Top 5 film a terhességről

2018. március 12.
Szerző:  TesztelM blog írója
Top 5 film a terhességről
Nekem, ha egy film igazán tetszik, képes vagyok milliószor is ugyanazzal a lelkesedéssel elé ülni. A következő filmekkel is így vagyok, bár azért azt hozzá kell tennem, hogy miután már végigéltem egy várandós időszakot, már sokkal másabb szemmel tekintek rájuk.

Én nagyon szerettem ezeket nézni, amikor a kisfiam a pocakomban volt, bár így sikerült olyan részeket is megkönnyeznem, amit így utólag visszatekintve nem is biztos, hogy indokolt lett volna.

Felkoppintva:

A gyermekvállalás amellett, hogy egy csodálatos dolog, igenis félelmetes és ijesztő. Hiszen átalakul a testünk, sok mindenre máshogy reagál, mint eddig, változhat a teljesítő képességünk és amúgy is, egy csomó ismeretlen dolog vár ránk. El sem tudom képzelni, hogy ezt milyen lehet átélni egy olyan esetben, amikor a kisbabát egy egyéjszakás kaland eredményez. Ebben a filmben szerencsére minden jól alakul Kathrine Heigl-el és az ő története happy enddel végződik.

Várandósok:

Azt hiszem, ezek közül a filmek közül ez talán a kedvencem. Hiszen ebben benne van minden. Sokféle nő, sokféle várandósság, sokféle élet. Az összes színészt (Jennifer Lopez, Cameron Diaz, Anna Kendrick, Elizabeth Banks) nagyon szeretem, aki benne van a filmben, szóval nálam már nagyon jó helyről indult és szerencsére egyáltalán nem okozott csalódást. Szerintem ez a film az, amit minden kismamának érdemes megnézni, hiszen nagyon jól látható, hogy mindenki máshogy éli meg azt a bizonyos kilenc hónapot.

{adselite}

Nicsak ki beszél:

Ezt a filmet már kicsiként is imádtam. A színészeket, hiszen Kirstie Alley és John Travolta, szerintem nagyot alakít benne. A történetet, mert hát látni egy terhességet a baba oldaláról, az nem mindennapi. Nagyon jó a humora, de azért sokszor elgondolkodtatott, hogy vajon tényleg ezt élheti át egy kisbaba az anyukája pocakjában? Vajon tényleg ezeket gondolja, amikor már kijön? Ezt valószínűleg sosem fogom megtudni.

Ilyen a formám:

Már nagyon fiatalon is biztos voltam benne, hogy nekem egyszer lesz gyermekem. De hogy mi lett volna, ha nem találom meg hozzá a tökéletes férfit, akivel együtt családot alapíthatok? Nem biztos, hogy annyira bátor lettem volna, mint Jennifer Lopez ebben a filmben. Hiszen ő, úgy dönt egyedül is belevág a szülői létbe és természetes megtermékenyítésen vesz rész. De éppen a művelet után találkozik valakivel, aki felforgatja az életét. Vicces események következnek ezután és egy boldog végkifejlet.

Örömapa 2.:

Vajon milyen érzés lehet egyszerre kisbabát várni az édesanyáddal? Nem feltétlenül a vicces szó jutna róla először eszembe. Viszont ez a film Steve Martinnal és Diane Keatonnel igenis egy nagyon jól sikerül vígjáték. Az első részét is nagyon szerettem, de szerintem ez azon kivételek közé tartozik, ahol a folytatás még jobb lesz, mint az első rész.

A TeszteIM blog írójának további bejegyzéseit ITT találod.


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram