Újdonság- Elektromos és kézi mellszívó a MAM-tól

2021. január 23.
Szerző:  Cukimamik Team
Újdonság- Elektromos és kézi mellszívó a MAM-tól
Bejegyzésünk termékajánlót tartalmaz, melyben a MAM 2:1 Elektromos és kézi mellszívót mutatjuk be nektek.

Az elején leszögezzük, akár szoptatod a gyermekedet, akár tápszeresen táplálod a lényeg az egészséges baba.

Minden szakértő egyetért abban, hogy az anyatejes táplálás a legjobb a babáknak. Praktikus – mivel mindig rendelkezésre áll, megfelelő a hőmérséklete és csíramentes – és egészségügyi okokból is: minősége és összetétele igazodik a baba igényeihez; könnyű megemészteni; a szopás elősegíti a baba állkapcsának és arcizmának fejlődését; a szoptató anyukák is egészségesebbek.

A szoptatás nagyon egyéni dolog, az édesanya és gyermeke közötti kölcsönösségen és megértésen alapul. A szoptatás során fontos, hogy ez mind a mama, mind a baba számára nyugodt környezetben történjen, hiszen ez egy nagyon meghitt és bensőséges folyamat.

Vannak olyan esetek, amikor a szoptatáshoz némi segítség szükséges, a mellszívó készüléket több okból is használhatjuk: így könnyíthetünk a telt, feszülő melleken; a gyulladt mellbimbók gyógyulása érdekében hosszabb szünetet tarthatunk a szoptatások között; elősegíthetjük a tejtermelődését; hogy ideiglenesen vagy teljesen áttérjünk a cumisüvegből történő etetésre.

mam mellszívó készülék

A MAM szakértői kifejlesztették a szoptatást segítő termékeiket, amelyeket kiváló minőség, technikai innováció és egyedülálló dizájn jellemez.

Az új MAM 2:1 Elektromos és kézi mellszívót úgy fejlesztették ki, hogy a legrugalmasabb megoldást biztosítsa az anyatej rendszeres és kényelmes fejéséhez. A kismamák választhatják az elektromos mellszívó hatékonyságát és kényelmét, és használják a kézi mellszívó rugalmasságát és diszkrécióját. 2 egyszerű lépésben lehet az elektromos és a kézi mód között váltani. 

Az akkumulátor akár 5 órán keresztül is képes működni egyetlen töltéssel. A kijelző mutatja az akkumulátor töltöttségét, a mellszívás időtartamát, a kiválasztott módot és erősségi fokozatot. Az anyukák az elektromos mellszívót stimulációs és fejési módban is 9-9 különböző fokozatban használhatják, és a vákuumot is beállíthatják az optimális kényelem érdekében. Ergonomikus alakjának köszönhetően egyszerűen használható, a tölcsérben extra puha szilikon betét található, a maximális kényelemért.

mam mellszívó

A mellszívó készülék kompatibilis a MAM Anti-Colic cumisüvegekkel, valamint a Tejtároló pohárral. A tej közvetlenül a cumisüvegbe vagy a tároló pohárba fejhető, így rögtön adható a babának, vagy hütőbe, fagyasztóba is lehet rakni.

Az intelligens kétfázisú kialakításnak és a csendes működésnek köszönhetően gond nélkül használható akár otthon, akár utazás során.

További hasznos információkért látogasd meg a www.mambaby.com/hu honlapot és fedezd fel a MAM Club számtalan előnyét.


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram