Hogyan vásároljuk gyerekruhát?

2017. október 07.
Szerző:  TesztelM blog írója
Hogyan vásároljuk gyerekruhát?
Most, hogy nemrég betöltötte a kisfiam a 2 éves kort eljutottunk oda, hogy lassan kifogyunk az előre felhalmozott ruhákból, ideje újakat beszerezni. Ennek kapcsán kezdtem el gondolkodni, hogy az eddigi tapasztalataim alapján szerintem miket érdemes figyelembe venni a gyerekruha vásárlás terén.
  • Nem biztos, hogy a legjobb, a márkás, drága ruhákból kialakítani a gyerek ruhatárát. Persze, mindenki saját maga tudja eldönteni, hogy mit enged a pénztárcája, de sokkal lazábban lehet engedni a gyermeket, ha nem kell attól tartani, hogy összekeni, elszakítja, kidörzsöli a kisruhát, amit vagyonokért vettünk.
  • Nem feltétlenül éri meg előre vásárolni, mert előfordulhat, hogy a csudijó rövidnadrág, amit vettünk, pont télen lesz rá jó.
  • A fő szempont mindig a kényelem legyen. Persze jó az, ha van egy-két ünneplős, ing, vagy blúz, de azért egy pólóban mégis jobban megy a játék.

  • Bizonyos dolgokhoz kell a próba. Hiába tudjuk, hogy hányas a lába a gyereknek, a gyártók sajnos nem mindig egyforma méretezés alapján számoznak. De természetesen ez azért a ruháknál is előfordul. Még így két évesen is használ a kisfiam olyan pólókat, nadrágokat, amit elvileg 12-18 hónaposokra ajánlanak. Valahogy azokat nem igazán tudta még kinőni.
  • Nem érdemes olyan rengeteg ruhát felhalmozni, mert biztos lesz majd olyan belőle, amit akár fel se tudtok venni, mert mire oda kerültök már kicsi lesz. De a túl kevés se jó, mert akkor meg minden nap mehet a mosógép és lehet, hogy még az sem lesz elég. Meg kell találni az arany középutat.

És hogy mindehhez milyen üzleteket ajánlok

Ha az ár számít igazán: Pepco, Kik, turkálók

Ezek azok a helyek, ahol olcsón tudunk vásárolni, nem mindig a legjobb minőség, de a célnak tökéletesen megfelelnek. Én imádom a turkálókat, baromi jó cuccokat ki lehet fogni, nagyon jó áron. Csak ehhez türelem és szerencse is kell.

Ha a minőségre törekszel és menő szerelésekre vágysz: F&F, H&M, C&A

Véletlenül jött össze, hogy csupa &-es márkát raktam ide. Ezek azok az márkák, ahol nagyon jó minőségű ruhákat lehet beszerezni és szuper csinos, vagy éppen nagyon vagány külsőt tudsz vele varázsolni. De itt már jóval magasabbak az árak. Viszont érdemes résen lenni, mert mindhárom üzlet igen sűrűn csinál nagyon jó kis akciókat, amiket nem szabad kihagyni.

Ha fontos, hogy hazai legyen: pici and the city, Masnicollection, Bozoki Kids Fashion

A média egyre nagyobb hangsúlyt fektet a hazai termékek támogatására. Akkor miért ne tennénk ezt akár a gyerekruháknál is. Ráadásul egyedi, dizájner ruha lesz a jutalmunk érte.

Még több bejegyzést a TesztelM Blog írójától itt találtok.


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram