Bemutatjuk a MAM Baby márkát, mely titka a minőség és az egyedülálló dizájn

2019. július 02.
Szerző:  Cukimamik Team
Bemutatjuk a MAM Baby márkát, mely titka a minőség és az egyedülálló dizájn
Úgy gondoltam a 9 hónap elég lesz arra, hogy felkészüljek az anyaságra, de hamar rájöttem, hogy elméleteim fabatkát sem érnek. Olyan jól tudtam gyereket nevelni, elméleteket gyártani, magamban elítélni a jól felépített elméleteimmel ellentmondó anyák módszereit. Most így visszagondolva jót röhögök magamon, nem is értem, hogy nem adtam ki egy könyvet „ A gyereknevelés módszerei, gyerek nélkül" címmel.

Aztán a második pofára esés ott kezdődött, hogy a 9 hónap alatt begyűjtött baba holmik felét! sem használtam, másik részét pedig azonnal cserélni kellett. A babás termékek világa ismeretlen volt számomra, viszont jól eligazodtam az aktuális buli helyek világában. Tudtam hol kapom a legjobb koktélt, melyik a trendi cipő márka, és az aktuális divat. Megváltozott kis világom, melyben könnyen eligazodok, így mire megszületett „Hármaska”, megspóroltam egy vagyont, időt és energiát, de az egyedülálló design márka függőségem megmaradt. Merthogy vannak helyzetek, amikor azonnali, gyors döntésre van szükség. Ha azt gondoltad, hogy a Te gyermeked SOHA nem fog cumizni, ne vedd készpénznek. ;)
Bejegyzésemben bemutatom Neked azt a márkát, amit én használok, ami nekem bejött mindhárom gyermekem esetében. Egy világ márkát hoztam el Neked, amit jó szívvel ajánlok leendő-, újdonsült és a „legjobbat” kereső anyukáknak. Egy prémium márka, mely izgalmas mintájú termékei között minden kislány és kisfiú, na és persze anyuka megtalálja a kedvenceit.

mam

Hogyan döntsük el, hogy melyik márka mellett tegyük le a voksunkat? - A MAM márka

Nem egyszerű dolog, ezért kell körültekintőnek lenni. Hamar szembesülsz azzal, hogy óriási a választék, és hol a cukiság, hol a színvilág, netán az ár ragad magával. A MAM egy közepes árkategóriájú, magas minőséget képviselő baba termékeket gyártó világcég, melynek központja Bécsben található. Maga a cég még nálam is idősebb, 1976 óta gyártja a babák számára a termékeket. Hiszek benne, hogy elég nagy tapasztalattal rendelkezik egy több, mint 40 éves múlttal rendelkező cég, aki 20 orvospartnerrel dolgozik együtt világszerte termékeinek fejlesztésén. Hiszem, ha egy cég 5 kontinensen 58 országban jelen van, akkor nagyon sok édesanya lerakta már mellette a voksát rajtam kívül is. Jelenleg mintegy 1000 alkalmazottal azon van, hogy minden egyes gyermek optimális fejlődését támogassa.

Számok és tények a MAM-ról

A MAM legnagyobb gyára Magyarországon, Vaskeresztesen található. A gyárat 1991-ben alapították 35 fővel, mára a területe megsokszorozódott és több, mint 500 főnek ad munkát a vas megyei leányvállalat. A MAM termékek legnagyobb részét itt gyártják, szerelik össze és csomagolják. Innen aztán a világ minden tájára szállítanak a babák és anyukák legnagyobb örömére.

A MAM ez idáig több mint 29 találmányt védett le 274 szabadalom és 2 használati minta révén, valamint 55 termékdizájn külsejét 252 formatervezési minta révén.

A MAM 8 nemzetközi tudományos és szabványosítási bizottság tagja.

A MAM termékeket 5 kontinens 58 országában értékesítik világszerte.

Évente mintegy  70 millió babagondozási cikket értékesít a MAM. 

2019. májusában elkészült az 1.000.000.000-ik MAM termék, amit Vaskeresztesen gyártottak.

A MAM a cumik szegmensében piacvezető az Egyesült Államokban, Dániában, Svédországban, Norvégiában, Finnországban, Franciaországban, a Cseh Köztársaságban, Ausztriában, Svájcban, Izraelben és Chilében.

MAM termékei

Imádni fogod a stílusát, a design-ját, a formáit. Mindemellett pedig ne feledkezzünk meg arról, hogy egy prémium kategóriáról beszélünk!
A MAM különösen fontosnak tartja, hogy termékei biztonságot nyújtsanak. Amikor megvásárolsz egy MAM terméket, melyet a pici babád kezébe, szájába adsz, biztos lehetsz benne, hogy mindegyik BPA és BPS mentes. Egyszerűen fogalmazva a MAM termékek biztonságosan használhatók a csecsemők tökéletes életkezdéséhez.

mam fogkefe


Ráadásul a MAM törekszik arra, hogy a termékeinek használata során minél kevésbé terheljük a környezetünket. Ezért kifejlesztették az önsterilizáló funkcióval ellátott cumisüveget és a cumikhoz való sterilizáló dobozt, amelyekkel jelentősen csökken a CO2 kibocsátás és energiafogyasztás a használat során.


A MAM termékei között megtalálhatók a nyugtató cumik, cumisüvegek, szoptatási termékek, ivópoharak, szájápolási termékek, evőeszközök, rágókák, tisztító és sterilizáló termékek, ajándékszettek
A MAM titka a minőség és az egyedülálló dizájn. Egyedülálló, mert a stílussal szemben támasztott legmagasabb igényeket ugyanúgy kielégíti, mint a termékkel szemben támasztott minőségi követelményeket, így a babáknak a tökéletes kezdést biztosítják az életben.


A MAM mindig elérhető

A mambaby.com weboldal a hét minden napján a nap 24 órájában elérhető, ahol hasznos információkat találhatunk a családtervezéstől egészen a baba 3 éves koráig és sok kreatív ötlet segíti a kismamák életét.
Kezdd azzal a böngészést, hogy átnézed a teljes választékot, melyek között könnyen eligazodsz. Miközben böngészed az oldalt, biztos rátalálsz számtalan információra, amire szükséged van akár a terhességgel kapcsolatban, vagy kisbabádra vonatkozóan.

mam cumisüveg


A vásárlás közös élmény

Még több kedvezmény érhető el a MAM CLUB tagoknak, akik regisztrálnak a weboldalon. A MAM Club nagyszerű ajánlatokkal jutalmazza regisztrált tagjait. Amikor csak szeretnél (akár most azonnal) ingyen csatlakozhatsz a klubhoz a mamybaby.com weboldalon, és igénybe veheted a klubtagoknak járó kedvezményeket:
- Ingyenes kiszállítás 19 eurót meghaladó rendelés esetén
- 20% kedvezmény az első rendelésnél.
- Személyes terhességi naptár tippekkel
- Babafejlődési naptár: a regisztrációt követően személyes, a baba korának megfelelő naptár
- Első körben értesülhetsz az újdonságokról, nyereményjátékokról, akciókról


Remélem sikerült betekintést kapnod a MAM világába, ahol első helyen a kisbaba és mamája helyezkedik el a ranglistán. Értéket képviselnek, melyet jó szívvel ajánlok én magam is.


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram