Szülés után formába lendülnél? Akkor Gyerünk anyukám!

2019. máj. 29.
Szerző:  TesztelM blog írója
Szülés után formába lendülnél? Akkor Gyerünk anyukám!
Az első babaillatú, rózsaszín ködös időszakban a legtöbb nőnek eszébe sem jut, hogy mozgásra gondoljon. Ami szerintem teljesen rendben is van. Igenis a gyerekágyi időszakban kell, hogy az édesanya pihenjen, amennyit csak tud. Hiszen nem csak a szülés, a terhesség, főleg az utolsó hónapok megterhelik a szervezetet. Ráadásul, ha valaki császárral szül, az, akárhogy is nézzük egy műtéti beavatkozás. Szóval hölgyeim, először tessék pihenni!

Viszont eljön az az idő, amikor már vágyhatunk egy kis mozgásra. Vagyis biztos vannak olyanok, én nem vagyok egy nagy mozgás párti. DE! Már a terhességem alatt szembe jött velem a Gyerünk anyukám! online edzés program. Ahogy kicsit utána jártam, valahogy azt éreztem, hogy ezt én ki akarom próbálni. Először csak arra gondoltam, hogy majd szeretnék egy jobb alakot, de aztán azt is láttam, hogy van egy kifejezetten szülés utáni program. Ezt volt az első, amire én előfizettem.

Mi az a Gyerünk anyukám?


Ez a Szülés utáni regeneráció, nem csak arra van, hogy sikerüljön visszafogyni a várandósság után, hanem jól felépített, szakmai segítséget nyújtó összeállítás, amivel minden olyan területet, amit leterheltünk, célzottan tudunk megerősíteni, helyreállítani. Nagy hangsúlyt fektetnek benne a gátizom, a törzs megerősítésére és a szétnyílt hasizom visszafordítására.

Hogy mi volt ebben jó nekem? /Mert az nem kérdés, hogy nagyon jó volt!/

{adselite}

  • Te tudtad, hogy a terhesség következtében szétnyílhat a hasizmod? És azt, hogy ezt odafigyeléssel és megfelelő tornával vissza tudod állítani? A 8 hét alatt nekem majdnem teljesen összezáródott.
  • Sokkal hamarabb visszahúzódott a hasam, mint az első szülésem után. Persze, lehet mondani, hogy ez nem fontos, de azért igenis nők vagyunk, kell, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben.
  • Sikerült fogyni úgy, hogy nem követtem diétát, nem étkeztem úgy, hogy veszélyeztettem volna azt, hogy tudjam szoptatni a kisfiam.
  • Nem volt megerőltetés, ugrálás, csak egyszerű, élvezhető mozgás, figyelő tekintetek nélkül, otthoni környezetben. Nem kellett előkészülni, elmenni valahova, ami plusz időt vett volna igénybe.
  • Annyit csináltam, ami nekem jól esett, vagyis pontosabban, akkor, amikor időm és energiám engedte. Az első pár hétben mellbevágó volt azzal szembesülni, hogy két gyerek mellet, egy megfázós, beteges időszakban nincs 30 percem naponta magamra.
  • Nem igazán szerettem mozogni, most mégis heti szinten 3-szor odaállok a laptopom elé és tornázok. Ebben persze több módon is motiválva vagyok. Egyrészt fizettem érte, nem akarom, hogy kárba vesszen a pénzem. Az, hogy hetente 3-szor mozogjak, abban pedig az segít, hogy 3 különböző torna van a héten és mindegyiket csak pár napig lehet elérni. Pontosabban hétfőn-kedden van egy, szerdán-csütörtökön és péntek-szombat-vasárnap elérhető csak a következő. Így, ha mindegyiket szeretném megcsinálni, arra vagyok ösztönözve, hogy egész héten, egyenletesen elosztva mozogjak. Szerintem ezt egy nagyon jól felépített rendszer.
  • Javult az állóképességem, sőt sokkal kevesebbet fáj a hátam és a derekam, ami az első gyermekem születése után problémát okozott.

Én ezekért a dolgokért tudom mindenkinek ajánlani. A következő program július elsején indul, de június 9-ig van lehetőség kedvezményes elővásárlásra.

Ha elhatároztad, hogy akarod, akkor Gyerünk, anyukám!


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram