Gyerekekkel készített karácsonyi ajándék ötletek

2017. december 05.
Szerző:  TesztelM blog írója
Gyerekekkel készített karácsonyi ajándék ötletek
A karácsonyi ajándékok beszerzése talán a legnehezebb és legstresszesebb dolog a készülődés közepette. Kinek mit vegyünk? Hol vegyük? Mikor vegyük? Tetszeni fog? Szeretni fogja? Számos kérdés, amiktől december közepére már a falra tudnánk mászni.

Mindig is úgy gondoltam, hogy sokkal jobb és személyesebb ajándékokat tudunk mi magunk elkészíteni, de be kell vallanom, hogy nem mindig tudtam ezek elkészítésére időt szánni, így maradtak a boltban vásárolt megoldások. Viszont amióta megszületett a kisfiam, azóta ezt úgy oldom meg, hogy valahogy belecsempésszem őt is kicsit a személyes ajándékokba. Főleg ha a nagyszülőkről, keresztszülőkről van szó. Nagyon édes és ötletes megoldásokat gyűjtöttem össze, hogy mindenkinek már csak a kivitelezéssel legyen dolga.
A kicsi kezek és lábak rengeteg módon felhasználhatóak a cukibbnál cukibb ajándékok elkészítéséhez.

{adselite}

Kézzel készített karácsonyfa díszek babák tappancsaival

kézzel készített karácsonyfadísz

Gipszből készített szívből jövő ajándék

aprókezek

kézzel készített karácsonyi ajándék

Kisebb gyerekekkel a hideg esték egyikén közösen elkészíthetjük a következő kézzel készített ajándékok egyikét, melyet Rudolf ihletett:)

 gyerekekkel készített karácsonyi ajándék

A gyermek kezét egy vastagabb papírra rajzold át, vágjátok ki. A kezecskét színezzétek ki barnára, és tetszés szerint díszítsétek Rudolfnak. Barátnőm kislányától kaptuk egyik évben ezt az apró ajándékot, ami azóta is télen-nyáron mindig kint van a szobában.:)

kézzel készített ajándék

Tányért is készíthetünk:)

kézzel készített ajándék

A nagyi ettől biztos elájulna.:) Meghitt perceket varázsolhatunk a szobába egy személyes gyertyával is. Íme néhány inspiráció:

kézzel készített ajándék

Egy jó játék, vagy egy csodás dísz? Mindenkinek mást jelenthetnek ezek a kis LEGO-s puzzle képek

 gyerekekkel készített karácsonyi ajándékok

Készíthetünk hűtő mágnest söröskupak, vagy bébiétel fedelének a segítségével. Én tavaly ezt a módszert használtam, és szinte mindenki kapott egy bébiételes hűtő mágnest a kisfiam képével. Nagyon izgalmas és szórakoztató volt a készítés és mindenki nagyon örült neki.

 

kézzel készített hűtőmágnes

Fotók forrása: Pinterest

A TeszteIM blog írójának további bejegyzéseit ITT találod.


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram