Töltsd le az új hozzátáplálást segítő magyar alkalmazást telefonodra!- ManóMenü

2018. július 27.
Szerző:  Szabó Kitti
Töltsd le az új hozzátáplálást segítő magyar alkalmazást telefonodra!- ManóMenü
A hozzátáplálás- bármennyire várja is a család-mindig picit mumusnak számít. Rengeteg kérdést vet fel, a válaszok pedig nem mindig egyértelműek. A hozzáértők véleménye is gyökeresen eltérő lehet egy-egy témában, az internet pedig totális útvesztőnek bizonyulhat. Ha ez így még nem elég kusza, akkor jön a barátnő, a nagyi, a szomszéd a tuti bevált módszereivel.

Ilyen esetben - meg egyébként is :) - neked pont a ManóMenüre van szükséged, amely Magyarország első csecsemő és kisgyermek táplálást segítő ingyenes alkalmazása. Szívből ajánlom minden anyának, akinek fontos a kisgyermeke biztonságos, egészséges táplálása méghozzá hiteles, és naprakész információk alapján-amelyek természetesen felkészült szakemberek tollából jutnak el hozzád. Maga az alkalmazás számomra a csodával egyenértékű. Nagyon lelkes lettem mikor rájöttem, hogy mit is tettek le az asztalra a készítők. Nem mellékesen jegyzem meg, hogy a hasznos tartalmán kívül a design is megfogott.
Szóval egy abszolút gyakorlatias, jól használható, lényegre törő applikációról van szó. És ami nekem még lényeges, hogy nem visz be Téged az erdőbe. Nem hagy kószálni a megannyi tanács, és elv között.

Felkészülés, és hasznos infók a hozzátápláláshoz

Itt mindent egy helyen találsz, amiről érdemes tudnod egészen az alapoktól. Mire lesz szükséged? Hogyan tisztítsd az eszközöket? Milyen konyhai szabályokra kell odafigyelned? Találsz információt a bevezetésről, mikrózásról, a fagyasztásról, a folyadékigényről, a fogápolásról, a válogatós babákról, vagy megtudhatod, hogy milyen jeleket mutat a baba ha készen áll a hozzátáplálásra, az új ízek befogadására. Hasznos tanácsokra bukkanhatsz a pürékészítés rejtelmeiről, a vitaminokról, a fogzásról, a “cicista” babák elkalauzolásáról :) És még sorolhatnám.

Hurrá receptek!

És ami a legszuperebb, hogy számtalan jobbnál jobb receptet is találsz az appban! Így válik az anyák mindennapjainak megmentőjévé, hiszen nem kell 4 óránként azon görcsölni, hogy mit is adjak a gyerkőcnek enni :)
Szűrhetsz étkezés, alapanyag, ételfajták, elkészítési mód, vagy alkalmak (szülinap, farsang, karácsony…) szerint. Speciális étrendre vonatkozó recepteket is találsz. Van itt tejmentes, gluténmentes, cukormentes, tojásmentes ötlet is bőven. Életkor szerint is keresgélhetsz 6 és 12+ hónapos babákra vonatkozóan.

{adselite}

Heti menü...ahogy Ti szeretnétek

Figyelj, figyelj…
A kinézett receptedet akár egy mozdulattal hozzárendelheted a tetszőleges nap, tetszőleges étkezéséhez. Legyen pl kukoricás zöldségpüré hallal a szerdai ebéd; vagy zabpehely joghurttal a szombati uzsi. Néhány szabad percben gyönyörűen megtervezheted az egész heti babamenüt. A menütervezést követően - a jó helyre lépve- a kijelzőn megjelennek az alapanyagok is. Tehát kapsz egy kész bevásárló listát is!
A bevált, vagy szimpatikus recepteket pedig egyszerűen csak dobáld bele a kedvencekbe!

Ne maradj ki semmiből!

Nézelődj tovább az applikációban, még vannak rejtett kincsei! Be tudod állítani a gyermeked profilját (nem, magasság, súly, életkor), ezt követően az ő adatait össze tudod vetni a appban fellelhető percentilis görbével. Így nyomon követhető a gyerkőcöd fejlődése az átlaghoz képest. A hétről hétre menüpont pedig recept ötletekkel ad segítséget a hozzátáplálás kezdetétől 20 héten át. A szakember kereső részben jelenleg még csak kevés orvost találhatsz, de folyamatosan frissülnek az adatok. A termékajánló menüvel hasonló a helyzet. Fokozott ellenőrzés történik, hogy kizárólag magas minőségű termékek kerüljenek az ajánlóba. Hamarosan bővül ez a lista is.

Még egyszer: A ManóMenü szuper, és INGYENES! :)

Keresd weboldalt, nézz utána Facebookon, és olvasd a blogot is!
Az applikációt pedig töltsd le innen:
Apple: https://itunes.apple.com/hu/app/man%C3%B3-men%C3%BC/id1355595007?l=hu&mt=8

Android: https://play.1d5920f4b44b27a802bd77c4f0536f5a-gdprlock/store/apps/details?id=com.myitsolver.manomenu


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram