Reni

Reni

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Az idei húsvét nagyfokú kreativitást vár el tőled. Nem lesz nagy családi látogatás, egész napos locsolóvárás, hatalmas kirándulás, de Te egy percig se érezd úgy, hogy ezzel veszítenél bármit is – fogd fel új hagyományok megteremtésének lehetőségeként, egy kevésbé mozgalmas és adott esetben stresszes ünnepi időszakként. Érd el, hogy gyermekeid évek múltán kedves emlékekkel telve gondoljanak vissza az önkéntes karantén alatti húsvét megélésére.
Tudom, hogy a tavaszi enyhébb idő és a csodás napsütés mindenkit a természetbe csábítana, de a jelenlegi helyzetben most, aki megteheti, legtöbb idejét a négy fal közt tölti. Gyerekekkel ez nem egyszerű feladat, de most hoztunk egy szuper muffin receptet, ami nem csupán egyszerű, de a gyerekek figyelmének lekötésében is szuper segítség a szülőknek.
A várandósság egy nő életében az egyik legcsodálatosabb életszakasz, gyermeket nevelni pedig a legédesebb kihívás, ami elé az élet csak állíthat. Sokan vannak azonban, akik több év után sem élhetik át ezeket. Most hozzájuk szólok, de nem a megszokott, szaklapokból ismert stílusban.
 Természetesen számtalan dolog befolyásolja azt, hogy milyen emberré, esetünkben pedig anyává válunk, ám nem lehet amellett elmenni, hogy születésünk ideje mégis valamilyen formában meghatároz minket: csillagjegyünk, aszcendensünk akkor is hat jellemünkre, hozzáállásunkra és reakcióinkra, ha nem hiszünk benne. Nézzük meg együtt, hogy a 12 állatövi jegy alapján ki milyen anya! Következzen az első rész folytatása.
A heti, havi horoszkópokban nem hisz mindenki, de abban többségünk egyet ért, hogy csillagjegyünk valamelyest meghatározza bizonyos képességeinket, tulajdonságainkat és belső motivációnkat. Nézzük meg együtt, hogy a 12 állatövi jegy alapján ki milyen anya!
Gyerekenként változik, hogy mik azok a tulajdonságok, amik miatt imádjuk őket. Ebben a fajta sokszínűségben azonban van öt örökérvényű „imádnivalóság”, ami kivétel nélkül az összes kisgyermeket jellemzi. Ezeket gyűjtöttük össze.
A tegnapi napon új kormányintézkedés lépett érvénybe: az iskolákat nem látogathatják a tanulók hétfőtől, azaz március 16-ától. Arról, hogy a digitális tanítás milyen formában fog életbe lépni a kisiskolásokat érintően, még nincs információnk, de vélhetően gyermekeinkkel sok időt fogunk otthon, a négy fal között tölteni az elkövetkezendő időkben. A tavasz ugyan betörni látszik, mégis érezhetjük úgy, hogy a séta és a levegőzés helyett vagy mellett inkább bekuckóznánk otthon. Sok szülő azonban joggal félhet attól, hogy mégis hogyan tudja majd lekötni csemetéit? Ebben segítünk most.
Legszívesebben csak a tejfölös tésztát és a tejbegrízt enné? Csupán turkál az új ételekben? Nos, egy válogatós gyerekkel nem könnyű az élet, de még így is van pár trükk, amit bevethetsz, hogy változatosabban étkezzen. Mutatjuk miket!
1. oldal / 3


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram