Meglepetés baba-mama csomag, ez a Mommy Mia box anyukáknak

2017. október 25.
Szerző:  TesztelM blog írója
Meglepetés baba-mama csomag, ez a Mommy Mia box anyukáknak
Szerintem kevés olyan ember van, aki ne találkozott volna a meglepetés dobozok valamelyik változatával. De ha mégis akad olyan, akkor elmondom, hogy ezek olyan előre összeállított kis csomagok, amiket úgy tudunk megrendelni, hogy a konkrét tartalmat csak a kibontás után tudjuk meg.

Abszolút rejtély, hogy mit is rendelünk. Bár azért a legtöbb esetben vagy márkát, vagy valamilyen kapaszkodót azért a beharangozás során elárulnak, de azért a tényleges tartalom, csak az érkezés után derül ki. Én imádom őket, akár nyár közepén is karácsonyi érzést tudnak nekem adni. A várakozás és a bontogatás öröme egyszerűen elvarázsol.
Léteznek már nőknek, férfiaknak, babáknak, kutyáknak, macskáknak, egészségesen nassolóknak, szóval elég sok tematikus csomagot tudunk már rendelni az internetről. A legtöbbnél nem csak az élményre, de a rendelési időszakra is várni kell, mert nem akármikor tehetjük meg, csak bizonyos alkalmakkor, amiket előre beharangoznak. Viszont az öröm még mindig nem garantált, hiszen limitált példányszámban jönnek ki, így arra is figyelni kell, hogy időben csapjunk le rájuk, különben lemaradunk róla.
Az első, aminél felfigyeltem az ilyen jellegű boxokra, az a Mommy Mia terméke volt. Tetszett nagyon a koncepció, hogy magamnak rendelek egy élményt, de a tartalma, legalábbis a jelentős része a kisfiam kezében fog kikötni. Nem tudom, hogy a többi anyuka, hogy van vele, de valahogy a gyermekem megszületése óta már nem tudok annyira önfeledten vásárolni magamnak. Viszont ezzel a megoldással mindenki jól jár.
Ami még nagyon tetszett, hogy 2 mami csinál dobozt, mamiknak és babáiknak. Számomra fontos a hitelesség, és hát ki tudna jobban gyerekes dolgokat ajánlani, mint az, aki már szintén édesanya.

Hogyan is kell elképzelni a Mommy Mia dobozokat? Szerintem az a legjobb, ha megmutatom, hogy mi is volt a legújabb MINI dobozban. Azért fontos, hogy MINI doboz, mert az eddigiekkel ellentétben már nem egyféle boxot rendelhetünk minden korosztálynak, hanem 3 kategória van, életkori besorolás alapján. Van a BABY, 0-1 éves korig, a MINI, 1-3 év közötti és az OVIS 3 év feletti gyerekek részére. Így minden kisgyermekes szülő megtalálja a számára leginkább megfelelőt.

De akkor nézzük is a mostaninak a tartalmát:

MomsDoHaveTime Bevásárlólista öntapadós jegyzettömb + Ne felejtsd el! jegyzettömb


Monkie Skip Hop Zoo mélytányér


debaba KRAFT Bújtató


Bigjigs trükkös kukac


Schüssler Natur CosMEDics natúr babafürdető (150 ml)


Marionnaud Erborian Yuza Nappali Arckrém

Már jó pár doboz boldog tulajdonosai vagyunk, de még sosem jutott eszembe, hogy összeadjam, hogy mennyibe is került volna, ha külön-külön akartam volna a termékeket beszerezni. Most viszont megtettem, hogy mindenki lássa, azért jóval kedvezőbben teheti meg bárki. A termékek összértéke kb. 9960 Ft, viszont dobozzal, saját meserészlettel, kuponokkal és a bontogatás örömével és izgalmával együtt, 6470 Ft-ért lehet hozzájutni. Persze lehet azt mondani, hogy nem mindenki vásárolná meg az összes dobozban lévő terméket, de aki kicsit is szeret kísérletezgetni, az nem fogja megbánni, hogy új dolgokkal ismerkedhet meg. Ami esetleg tényleg nem használható el családi körben, akkor tovább lehet ajándékozni és akkor semmi nem veszik kárba. Ezek mellett a legtöbb termékhez még plusz kuponkód is tartozik, hogy ha beválik az adott dolog, akkor kedvezményesen lehessen beszerezni. Természetesen nem csak ezekhez, a dobozokban található márkákhoz, hanem még négy másik céghez is adtak 15-30 % közötti kuponokat. Amit én még nagyon szeretek ezekkel a dobozokkal kapcsolatban, hogy egy kicsit közelebb hozza az egyedi készítésű, dizájner gyerek termékeket az édesanyákhoz. Szerintem a márkák 90 százalékáról még csak nem is hallottam volna, ha a blogolás kapcsán nem kerestem volna a lehetőségeket, hogy különlegességekről írjak.

Én mindenkinek ajánlom, hogy legalább egyszer valamilyen meglepetés doboznak adjon egyszer esélyt, hiszen tényleg nagyon sok örömet tud okozni és olyan dolgokkal találkozhatunk, amivel magunktól nem biztos, hogy valaha is tennénk.

Még több bejegyzést a TesztelM Blog írójától itt találtok.


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram