Kreatív Anyák napi meglepetések - DIY

2016. április 23.
Szerző:  vajaskalács
Kreatív Anyák napi meglepetések - DIY
Anyák napján ünnepeljük magunkat, édesanyáinkat, nagymamáinkat, dédmamáinkat. Készíts meglepetést a lurkóval együtt, vagy kedveskedj valami igazán egyedi csodával. 4 "csináld magad" ajándéköteltünk közt van klasszikus - gyerekkel készíthető - papír virágcsokor, kedvünk szerint díszíthető, egyszerű karkötő, de helyet kapott itt két újrahasznosításból született gyönyörűség is.

Anyák napi ajándékok készítése házilag:

1. Anyák napi virágcsokor

Nem kell más hozzá, csak színes papír, olló - ebben a kicsiknek segítsünk -, és ragasztó. A lentiek szerint egyszerűen elkészíthető a csodás virágcsokor, mely asztaldíszként is remekül helytáll. Csodás ajándék lehet nagymamáknak.

anyak_napi_virag

2. Anyák napi kézzel készített ékszer

Ne tévesszen meg az egyszerűsége! Nincs is annál szívet melengetőbb, mint mikor az anyák napi ajndék kézzel és szívvel készül. Ez pontosan ezt nyújta; gyerekek is el tudják készíteni, sőt fűzhetnek rá gyöngyöket is, vagy még több gombot, hogy még egyedibbé tegyék. Csinálhattok a család összes női tagjának egyet, az összetartozás jegyében.

 anyak_napja_diy

3. Anyák napi képkeret

 Mindenki fiókjában lapul legalább 1 olyan villa, ami feláldozható a cél érdekében. Nem kell más, csupán egy villa- ha lehet, akkor szép díszes nyelű -, fogó, némi kézierő és egy fotó. Az az igazság, hogy ebbe beleszerettem, úgyhogy magamnak is készítek majd egy ilyet. Ebben kisgyerekek nem tudnak segíteni, de a nagyobbak megpróbálkozhatnak vele, szülői felügyelet mellett.

anyak_napja_ajandek

4. Anyák napi meglepetés szélharang

Elsőre bonyolultnak tűnhet, de nem az. Lényegében nem kell hozzá sok minden; spárga - vagy bármilyen vékony kötélszerű dolog - , nem használt kulcsok, bármi, amihez hozzá köthetjük a szélharang részeit - a legegyszerűbb egy drótot kör alakúra meghajlítani -, díszítésnek gyöngyök - de ez akár el is hagyható. Időigényes, de egyes részeiben a kicsik is segíthetnek.

anyak_napja

 

 

Ajándék énidő tervező


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram