Top 10 nyerő kislány fizura, kezdőknek és haladóknak

2017. március 07.
Szerző:  Cukimamik Team
Top 10 nyerő kislány fizura, kezdőknek és haladóknak
A lányos anyukák pontosan tudják, mennyire nem egyszerű a reggeli készülődés. A lányos apukák meg pláne. A legnagyobb reggeli zűrzavarban komoly harc akár csak kifésülni is a lányok haját, nemhogy mindenféle hajkölteményeket alkotni, hiszen nem egyszerű egy kézzel-lábbal tiltakozó kislányt rábírni arra, hogy üljön le a fenekére öt percre, amíg a kócos kis boszorkányból gyönyörű hercegnőt varázsolunk. 

Most mutatunk nektek pár gyorsan elkészíthető és praktikus kislány frizurát, amelyek biztos sikert aratnak és pillanatok alatt rendezetté varázsolják a legziláltabb, legbozontosabb, álmos fejecskét is.

Válogatásunkban találhattok ovi, suli előtt villámgyorsan összedobható frizurát, és kissé bonyolultabb, némi fonás-tudást igénylő hercegnős hajkoronát is, hogy minden alkalomra megtaláljátok a megfelelő hajviseletet. 

Rohanós reggeleken jó szolgálatot tesz ez az pillanatok alatt összedobható, egyszerű, bohókás és nagyon bájos feltűzött lófarok. Készítsünk három copfot, hajtsuk őket vissza, és kissé összeborzolva tűzzük le őket.

A Minnie egér frizura az egyik legegyszerűbb is legaranyosabb frizura, tulajdonképpen egy hatalmas masni a fejtetőn. Készítsünk egy szoros lófarkat, hajtsuk le és rögzítsük az aljánál. Kicsit húzzuk szét és a maradék hajat tekerjük köré a tövénél és hullámcsattal rögzítsük le.  

Mi lenne a legjobb választás egy kezdő hercegnőnek, mint egy igazi hercegnő, Leia gyönyörű, csavart kontyai. Szükség lesz hozzá egy rugalmas, merev rögzítőre, ez akár zseníliadrót is lehet. Készítsünk két copfot a fej két oldalán, tekerjük az alját a drótra, majd csavarjuk fel szorosan. A végeit tűzzük a kontya alá és kész is a hamisítatlan, gyönyörű Star Wars frizura

Ez a kislány frizura nagyon egyszerűen és gyorsan összedobható: csak copfozd össze, csavard meg, tűzd össze és indulhattok is!   

Aranyhaj mesés, romantikus frizurájához szükség lesz pár tartós, színes művirágra. Készítsünk két kisebb fonást a fej két oldalán és egy nagyobbat hátul. Bújtassuk át keresztbe a két kicsit a nagyon a tarkónál, majd lefelé óvatosan ismételjük, cikkcakkban, amíg el nem fogy a haj. Tűzzük bele a virágokat ás máris kész a gyönyörű, romantikus frizura. 

Ez a romantikus, bájos és gyorsan elkészíthető konty nagyon szép választás bármely alkalomra. Csak fogjuk össze szorosan alul, majd a haj végét hajtsuk vissza a gumi alá. A lelógó részt alul dugjuk be a copf alá és erősen rögzítsük le. A gumi kilógó részeit takarjuk el egy virággal.

Ez a frizura gyönyörűen hagyja érvényesülni a hosszú, természetes hajat. Fogjuk össze a felső részt hátul, majd a copfot ismét húzzuk át a gumin. Fonjuk be, majd tekerjük össze, mint egy virágot és tűzzük le szorosan.  

Nagyon látványos, és nem is olyan nehéz elkészíteni ezt a gyönyörű hercegnőkhöz illő viseletet.  A haj első negyedét leválasztva fogd fel copfba, és a maradék hajból tincseként fond körbe! Végül tűzd le és kész is a csodás hercegnő frizura

Ennek a gyönyörű kontynak minden balerina örülni fog, ráadásul nem is bonyolult elkészíteni, bár igényel némi türelmet. Jó szorosan foguk össze a fejtetően a vastag gumival, vagy egy kontypárnával, és tincsenként fonjuk körbe a hajat, akár több sorban is, amíg tart. A végét tűzzük le, illesszünk bele egy masnit és kész is.  

A féloldalas, fonott konty elkészítéséhez válasszuk szét a hajat oldalt, a tetején csináljunk egy lófarkat. A leválasztott részt kezdjük fonni, amíg alul össze nem ér a lófarokkal, majd fonjuk össze ezt a kettőt is. A végén tekerjük össze, szorosan tűzzük le és díszítsük egy jópofa csattal.

 


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram