Popsikrémek, amiket kipróbáltunk

2018. máj. 31.
Szerző:  TesztelM blog írója
Popsikrémek, amiket kipróbáltunk
A megfelelő pelenka kiválasztása sem egyszerű feladat, de azt hiszem, hogy talán ennél is fontosabb, hogy megtaláljuk azt a popsikrémet, ami a legjobb kisbabánk bőrének. Hiszen nem akarunk pelenkakiütést, nem kenünk fel szívesen akármit egy újszülött érzékeny kis bőrére. Mi a két és fél év alatt kipróbáltunk pár popsikrémet.

Az, hogy ennyit próbáltunk leginkább az én kísérletező kedvemnek köszönhető, mert viszonylag korán magunkénak tudhattuk, azt, amit a mai napig is szívesen használunk. Nem kérdés számomra, hogy a szeptemberben születendő második gyermekemnél is ezt fogjuk használni már az elejétől fogva. (Persze azért, ha szembe jön majd másik lehetőség természetesen nem fogok rá nemet mondani, de ebben azért persze az is benne van, hogy akkor miről is írnék? :) )
Ugyanúgy, mint a fürdetőknél először itt is drogériás saját márkás termékekkel próbálkoztunk. Itt már sajnos nem voltunk annyira megelégedve velük. Bár a tubusos kiszerelés tetszett, de a beltartalom sajnos nem. Mind a Rossmann, mind a DM terméke kicsit ragadós, ám egy idő után kissé megvizesedett állagot produkált. Így elkezdtünk nézelődni, hogy találjunk egy ezeknél jobbat.


A különböző Várandós és Baba-mama csomagokban kaptunk ajándékba popsikrém mintákat is, így ezeket is kipróbálhattuk, de közül igazán egyik sem vált be nekünk. A Nivea popsikréme hihetetlen sűrű, ragacsos volt, egyáltalán nem tetszett. A másik a sokak által kedvelt Sudocrem, ami állagra és hatásra nem volt rossz, de egyáltalán nem volt szimpi a tégely, ami miatt minden használatkor tele ment a körmöm alja popsikrémmel. Ettől a kellemetlenségtől el tudtam volna tekinteni, de valahogy nem éreztem igazinak.

Valamilyen ajándékcsomagban volt NaturaLisa popsikrém, ami először tetszett, legalábbis az, amiket olvastam róla, de valahogy mégsem vált be, mert az állaga nem tetszett. Leginkább az, hogy pici kis golyószerű darabkák voltak benne.
Itt jött a Herbarting. Ebből egy mintát kaptunk ajándékba, ami arra nagyon jó volt, hogy lássuk ez már jobb, de talán még mindig nem az igazi. Az volt talán, ami miatt elgondolkodtunk a teljes kiszerelés megvásárlásán, hogy csupa természetes anyagot tartalmaz és mi azok közé a szülők közé tartozunk, akik főleg a legelején ezekre a dolgokra igyekeztünk minél inkább odafigyelni.
Aztán jött a Babyzoo. Ez a termékcsalád tényleg minden szempontból levett minket a lábunkról. A eszméletlenül cuki csomagolás csodás belsőt takar. Így nem csoda, hogy nálunk tényleg ez a teljes család kedvence. Nálunk Patrik is szokta mondani, hogy a pelenka alá a „Panda popi” kell. (Panda mintájú ugye a csomagolás és ez alapján ő így nevezte el a popsikrémeket).


Mint látszik mi a popsikrémeknél sem bíztuk a véletlenre a dolgot, sokat kipróbáltunk keresve a számunkra legmegfelelőbbet. Azt hiszem itt talán ezen is van a hangsúly, mert az mindig a legfontosabb, hogy mindenkinek mások az igényei, mások az elvárásai és természetesen minden kisbabának más a bőre, így azt kell nézni, hogy kinek mi a legmegfelelőbb.

Ti milyen popsikrémet használtok?

A TeszteIM blog írójának további bejegyzéseit ITT találod.


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram