Nyomtatás

Hogyan előzzük meg a hasfájást?- Termékajánlóval egybekötött tesztelés

2020. máj. 06.
Szerző:  Cukimamik Team
Hogyan előzzük meg a hasfájást?- Termékajánlóval egybekötött tesztelés
A babáknál néhány hetes koruktól fennállhat a vigasztalhatatlan sírással és láthatóan megélt fájdalommal járó hasfájás, amely nagyon megviseli a babákat és a szülőket is. 

A babák gyomor-bél traktusa életük első hónapjaiban még nincs teljesen kifejlődve, ez nagyon érzékenyen hat az emésztésükre. A gyakran igen kellemetlen és fájdalmas felfúvódásokat kólikának nevezik. A MAM Anti-Colic cumisüveg szabadalmaztatott szelepes alja biztosítja, hogy ne keletkezzen vákuum a palackon belül; megakadályozza, hogy a baba levegőt nyeljen. Hozzájárul a kisbabáknak ideális, lassú folyadékáramlási sebességhez, aminek köszönhetően a babák kevesebb levegőt nyelnek, és teljesen nyugod­tan tudnak inni. Ezáltal jelentősen csökken a kólikás hasfájás kialakulásának esélye, amelyet az édesanyák 80%-a* megerősített.

mam cumisüveg

MAM Anti-Colic cumisüveg - kevesebb hasfájás a babáknál és egyedülálló, SkinSoft szilikon szívóka a könnyebb elfogadásért MAM Anti-Colic cumisüveg különlegessége a speciális szelepes talp mellett a SkinSoft szilikon anyagú MAM szívóka. A babák imádják a puha bőr érzését. Éppen ezért a MAM etetőcumit úgy fejlesztették ki, hogy a speciális SkinSoft puha szilikon felületnek és egyedi kialakítású, rugalmas szívókának köszönhetően a mama bőréhez és a szoptatáshoz hasonló érzést nyújtson a babáknak. A cumisüvegből való ivás kellemes élménnyé válik a babák és a szülők számára is, így megkönnyíti az átállást a szoptatás és az üvegből való ivás között.

mam cumisüveg

A SkinSoft szilikon anyagú MAM szívókát a babák könnyen elfogad­ják, ugyanis az emberi bőrhöz hasonló fe­lülettel és egyedi formával rendelkezik, ami nagyon ismerős számukra, ezért nem csoda, hogy a babák 94%-a** elfogadja a szívókát A MAM Anti-Colic önsterilizáló funkciójának köszönhetően néhány egyszerű lépésben, gyorsan és könnyedén tisztítható és sterilizálható az üveg és a szívóka is, amely utazáskor különösen praktikus. 

Ha szeretnél többet megtudni a MAM cumisüveg választékáról, kutatásokról és babaápolási tanácsokról, akkor látogass el a www.mambaby.com/hu oldalra.

 

Olvasóink tesztelték a MAM cumisüveget- Tapasztalatok, vélemények

„Nem használtam korábban MAM cumisüveget, viszont a cumiból csak ezt a márkát fogadta el a kisfiam első pillanattól kezdve. Picit izgultam, hogy 6 hónap után hogyan fogja fogadni a más formájú etetőcumit, de semmi gond nem volt vele, azonnal be is nyomta az üveg egész tartalmát. A hasfájásról sajnos nem tudok nyilatkozni, mert az nálunk már elmúlt, hála az égnek.

Az önsterilizáló funkciót imádom, megszállott sterilizáló mami vagyok , karácsonykor pedig elutaztunk, így már hetekkel előtte gondolkodtam, hogyan visszük magunkkal a gépet... És jött ez az üveg, ami annyira bevált, hogy vettem belőle még egyet, és másikat nem is vittünk magunkkal, és a lelkem is nyugodt volt, hogy minden elmosás után tudtam sterilizálni. Egy picit az zavar, hogy 60 ml alatt tippelni lehet csak, mennyit hagyott benne a bébi, de ha átöntöm a kupakba a maradékot, ami 50 ml-ig van bejelölve, akkor megtudom pontosan, amit szeretnék." (Menzel-Kovács Andrea)


„Nagyon örülök hogy én nyertem az egyik cumisüveget. Nagyon szereti Sophia. Mivel mi külföldön élünk így ez az első ilyen cumisüvegünk. Nagyon könnyű tisztítani. Sophia is elfogadta rögtön és hasfájása sincsen. Ha haza utazunk biztos veszek még ilyen cumisüveget.”

(Süveg Renáta)


„Korábban nem használtunk ilyet. Nagyon tetszett a cumisüveg, a kisfiam nehezen fogadta el mert a MAM cumisüveg előtt már használtunk mást és annak nem ilyen lapos volt a cumija. Ez nem tetszett neki, de ha elsőre ilyen használtunk volna biztos jobb lett volna a megszokás. Nekem az nem tetszett, hogy nem csepp mentes és ezért voltak balesetek etetésnél. Praktikusnak találom, az önsterilező funkció pedig csodás, nagyszerű ötlet. Szerintem csökkent a hasfájás is. Csak ajánlani tudom mindenkinek!”

(Siposné Tóth Judit)


A bejegyzés termékmegjelölést tartalmaz.