamarabb a baba életének részévé tenni.

A szülők és a babák a MAM szájápoló termékekkel könnyedén kialakíthatják a korai szájápoló rutint és a fogápolást élménnyé varázsolhatják, hiszen a termékek a különböző színekkel, formákkal és felületekkel felkeltik a babák figyelmét is.

MAM szájápoló termékek

Csecsemőkorban még nincs szükség fogkefére, de mindenképpen ügyelni kell a baba szájüregének és ínyének tisztítására. A fogorvosokkal kifejlesztett MAM termékek lépésről lépésre szoktatják hozzá a babákat a rendszeres szájápoláshoz A trendi színek és formák felkeltik a babák érdeklődését és vidám élménnyé teszik a napi rutint és a fogmosást.

MAM szájápolás

Amíg nem bújtak ki az első fogak, a puha anyagbók készült MAM Oral Care szájápoló nyuszija különleges mikroszálas rostjaival óvatosan tisztítja a baba szájüregét és eltávolítja a baktériumokat. Tökéletes az első fogacskák tisztításához, vagy az érzékeny fogíny masszírozásához. A száj hátsó területei is könnyedén elérhetők vele. A nyuszi fülei az ujjakra húzható, könnyen és szórakoztatóan használható. Újszülött kortól ajánlott.

A MAM Massaging Brush masszázs fogkefe puha sörtékkel és különböző masszírozó felületekkel kellemes érzést nyújt a babának a fogzás idején és még az első fogacskák tisztításához is ideális. Ergonómikus és csúszásmentes fogóka, így könnyű megfogni és tartani. A biztonsági pajzs segít, hogy a fogkefe ne menjen túl mélyre a baba szájában. A fogkefe alakú formának is köszönhetően a baba könnyebben hozzászokik a fogmosási rutinhoz. 3 hónapos kortól ajánlott.

MAM Training Brush fogkefe segít megtanulni a fogmosás alapjait, a helyes mozdulatokat, a hosszú nyélnek köszönhetően a szülőkkel közösen foghatják a babák. A piros sörték a javasolt fogkrém mennyiségét jelölik. Ergonómikus és csúszásmentes fogóka, így könnyű megfogni és tartani. A biztonsági pajzs segít, hogy a fogkefe ne menjen túl mélyre a baba szájában. A fogkefe alakú formának is köszönhetően a baba könnyebben hozzászokik a fogmosási rutinhoz. 5 hónapos kortól ajánlott.

MAM First Brush a baba első igazi fogkeféje, amely segít rögzíteni az életre szóló fogápolási szokásokat, biztonságos megoldás a babák önálló fogmosási készségeinek fejlődéséhez. Az ergonómikus kialakításnak és csúszásmentes fogókának köszönhetően könnyű a babáknak tartani. A piros sörték a javasolt fogkrém mennyiségét jelölik. A biztonsági pajzs segít, hogy a fogkefe ne menjen túl mélyre a baba szájában. A fogkefe alakú formának is köszönhetően a baba könnyebben hozzászokik a fogmosási rutinhoz. 6 hónapos kortól ajánlott.

TUDTAD? A MAM Brushy fogmosásról szóló ingyenes applikációja érdekessé és szórakoztatóvá teszi a fogmosást a baba számára a vidám történet és a zenés játék segítségével. Keresd a Google Áruházban vagy az Apple Store-ban!


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram