Cukimamik Team

Cukimamik Team

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Az ALDI 100 új munkahelyet hoz még létre az év hátralévő részében a vállalat a kereskedelem területén.
Megjelent a Gyulladáscsökkentő étrend és életmódkönyv, amely azonnal a bookline sikerlista dobogós helyére került. Rubin Eszter író, gasztronómus csodás fotókkal illusztrált receptjeit Farkas-Boross Zita funkcionális táplálkozási tanácsadó összefoglalója egészíti ki a diéta elméleti alapjairól. 
Egyet ígérhetek: ez a bejegyzés, amilyen hosszú, olyan tartalmas is. Nem lehetett lefaragni a hosszából, mert azzal a minőségéből vettem volna el, pedig a téma aktuális előbb- utóbb minden anyuka számára: Hogyan tovább babázás után, avagy a "Nagy visszatérés a melóba."
Úgy gondolom baromi nehéz visszatalálni a párunkhoz a gyermekek megszületése után. Nem volt ez velem sem másképp. Résnyire nyitom nektek a hálószobánk ajtaját, és elmesélem, hogy nekünk mi vált be.
Az utazás szerelmeseit egészen biztosan lenyűgözi majd ez az új különleges LEGO® Art Világtérkép.
Bejegyzésünkben 8 szabadtéri játékot gyűjtöttünk össze gyerekeknek, melyek szuper kikapcsolódást nyújtanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt. 
A MAM újdonsága a MAM Supreme cumi, ami extra vékony, nagyon rugalmas, és hozzájárul az egészséges fog- és állkapocs-fejlődéshez.
A LEGO® Csoport bemutatta az új LEGO A Jóbarátok lakásai szettet, amely lehetővé teszi a rajongók számára, hogy megépíthessék kedvenc jeleneteiket az ikonikus Warner Bros. tévésorozatból.
1. oldal / 91


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram