Cukimamik Team

Cukimamik Team

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
A 2020-as tavaszi trend, forradalmian új változást hozott a divat világába, amire korábban nem is gondoltunk volna. A „kényszer-trend” alapvetően átformálta a divat világát meglehetősen gyorsan.
Tényleg kezdem úgy érezni magam, mint a ValóVilágban! Megy a műbalhé, sokszor nevetünk, feladatokat teljesítünk kisebb nagyobb-sikerrel, este iszogatunk, tartjuk a kapcsolatot online a külvilággal, hogy kibírjuk a Villalétet, és itt  a „lét a tét”.
A legtöbb magyar háztartásban van legalább egy háziállat, ez pedig gyakran nem más, mint egy kutya. Az ember legjobb barátját sokan csak úgy jellemzik: milyen kis ennivaló. Nos van, aki ezt szó szerint érti.
Nem mindegy, hogy egy totyogó mellett kell otthonról dolgoznod, vagy iskoláskorú gyermekkel, de vannak alapszabályok, melyeket érdemes betartani, ha home office-ban dolgozol.
Bejegyzésem nem biztos, hogy érdekes lesz számodra, hiszen nincs pánikkeltés, nincs hisztéria, nincs rettegés, amiben generálhatnánk a bennünk már tomboló feszültséget.
Bejegyzésemben egy kávézót és egyben fánkozót mutatok be, ahol helyben készített kézműves fánkot ehetsz, és közben a kávéültetvények frissen pörkölt kávéjával töltekezhetsz.
Azóta vagyok jelen az életedben, amióta azt a bizonyos két csíkot megláttad a terhességi teszten, reggelente émelyegve ébredtél, hallottad a babád szívhangját, megtudtad a gyermeked nemét… a várandósságoddal együtt érkeztem, és azóta is Veled vagyok.
Nagycsaládosnak lenni külön műfaj. Pláne egy kívülálló számára!
1. oldal / 81


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram