5 szuper ajándék adventi naptárba, Mikulás csomagba

2015. november 10.
Szerző:  vajaskalács
5 szuper ajándék adventi naptárba, Mikulás csomagba
Már csak 3 hét áll előttünk decemberig. Ha egy kreatív adventi naptárral vagy tartalmas Mikulás csomaggal szeretnénk megörvendeztetni gyermekünket, még éppen időben vagyunk. Fogjunk is hozzá a tervezéshez!

Számtalan ötletet gyűjthetünk az internetről, és több cikkben is láthatunk naptáras válogatásokat - mi ITT írtunk róla.. De mit tegyünk bele? Kozáry-Biczó Andreát, az Anya Paradicsom fejlesztő játék és mesekönyv webáruház tulajdonosát kérdeztük, hogy mit szeretnek idén a legjobban az édesanyák, mit tud az olvasóinknak ajánlani.

{adselite}

1. A könnyen megmarkolható, figurás nyomdákat azért imádják a szülők és a gyerekek egyaránt, mert nem kell hozzá tintapárna. A szín bele van töltve a nyomdába, így egy mozdulattal a papírra varázsolható a cuki minta!

adventi_naptar_ajandek

2. A Carioca puha, élénk színű zsírkrétája igazi főnyeremény! Mint tudjuk, a kréta fogása erősíti a finommotorikus képességet, ami elengedhetetlen az írás elsajátításához. Ez a zsírkréta ráadásul lemosható a bőrről és a textilről! Nem tartalmaz mérgező vagy egészségre ártalmas anyagot!

adventi_naptar_ajandek

3. Minden gyermek utánzással tanul. Azt szeretnék csinálni, amit mi. Kérte már tőled vagy apától a mérőszalagot? Szívesen adtátok volna, de féltetek, hogy elvágja vele a kezét. Igaz? Emiatt sem kell már aggódnotok! Ezek a figurás mérőszalagok puhák, teljesen gyermekbarátok. A közepükön lévő gomb megnyomásával a szalag visszahúzódik.

adventi_naptar_ajandek

4. Szintén a finommotorika fejlesztésére és nem utolsósorban közös mókázásra vásárolják az anyukák a figurás kiszúró formákat. Használhatjátok őket gyurmázáskor, de sütit is gyárthattok velük közösen, akár az ünnepekre, akár hétköznapra egy finom tízórai vagy uzsonna részeként.

adventi_naptar_ajandek

5. A fogmosás kényes pontja a napi rutinnak. Hogyan lehet feldobni? Egy cuki fogkefetartóval, amin homokóra is van, így a fogmosás ideje is mérhető vele!

adventi_naptar_ajandek

 

Andi igényes boltjában további apróságokat is találtok, úgy mint figurás nagyító, pörgettyű, iránytű, hűtőmágnesek és fából készült gyermek ékszerek. Az Adventi apróságokra kattintva érhetitek el a megfelelő termékkategóriát.

A fenti termékek, kifejezetten 6 éves kor alatti gyerekeknek szólnak.


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram