Cukimamik Team

Cukimamik Team

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Szülés után akár az összes említett tünetet tapasztalhatod, de ha szerencsés vagy, csak egyet vagy kettőt. 10 dolog, amit tapasztalhatsz szülésed után:
Bejegyzésünkben 10 akvarell falmatricát mutatunk be Nektek, melyek mutatósak, környezetbarát technológiával készülnek, és magas minőséget képviselnek.
Április 2. az Autizmus Világnapja. Nagyon fontos erről beszélnünk, mert rengeteg gyermek, és család érintett, viszont a világ még mindig nem tud eléggé elfogadóan, és helyesen reagálni rájuk, és ráadásul sokszor még a megfelelő terápia, óvoda, iskola sem elérhető számukra. 
Hogyan mossunk érzékeny bőr esetén? 
"Mit főzzek ma?" Ugye ismerős kérdés?;) Bejegyzésemben menü ötleteket osztok meg Veled, amelyek hozzávalói egy helyről beszerezhetőek, könnyen elkészíthetőek, és segítségükkel nem kell azon gondolkodnod, hogy mi legyen a reggeli...ebéd...vacsora.;)
Ami a szoptatás első heteit illeti, mindenki kezdőként indul! Sok anya tűz ki szoptatási célokat az időtartamra vonatkozóan: három hónap, hat hónap, egy év – éppen, ami jól esik.Az első pár hétben pedig ezek a célok sokszor lehetetlennek és elérhetetlennek tűnhetnek. A szoptató anyukák sokszor hogyan tudják elviselni a fájdalmat, az etetések gyakoriágát és a gyulladásokat? Nem tudják. Ha sikerül átvészelned az első 6 hetet, jó úton haladsz egy jobb szoptatási rutin felé.;)
Ki ne akarna gyönyörű, meghitt, és divatos gyerekszobát a szeme fényének? Megmutatjuk milyen ma egy praktikus, és bájos gyerekszoba.
Még lehet, hogy nem jött el az ideje...az is lehet, hogy túl vagytok rajta...ha pedig benne vagytok a kellős közepén...hát Barátnőm, akkor ez a bejegyzés leginkább Neked szól!:) Ha még nem, akkor időben tájékozódj, ha pedig túl vagytok rajta, jó nosztalgiázást.;)  Bejegyzésünkben cuki rágókát gyűjtöttünk össze, melyek megkönnyítik a fogzás időszakát.
1. oldal / 90


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram