Cukimamik Team

Cukimamik Team

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Rendszerint, amikor megtudják az emberek, hogy háromgyerekes anya vagyok, a derűs arc másodpercek töredéke alatt gondterhelté válik, nekem szegezik a kérdést: Hogy bírod?
Bár a játszóházak jelenleg zárva tartanak, az ELEVENPARK csapata most is azon dolgozik, hogy örömöt szerezzen gyerekeknek és családjaiknak, különösen az ünnepek közeledtével.
A Dove hiszi, hogy egy természetes termékcsalád valóban működhet – ezért  megalkotta az ÚJ Dove Powered by Plants termékeket. 
Te is készülsz már a Mikulásra? Szeretnéd a gyermekedet meglepni valami különleges, személyre szabott ajándékkal? Ezt nézd mire bukkantunk!
Multiplatform játékok, videó megosztók és egyre bővülő social media lehetőségek – az online tér mindannyiunk életében meghatározó szerepet tölt be. Az utóbbi időben azonban, az otthonmaradás jegyében is, újra nagyon népszerűek lettek a különböző társasjátékok, legyen szó baráti összejövetelekről vagy családi kikapcsolódásokról. A régi nagy kedvencek mellett, sorra jelennek meg az aktuális trendeken alapuló játékok is, mint a Magyarországon most debütáló Go Master Youtubers, ami videósok világába kalauzolja el gyerekeket és fiatalokat, vagy akár a szülőket is, ezzel nemcsak szórakoztatva, de hidat teremtve az online és offline kikapcsolódás között.
Az elmúlt hónapok történései rákényszerítették minket arra, hogy fokozottan figyeljenek mind a kézfertőtlenítésre, mind a minket körülvevő környezet rendszeres fertőtlenítésére. Még a korábban kevésbé gondos típusok is szinte egyik napról a másikra lettek a kézfertőtlenítés hívei, és kezdtek el jobban odafigyelni otthonuk védelmére.
Bejegyzésünkben részletesen és átláthatóan összegyjűjtöttük millyen államit támogatásokat tudunk igénybe venni családosként.
Újdonság!- A Pampers termékkínálatát bővítve 100% növényi eredetű cellulózrostok felhaszánálásáva készített törlőkendőt dobott a piacra: Pampers Coconut Pure. 
1. oldal / 87


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram