Playersroom KIDS gyerekcipő- divat összeállítás

2017. június 06.
Szerző:  Cukimamik Team
Playersroom KIDS gyerekcipő- divat összeállítás
A gyerekcipőhöz igazítottuk a mostani bejegyzésünket. :) Ha minőségi, és vagány gyerekcipőt keresel, akkor érdemes szétnézned a Playersroom Kids üzletbe, vagy akár a webshopba. A Playersroom Magyarország egyik legnagyobb sportcipő hálózata, mely idén bővítette célcsoportját, így mostmár gyerekek számára is elérhetők a legújabb kollekciók. A Playersroom KIDS megtalálható a Mammut II. Bevásárlóközpontban, valamint az Aréna plázában, ahol a legnagyobb világmárkák kollekcióiból tudunk válogatni: Nike, adidas, Converse, VANS, Dorko, LeCoq Sportif gyermek utcai és sportcipők kínálatában.  

playkidsroom

Bébi mérettől kamaszkorig (18-35 méret) minden Playersroom által forgalmazott jól ismert márkát meg fogsz találni. Trendi, mégis mindennel kombinálható kényelmes darabok tárházára bukkanhatunk.

 

playerkidsroom

Mivel nyakunkon a jó idő, érdemes jól szellőző, könnyű cipőket választani a gyerekeinknek is. És ha már itt tartunk : az idén is irtó cuki a tornacipő! Nem lehet vele melléfogni, egy minőségi tornacsuka minden szettet feldob, akár kisfiúról, akár kislányról van szó. Persze a kényelmes nyári vászoncipők is hódítanak, ezekből is muszáj levadászni legalább egy példányt. Strandoláshoz pedig remek szandikat, és papucsokat találunk. Mellesleg szuper alternatívák jöhetnek számításba bátor szülők fesztiválozó kamaszainak is, akik tutira egy szezon alatt is próbára teszik a legstrapabíróbb cipőket is. Nem fogunk csalódni a minőségben!

playerkidsroom

 playersoom

 

Nem feledkeztek meg az életrevaló kis örökmozgókról sem: sportcipők, és túrabakancsok nagy választékban kaphatók.

playersoom

 

Innen már csak annyi a dolgod, hogy rávedd a csemetét a lelkes hozzájárulásra a csúcscipő kiválasztásának folyamatában.

Nézzetek be a Playersroom Kisd webáruházba, ahol még több termék vár benneteket!

 


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram