Mille babapólya - a nyugodt baba titka!

2017. február 19.
Szerző:  Cukimamik Team
Mille babapólya - a nyugodt baba titka!
A pólya és a pólyázás meghitt és biztonságot adó élmény egy kisbaba életében.  Alakja, puhasága, melegsége az anyaméh érzését idézi fel, lecsendesíti, elringatja, elaltatja a piciket. Kutatások igazolják, hogy a nyűgös gyerekek hamarabb megnyugszanak, ha a pólya biztonságos ölelésében érzik magukat.

A szülésznők, gyermekorvosok nagy része is támogatja a pólyázást, ugyanis egyenletes hőmérsékletet biztosít, biztonságot ad, a gyerek a hátán fekszik benne, így a bölcsőhalál kockázatát is csökkenti.

Újszülött babapólya

A Mille baby babapólyák és babazsákok gyermekorvos szakértő segítségével és ajánlásaival születtek, az elkészült darabokat. Dr. Sziráczki Magdolna gyermekorvos szakvéleményezte. A legmodernebb, legszebb anyagokat és dizájnt ötvözve a kézzel készített termékek gondosságával állítják elő őket, változatos színekben és mintákkal, akár személyre szólóan is.

A Mille baby modern termékei már nem a nagymamáink habos-babos, szalagokkal, csatokkal, flitterekkel teli, nehéz és kényelmetlen pólyáira hasonlítanak. Bababarát, természetes anyagokból készülnek, légáteresztőek és puhák, amit csodaszép, barátságos minták és figurák egészítenek ki. Praktikus és kényelmes kialakításúak, használatuk leegyszerűsíti és megkönnyíti az anyukák életét.

A pólya közepén egy megkötővel rögzíthető a baba, így nem csúszik az aljára, viszont a lába szabadon mozoghat – ez nagyon sokat jelenthet hasfájós baba esetében. Ezt nem kell minden alkalommal ki-be kötni, elég egyszer rögzíteni, hiszen a pólya oldalán található két cipzár segítségével egy mozdulattal kivehető a gyerek. Nem szoros, használata közben kényelmesen mozog és szabadon lélegzik a pici.

Kiválóan bevethető kezdő anyukáknál, bizonytalan apukáknál, kis súllyal született csecsemőknél, a Mille baby babapólyában biztonságosan tartható a baba, a gerince egyenesen és stabilan áll, a feje nem billeg, hanem kényelmesen felfekszik a pólyára. Kényelmesebbé és meghitté teszi a szoptatást is, babának és mamának egyaránt.

A Mille baby babapólya nagy előnye, hogy nem kell 1 hónap után megválni tőle, ha kinövi a pici, babazsákként is nagyszerűen használható, babakocsiba, utazáshoz, sétához, akár 3-4 hónapos korig is (a baba adottságaitól függően).

A Mille baby pólya betétje kivehető, mosható, anyaga 100% pamut, a pólyabetét töltete poliészter, nyári, őszi és téli betét is kapható hozzá.

Nem kell és nem is szabad egész nap bepólyázni az újszülötteket. Legyenek sokat szabadon, mozogjanak, tornáztassuk őket minél többet, játékos formában, de alvásnál, nyűgös pillanatokban nagyon nagy segítség lehet egy gyönyörű és praktikus Mille baby babapólya. Nagyszerű ajándék lehet kismamáknak, babalátogatásnál, vagy újszülött kelengyébe.

A Mille baby babapólyákat és bababzsákokat megtaláljátok ezen a babapólya webáruházban, ahol további kézzel készített design darabok között is válogathattok.

Ajándék énidő tervező


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram