Reni

Reni

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
A csecsemők ajánlott tápláléka hat hónapos korukig az anyatej, utána jön a hozzátáplálás, de még hosszú idő lesz, mire ugyanazokat eheti a pici, mint a felnőttek. Most megnézzük, milyen kiegészítéssel élhettek, ha már mást is enne a pici, illetve, ha fogytán van az anyatej.
Kontyot sokan csak a szalagavatójukon és az esküvőjükön viselnek, esetleg egy-egy kiemelten fontos eseményen, pedig ez a fajta hajviselet sokkal többet tud nyújtani a hétköznapokban is, mint például egy lófarok.
Az Otthonteremtési Program 2021. január elsejétől kibővült. Azok a családok, akik felújítják a saját tulajdonukban lévő ingatlanukat, a költségek 50 százalékát, azaz a felét, maximum 3 millió forintot visszaigényelhetnek. 
A helyes és gyakori kézmosás a mostani járványhelyzetben még nagyobb figyelmet kapott. Egy felnőtt számára evidens, hogy mikor és hogyan kell megmosnia a kezét, de hogyan lehet erre megtanítani a gyerekeket? Ebben segítünk most, ráadásul hoztunk pár szuper kézfertőtlenítő gélt, szappant és krémet, melyeket bártan használhattok anélkül, hogy féltenetek kellene a kezeteket.
Nekem ne mondja senki, hogy neki nincs szüksége a pihenésre, és itt most nem a családdal eltöltött munkamentes hétvégékre gondolok. Mind tudjuk, hogy azok mindenről szólnak, épp csak a pihenésről nem.
Mivel mostanában nem igazán volt lehetőségünk wellness szállodákba menni, vagy bármilyen kényeztető szolgáltatást igénybe venni, elgondolkodtam, hogy miként tudnánk ezt otthon megoldani.
A karácsonyi békesség és nyugalom könnyedén elkerülhet, ha egész nap a konyhában robotolsz, hogy minden finomsággal időben elkészülj. Van más mód is arra, hogy az ünnepi asztalon felsorakoztathasd a tradicionális vagy épp attól gyökeresen eltérő ételeket. Rendelj!
Kesztyű, jég, legyen hó, testvéri szeretet… Amennyiben erről egyetlen mese ugrik be, akkor üdvözöllek a „frozenes” szülők csapatában! Be kell vallanom, én is imádom ezt az animációs mesét, még magamnak is vettem egyszer egy Elzás pólót.
1. oldal / 7


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram