Cukimamik Team

Cukimamik Team

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Emlékeink legkedvesebbjei között mindig akad egy-egy karácsonykor készült babakép, vagy egy fotó a hatévesünkről, akinek épp kipottyant az első foga. De annál nagyobb tárgyi ajándék vajmi kevés van, mint amikor életünk legfontosabb kis szereplőit egy profi fotós lencséjén keresztül láthatjuk. Szűcs Detti baba-, gyermek- és családi fotós, aki maga is háromszoros édesanya, tudja, hogyan kell elcsípni a pillanatot, és azt is, miképpen segíthet annak a szülőnek, aki a gyereke viselkedése miatt aggódik a fotózáson.
Te is szereted látni, amikor a gyermeked lelkesedik egy sportért? Szeretnéd, ha a tanévkezdés után is éppen olyan kiegyensúlyozott, kipihent maradna, mint nyáron? Bár a fiatal szervezet még könnyen alkalmazkodik, érdemes néhány dologra odafigyelni. De mégis mit tartsunk szem előtt, mikor a gyerek sportolni kezd?
Szeretem az inspiráló embereket, akikkel egy kávé mellett beszélgetve feltöltődsz, akik szárnyalnak, akik tudják hova tartanak az életben, akiktől tanulhatunk, akikkel jó beszélgetni...
Beköszöntött az ősz, egyre kevesebb időt tudunk a kicsikkel a szabadban tölteni. A meleg szobában a gyerekek szívesen játszanak kirakósokkal, lapozgatnak színes mesekönyveket. Számos kötetünk közül most a legkisebbek számára ajánlunk öt aranyos könyvet. A kedves történeteket hallgatva a gyerekek játszva fejleszthetik ügyességüket is.
Minden a megszületéssel kezdődik – de hogyan is hat valójában a születés az ember későbbi fejlődésére? És miként befolyásolták a születés folyamatának drámai változásai a Homo Sapiens törzsfejlődését?
Vannak tipikus kérdések a szüléssel kapcsolatosan, amit minden, legalábbis sok kismamát érdekel. Nem volt ez velem sem másként: „Fájni fog a szülés?”, „Mi van, ha nem fogom észrevenni, hogy szülök?”, Férfinak való „mutatvány” ez? Na és meddig fog tartani???
Na, most azt gondolhatod megmondjuk a tuttit, és mától édesdeden fogod átaludni az éjszakát. Nem szeretnénk illúziókban ringatni, ami nálam bejött, nálad nem biztos, hogy sikeres lesz, de azt tudnod kell, sokszor nem látjuk a fától az erdőt, és egy jó ötlet, gondolat, másnak bevált tanács kimozdít az állapotból, és felnyitja a szemed, vagy megoldja a problémád.
A hat Ráday utcai színház szervezésében 2021. szeptember 24–26. között megvalósuló reSTART Feszten minden korosztály tagjai találnak maguknak izgalmas programokat, de több mint egy tucat eseménnyel a gyerekeket és a család egészét szólítják meg.
1. oldal / 93


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram