Várandós csomagok

2019. máj. 29.
Szerző:  TesztelM blog írója
Várandós csomagok
Milyen jó lenne, ha minden dolgot úgy tudnánk beszerezni, hogy nem kéne csalódnunk a termékekben. Ha sikerülne a megfelelőt kiválasztani, ami ideális a mi bőrünkhöz, pont a mi méretünk, kényelmes, finom, nekünk való. Ez még jobb lenne a baba dolgokkal, hiszen az első pár hónapban nem biztos, hogy egy-egy sírást jó dologhoz társítunk. Hiszen nem biztos, hogy a cumisüveg nem jó neki, lehet, hogy csak nem éhes, hanem álmos. Lehet, hogy nem a pelenkával van a gond, hanem sajnos még mi nem vagyunk elég gyakorlottak és kicsit lazábbra raktuk azért ázott át a ruha.

Ezeknek a gondoknak a kiküszöbölésére nagyon jó megoldás, a különböző próbatermékek, próbacsomagok kiváltása. Mert hát elég sok helyen, és sokféle módon tudunk ilyenekhez hozzájutni. Elég sokat sikerült a tavalyi évben, a második terhességem alatt is beszereznem, de lehet, hogy még így is van, ami kimaradt.

Kismamaprogramok: számos kismamáknak szóló rendezvény létezik, melynek legtöbbje ingyenes, nagy százaléka azonban a fővárosban kerül megrendezésre. Viszont én mindenképpen ajánlom őket, hiszen nem csak egy szuper program lehet egy családnak, de hasznos információkat szerezhetünk, és ezek mellett a legtöbb esetben kisebb-nagyobb ajándékcsomagokkal távozhatunk. Mi a férjemmel több rendezvényen is részt vettünk már. A Babakunyhó szervezésében egy Várandós napon, a Babamamatudakozó Kismama napján és én ide sorolnám, a Baba-Mama expot is, bár azon sosem várandósan vettem részt, de kisbabával, sőt nagyobb gyerekkel is szívből tudom ajánlani.

{adselite}

Édes kisbabám (Alma patika): Egy online regisztráció az edeskisbabam.hu oldalon, vagy egy letölthető applikáción keresztül és már mehetünk is a kapott kódunkkal és a várandós kiskönyvvel a legközelebbi Alma patikába, ahol egy nagyon aranyos macis dobozban sok-sok termék található.

Babakunyhó (www.otthonkell.hu): Itt egy olyan csomagot váltottam ki, ami rendeléshez kötött. Lehet ingyenes csomagot is igényelni, de akkor szállítási költséget kell fizetni, viszont létezik egy VIP csomag, ami 6000 Ft-os rendeléshez kötött. Átnéztem az oldalt és amúgy is szerettem volna kifejezetten babáknak való mosószereket beszerezni, így én kevertem a kellemeset a hasznossal. Rendeltem egy kedvezményes mosószer csomagot, egy folttisztítót és a kedvenc melltartó betétemet is itt szereztem be. Így egy nagyon jó várandós csomagot is tettek a megrendelt termékeim mellé. Úgy gondolom mindenképpen megérte.

Welcome Baby: A welcomebaby.hu oldalon kell regisztrálni és ott megnézni, hogy hol is lehet átvenni ezt a csomagot. Én például egy játékboltban tehettem ezt meg, a következő csomaggal együtt.

Babadirekt: A babadirect.hu oldalon szintén bőröndökre lehet regisztrálni.

Mini-Manó Babacentrum: Zárt Facebook csoport, ahol minden hónapban egy megadott napon, lehet regisztrálni meghatározott számú csomagra, amit postaköltség ellenében el is küldenek. Ebből én kimaradtam, mert valahogy mindig elfelejtettem a regisztráció időpontját.

Ezekben a csomagokban volt többféle pelenka, popsitörlő, zsebkendő, cumi, cumisüveg, persze mindenből csak 1-1 db, rengeteg minta és sok szórólap. Én ezeket tényleg nagyon hasznosnak tartom, mert olyan dolgokat is megismerhetünk, amire nem biztos, hogy más esetben rátalálnánk. Persze itt azért számolni kell azzal, hogy a megadott adatok alapján gyakran fognak telefonálni telemarketingesek, de szerintem meg lehet őket is hallgatni és eldönteni, hogy szükségünk van-e az ajánlatukra vagy sem.


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram