Adventi koszorúk másként - egyszerűen otthon

2015. november 23.
Szerző:  vajaskalács
Adventi koszorúk másként - egyszerűen otthon
Velem sokszor megesett, hogy rengeteget bajlódtam az apró díszek, fenyőágak rögzítésével a koszorú alapra. A végén pedig mégse azt kaptam amit vártam. Eldöntöttem, idén, valami igazán modern, eredeti és trendi adventi koszorút fogok készíteni. Olyat, amihez nem kell virágkötőnek lennem, túl sok alapanyagot sem igényel és a gyertyák meseszép fényére fókuszál. Ha te is velem tartanál, akkor ez most Neked is szól!

Azért nem kell teljesen lemondani a díszes kivitelezésről, de jóval egyszerűbb megoldásokat fogok mutatni. Lesznek köztük hagyományosabbak és rendhagyóak egyaránt. 

{adselite}

Vesd bele magad az adventi koszorú készítés egyszerűbb és stílusos megvalósításába.

Válassz alapanyagul mogyorót, diót, dobozt, fahéjat, gyöngyöket, fenyőágat, gallyakat. A gyertyák elrendezéséhez használhatsz koszorú alapot - amit virágboltban, hobbi boltban szerezhetsz be -, vagy dönts valami teljesen egyedi mellett, mint a befőttes üveg, bögre, pohár, kínáló tál. Gondolj arra, hogy a kevesebb néha több.

Tipp: Amennyiben fenyőágakkal borított, vagy gallyakból font koszorú alapot szeretnél, vegyél egyet egy virágosnál. Miért te bajlódj az ágat rögzítésével, mikor egy szakember szépen el is tudja azt készíteni?

Az adventi koszorú lényege abban rejlik, hogy karácsonyig 4 vasárnapon át, mindig meggyújtasz plusz egy gyertyát. Tehát az ünnep várása, annak a szépsége rejlik benne. Tervezd meg a Te családodhoz, a Te ízlésednek megfelelően.

Nyerj inspirációt, meríts ötleteket!

Hagyományos adventi koszorúk 

adventi_koszoru 

adventi_koszoru

adventi_koszoru

 

Újragondolt adventi koszorúk

 adventi_koszoru_hazilag

adventi_koszoru_hazilag

 

adventi_koszoru_hazilag

adventi_koszoru_hazilag

Minimalista adventi koszorúk

 adventi_koszoru_keszites

adventi_koszoru_keszites

 

adventi_koszoru_keszites

 


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram