Az általam kipróbált babafürdető termékek

2018. február 05.
Szerző:  TesztelM blog írója
Az általam kipróbált babafürdető termékek
Őszintén megmondom, hogy hiába írták fel nekünk a patikai fürdetőt, amikor a kisfiam született én ki sem váltottam, mert biztos voltam benne, hogy azt nem szeretném használni a kis finom, érzékeny bőrére. Éppen ezért, már a felkészülés során próbáltam utána keresni, hogy milyen fürdetőket lenne érdemes használni egy újszülöttnél. Próbáltam megtalálni azt, ami a legjobb a bababőrnek és az ára is megfelelő.

A sok információgyűjtés után, a mi választásunk a dm egyik saját márkás termékére esett. Ez az Alverde termékei közül a sampon és fürdetője bio shea vajjal és bio kamilla kivonattal. Akkor még kicsit más volt a csomagolása, mint most és szerintem egy kicsit az összetétele is. Az biztos, hogy a védőnő nagyon sokszor mondta, hogy mennyire szép Patrik bőre és mi a koszmóval sem sokat bajlódtunk. (Persze volt egy kisebb időszakon keresztül, de hamar túljutottunk rajta). Az ára kb. 800 Ft körül mozgott két éve.


Aztán az esti altatások közben jött a blogolás ötlete és ezzel együtt természetesen az, hogy minél több terméket szerettem volna kipróbálni. Ez alól nem volt kivétel a babaápolás sem. Ez volt az egyik oka, hogy leváltottuk ezt a fürdetőt, a másik az volt, hogy változtattak az összetételén, és akkor már nem volt ugyanolyan, már nem éreztük olyan jónak.

{adselite}

Így ismertem meg először a HerbArtingot, aminek akkor még csak két terméke volt, köztük egy babafürdető, amit ki is próbálhattunk. Kaptunk belőle egy pár fürdésre alkalmas kis tégelyt. Nagyon szimpatikus volt, mert ez még természetesebb, még „tisztább” fürdetőnek tűnt, az egyetlen probléma vele, ami miatt nem lett a mindennapjaink része, hogy akkor még úgy fürdettünk, hogy a vízbe tettük a fürdetőt és nem a bababőrre kentük. Ez viszont valamiért akkor nem volt annyira jó erre a célra, inkább a bőrön használva lett volna az igazi. Ebből egy 100 ml-es kiszerelés 2290 Ft-ért kapható.


Aztán jött az, ami nekünk a leginkább bevált, amit azóta is minden este előszeretettel használunk. Ez nem más, mint a Babyzoo. Ennek a márkának, az összes termékét próbáltuk és mindennel maximálisan elégedettek voltunk. Egyrészt szeretjük a termékek csomagolását, természetesen a tubusok tartalmát meg még inkább. Az abszolút kedvenc nálunk a fürdető, amin Klug van, a víziló. Ez volt az, amit az elején a vízben feloldva, később a bababőrön is nagyon jól lehetett használni. Finom az illata, nagyon jól ápol, hihetetlen puha tőle a kisfiam bőre. És ami azért még ennél is fontosabb, hogy szerintem baromi jó áron lehet őket kapni, 200 ml-es tubus 1290 Ft. Számunkra ez a No.1.


Ezen kívül persze voltak még mások is, amit még itt megemlítenék az a Schüssler natúr babafürdetője, amit nem olyan rég próbáltunk. Jó kis termék, nem nagyon habzik, az illata is elég enyhe, de nagyon jól tisztít és ápol. Ami kifejezetten tetszik az a kupakja, amin vékony sugárban lehet kinyomni a gélt, így szerintem elég gazdaságos, ráadásul az ára is elég baráti, hiszen 150 ml és 1890 Ft. (A férjemnek nem igazán tetszett, mivel ő is minden terméket kipróbált a fürdetések során, így neki is teljes rálátása van a babadolgokra, és ő azokat a fürdetőket szereti, amik habzanak. Nekem ez annyira nem fontos tulajdonság.)


Hogy kinek melyik válik be igazán, azt mindenki maga döntse el. Viszont szerintem mindenképpen érdemes kísérletezgetni, hiszen így találhatjuk meg a megfelelőt.

A TeszteIM blog írójának további bejegyzéseit ITT találod.


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram