Csodaszép pelenkázó táskák

2018. július 17.
Szerző:  TesztelM blog írója
Csodaszép pelenkázó táskák
Legújabb bejegyzésünkben csodaszép pelenkázó táskákat hoztunk nektek, melyek a kisbabás anyukának nélkülözhetetlen kiegészítői.:)

Egy kisbaba mellet általában egy nő a praktikus dolgokat keresi. Minél egyszerűbben, minél jobban megoldani a dolgokat, ez az elsődleges cél. Főleg a legelején. Viszont szerintem eljöhet az az idő, amikor egy kicsit minden anyuka szeretné újra nőnek is érezni magát az anyaság mellett. Ehhez véleményem szerint néha egyáltalán nem kell sokat tenni, elég egy egyszerű smink, ami akár kimerülhet egy szemceruza, szempillaspirál, esetleg rúzs használatában, esetleg csak egy csinosabb ruha, vagy egy divatos táska használatával.

Manapság már nem kell döntenünk, hogy egy mindenre jó pelenkázó táskát válasszunk, vagy egy csinosabb darabot, mert egyszerre megkaphatjuk mindegyiket. Persze valakinek ez felesleges dolognak tűnhet elsőre, de higgyék el hölgyeim, néha hihetetlen sokat jelenthet, ha nem egy játszótérről szabadult kusza megjelenéssel léphetünk ki az utcára, hanem mint magabiztos határozott nők, anyukák.

Skip Hop Greenwich Pelenkázótáska 45.990,-

Pelenkázó táska, ami egy divatos hátizsákként is tud működni. Könnyen tisztítható bőr hatású anyagból készült, amihez párnázott pelenkázó alátét is tartozik. Gondolva későbbiekre, vagy éppen a dolgozó, modern anyukákra a pelenkázó alátét zsebe tablet és laptop tárolására is alkalmas. Babakocsira akasztható pántokkal is rendelkezik.

Liliputi Mama Táska 22.990,-

A modern pelenkázó táskáknál több funkciót is képesek betölteni, így például ez lehet egy válltáska, oldaltáska, de akár egy hátizsák is. A könnyebb tárolás érdekében nyolc praktikus zsebbel látták el. Ez a táska egyszerre stílusos és funkcionális. Ráadásul könnyen össze tudjuk hangolni egy hordozókendővel, ami szintén megtalálható a Liliputi kínálatában.

Babymel 23.990,-

A Babymel táskái között igazán különleges és nőies darabokat is találunk, amikről ránézésre egyáltalán nem lehetne megmondani, hogy nem egy divatos kézitáskáról beszélünk, vagy egy pelenkázótáskáról. Talán csak a belső kialakítása, a praktikus belső zsebek, a szigetelt palacktartó és a hozzá tartozó puha pelenkázó alátét árulhatná el.

Skip Hop Pelenkázótáska Duet 2in1 Black 56.590,-

Divatos, stílusos, mégis rendkívül praktikus, ami leginkább a benne található úgymond második táskának köszönhető, amit ki is tudunk venni, szóval ha esetleg mégis gyerek nélkül mennék valahova nem kell átpakolni egy másik táskába, csak simán kivesszük a belső tárolót. A számos zseb mellett található benne pelenkázó alátét is. Azért ennek a táskának rendkívül borsos ára van, bár itt elmondhatjuk, hogy ezen az áron két táskát veszünk egyszerre.

Lilla Sellei Bags – Szett – Fekete-fehér 27.000,-

Mindenképpen érdemes szétnézni a hazai piacon is, hiszen számos olyan magyar tervező van, akik különleges és egyedi termékeket kínálnak. Ilyen például a Lilla Sellei Bags is, ahol rendkívül ötletes megoldásokat lehet találni, ha valaki táskákat, övtáskákat keres.
Az alábbi szett tartalmaz egy táskát, egy nesszeszert, amit be is lehet patentolni a táskába és egy övtáskát. A hátizsákhoz tartozik egy felcsatolható pánt is, így keresztbe vetve is viselhető. Az övtáska praktikus megoldás lehet, ha valaki nem szeret mindig mindenhova hatalmas táskával mászkálni, vagy éppen akkor, ha a legfontosabb dolgokat szeretjük minél közelebb, egy helyen tudni magunknál. A táskákat és az övtáskákat külön is meg tudjuk vásárolni és szebbnél szebb mintákban tudjuk kiválasztani a számunkra leginkább megfelelő táskát, szettet.

Természetesen ezek a táskák nem tartoznak az alap kelengyelistához, de érdemes tudni, hogy egy kisbaba mellett sem kell lemondani a trendi és stílusos táskákról. Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy megelégszik az egyszerűbb a célnak tökéletesen megfelelővel, vagy igenis szükséges van egy különlegesebb darabra.

A TeszteIM blog írójának további bejegyzéseit ITT találod.


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram